מעוניינת בשירים אני מעוניינת בשירים אקוסטיים של אלניס. מישהו יכול לעזור לי? לכוון אותי? תודה מראש.
מ מיה27ה New member 5/7/04 #1 מעוניינת בשירים אני מעוניינת בשירים אקוסטיים של אלניס. מישהו יכול לעזור לי? לכוון אותי? תודה מראש.
מ מיה27ה New member 5/7/04 #3 ברור לי!!! התכוונתי למשהו שהוא לא נחלת הכלל... בוודאי שיש לי את הדיסק הזה, אבל תודה בכל אופן.
A AlanisJunkie New member 5/7/04 #4 נסי באחת מתוכנות השיתוף... כי אסור לשים פה לינקים לשירים, כך שגם אם למישהו יש כאלה הוא לא יכול לעשות זאת.
נסי באחת מתוכנות השיתוף... כי אסור לשים פה לינקים לשירים, כך שגם אם למישהו יש כאלה הוא לא יכול לעשות זאת.
L Lotzifer New member 5/7/04 #5 btw אנפלאגד.... אלאניס שרה את your house באנפלאגד?! מצאתי קובץ שכתוב שהוא מהאנפלאגד והוא מדהים!!!! כ"כ חזק!!!
btw אנפלאגד.... אלאניס שרה את your house באנפלאגד?! מצאתי קובץ שכתוב שהוא מהאנפלאגד והוא מדהים!!!! כ"כ חזק!!!
B BaBa LiVe New member 6/7/04 #6 יס! אחלה גירסה היא שרה באנפלאגד מלבד 12 השירים שיש בדיסק גם את : באבא, טאנק יו ויור האוס
U UnderLittleJunkie New member 6/7/04 #10 אף פעם לא הבנתי למה היא לא הכניסה את baba ואת your house. הביצועים שלהם מדהימים, אבל טנק יו לא ממש התלהבתי מהגרסת אנפלגד שלו...
אף פעם לא הבנתי למה היא לא הכניסה את baba ואת your house. הביצועים שלהם מדהימים, אבל טנק יו לא ממש התלהבתי מהגרסת אנפלגד שלו...
L Lotzifer New member 6/7/04 #11 אני ממש לא אוהבת את הגירסה של טאנק יו.... היא קצת מעיקה כזאת.... אבל זה ממש פשע שהיא לא הכניסה את YH, הוא פשוט מדהים!!!!!!
אני ממש לא אוהבת את הגירסה של טאנק יו.... היא קצת מעיקה כזאת.... אבל זה ממש פשע שהיא לא הכניסה את YH, הוא פשוט מדהים!!!!!!
R Rוית New member 6/7/04 #12 מסכימה איתך במאה אחוז.. הגירסה הזו של YH היא נדמה לי הגירסה עם המוזיקה ראשונה ששמעתי לשיר. וזה גרם לי להתאהב עוד יותר בשיר!!! פשוט... גירסה מדהימה.. אחחח עשית לי חשק
מסכימה איתך במאה אחוז.. הגירסה הזו של YH היא נדמה לי הגירסה עם המוזיקה ראשונה ששמעתי לשיר. וזה גרם לי להתאהב עוד יותר בשיר!!! פשוט... גירסה מדהימה.. אחחח עשית לי חשק