בדיוק אתמול התוודאתי למשחק שבטח לכם לא חדש - Ticket to Ride. מאוד רוצה לחלוק אותו עם האחיינים שלי. האם למישהו יש את המשחק למסירה/החלפה או יודע איפה אפשר לרכוש אותו בארץ? תודה מראש על כל עזרה!
ותודה רבה על כל התשובות. לצערי את ההנחה בB&N אתמול פספסתי אבל כן מצאתי איך אני קונה את המשחק ובזול יחסית, אז עזרתם לי מאוד.
מאמינה שאני יכולה למסור גם תודה מראש בשם האחיינים שלי. שיהיה לכם המשך שבוע נפלא וכיף לראות שיש כאן קהילה כזו נחמדה שהתאספה סביב המשחקים האהובים האלה...
אני גיקית מוצהרת, אבל לצערי באזור המחיה שלי ערבי גיקים לא נערכים לעתים קרובות מדי, וגם כשהם נערכים בד"כ דובקים בקלאסיקות הבסיסיות, כמו מונופול וטאליסמן, אז לא יצא לי להכיר יותר מדי...
אם את באזור תוכלי לבדוק בחנות חפציבה ברחובות. יש להם מבחר גדול של משחקים ובפעם האחרונה שהייתי שם היה Ticket to Ride על המדף. כדאי כמובן לבדוק קודם בטלפון.
בחנות חפציבה הוא 360 ש"ח (או קצת פחות) אם אינני טועה. יכול להיות שאפשר לקבל הנחה של 10% אבל בכל מקרה המחיר לא זול. הדרך הכי טובה הייתה לרכוש אותו בחנות B&N ש- regex המליץ עליה. מה שכן אם לא עשית את זה אתמול אז הפסדת כי היום כבר אין הנחות של 30% + 5$ נוספים. בהצלחה!
מחיר המשחק 28 אירו אבל מזה ירד מעמ של 19% משלוח 13 אירו אז סה"כ סביב 36 אירו שזה פחות מ-50 דולר אבל החוקים יהיו בגרמנית אבל קל למצוא את החוקים ברשת (גם שמות המקומות אבל זה פחות קריטי) לא בטוח שאפשר להזמין את זה לפעמים כן לפעמים לא חוץ מזה אם מזמינים משם ניתן להזמין עוד משחק בלי להוסיף לעלות המשלוח (לפעמים אפילו שנים)