מעוניינת בניתוח

זה למען חברה ליתר דיוק

ולא למעני..אני לא יודעת אם זה משנה משהוא... בכל מקרה, זה לא מזיק

shonshon5

New member
שתשלח תמונה, וגם...

כי בלי זה עשוי לצוץ רעיון שהיא, כמו אחרים, לוקה באיזו נרקיסיזם ברמת חומרה כזו או אחרת. לא שאני שולל את עצם הסינדרום הזה, אין בו רע כשלעצמו, מה שצריך לבחון זה עניין הכמות. העוצמה. האם היא בטווח הנורמה - או חורגת? לעיתים תוספת קלה של ויטמין B12 עשויה לסייע. אגב, יש רבים וטובים שנרקיסים גורמים להם תופעות הקשורות לאלרגיה כזו או אחרת. אישית, אני מעדיף את חבצלת השרון. בסופי שבוע - את שושנת העמקים. שורה תחתונה - שתשלח תמונה, קאפיש? אבי

באמת אולי נראה תמונות מחייכות, כך

נוכל לקבוע האם זה חיוך נרקיסטי, מוקסם, זחוח ומרוצה מעצמו, ונהנה מכל שניה של חשיפה, או שזה צחוק יפה לבריאות כתוצאה מאיזון וויטמינים בגוף. אהוד ברק נחשב בעיניכם, מהכרות צבורית, כנארקיסט ?

הצלחת להצחיק אותי על הבוקר...

הבנתי שתשובה היא לא תקבל. בכל מקרה, תודה שהתייחסתם גם אם זה אומר שאת מבוקשה היא לא קיבלה.

טוב, הבנתי. כמה מלים:

רואים אותך נעה על הציר הרוחני, השכלתי ופיתוח ידע ויכולות, מה שמחייב השקעה ואף שוחק ומעייף, ומצד שני מחייב - אם רוצים לבנות ולשמור על מעמד. ומצד שני הצד החברתי, המשוחרר ממחוייבות ורשמיות תובע ממך להשתחרר, לבלות ולצחוק בלי שעומדים מאחורי זה מטרה, ארגון או תכנית, לקחת דברים בקלילות והומור ולהקהות עוקצים ודעתנות בוויכוח או בקורת. הציר החברתי לא מוזן מספיק ב 'קרם הזנה' ולכן יש פרקי זמן של שעמום וחפוש חוויות ושנוי. יש גם רגישות מסויימת למה שנתפס באותו רגע כ 'איפה ואיפה', ואולי זה צורך בתשומת לב ? חשש לאבד זאת ? ביי.

shonshon5

New member
יה - איזו מתוקה!

כשתגיע ל-18 תבקשי ממנה להתקשר אלי. בתקווה שעד אז הטיטול ישנה מצב צבירה..
אבי, יועץ רה"מ לכיסויי תחת.

למעלה