מעוניינת במשחק

matan4il

New member
מעוניינת במשחק

בדיוק אתמול התוודאתי למשחק שבטח לכם לא חדש - Ticket to Ride. מאוד רוצה לחלוק אותו עם האחיינים שלי. האם למישהו יש את המשחק למסירה/החלפה או יודע איפה אפשר לרכוש אותו בארץ? תודה מראש על כל עזרה!

ycyclop

New member
ברוכה הבאה

בהחלט משחק חביב להציג לילדים. אני לא יודע אם ניתן להשיג בארץ אבל תמיד ניתן להזמין מחו"ל. יעלה סביב 50-60$ כולל משלוח

matan4il

New member
ברוכים הנמצאים!

ותודה רבה על כל התשובות. לצערי את ההנחה בB&N אתמול פספסתי אבל כן מצאתי איך אני קונה את המשחק ובזול יחסית, אז עזרתם לי מאוד.
מאמינה שאני יכולה למסור גם תודה מראש בשם האחיינים שלי. שיהיה לכם המשך שבוע נפלא וכיף לראות שיש כאן קהילה כזו נחמדה שהתאספה סביב המשחקים האהובים האלה...

Pentax

New member
טוב, נו...

כשתרצו להמשיך למשחקים אחרים, לא פחות טובים מ- T2R, נשמח להמליץ לך.

matan4il

New member
אני אשמח לשמוע המלצות!

אני גיקית מוצהרת, אבל לצערי באזור המחיה שלי ערבי גיקים לא נערכים לעתים קרובות מדי, וגם כשהם נערכים בד"כ דובקים בקלאסיקות הבסיסיות, כמו מונופול וטאליסמן, אז לא יצא לי להכיר יותר מדי...

Pentax

New member
המשלוח שלרוב המשחקים עולה 13$

מה שכן היום נגמרו ההנחות והמחיר לא משתלם 50$ + משלוח. בנוסף לזה המשחק לא במלאי כרגע. גם באתר CSI זה יעלה 63.5$ כולל משלוח. עדיין פחות מ- 300 ש"ח.

kobyshachar

New member
חפציבה ברחובות

אם את באזור תוכלי לבדוק בחנות חפציבה ברחובות. יש להם מבחר גדול של משחקים ובפעם האחרונה שהייתי שם היה Ticket to Ride על המדף. כדאי כמובן לבדוק קודם בטלפון.

Pentax

New member
אני רק אוסיף שמחירו של המשחק...

בחנות חפציבה הוא 360 ש"ח (או קצת פחות) אם אינני טועה. יכול להיות שאפשר לקבל הנחה של 10% אבל בכל מקרה המחיר לא זול. הדרך הכי טובה הייתה לרכוש אותו בחנות B&N ש- regex המליץ עליה. מה שכן אם לא עשית את זה אתמול אז הפסדת כי היום כבר אין הנחות של 30% + 5$ נוספים. בהצלחה!

ycyclop

New member
עוד אפשרות: amazon גרמניה

מחיר המשחק 28 אירו אבל מזה ירד מעמ של 19% משלוח 13 אירו אז סה"כ סביב 36 אירו שזה פחות מ-50 דולר אבל החוקים יהיו בגרמנית אבל קל למצוא את החוקים ברשת (גם שמות המקומות אבל זה פחות קריטי) לא בטוח שאפשר להזמין את זה לפעמים כן לפעמים לא חוץ מזה אם מזמינים משם ניתן להזמין עוד משחק בלי להוסיף לעלות המשלוח (לפעמים אפילו שנים)

למעלה