אלמונימית גאה
New member
מעוניינת בדעתכן
אני גולשת ותיקה בפורום, אבל כיום ממעטת להשתתף בדיונים.
הפעם נכנסתי בניק אחר, ואני מעוניינת לשמוע את דעתכן.
בשבוע שעבר התקיים ארוע של קרוב משפחה רחוק של בעלי, שאליו לא הלכנו מסיבות שונות.
חמותי הלכה לאירוע, ובעלי סיכם איתה (בלי ידיעתי/מעורבותי) שהיא תיתן סכום כסף מסויים בשמנו,
והוא יחזיר לה. עד כאן אין לי כל בעיה.
לאחר האירוע היא הודיעה לבעלי שנתנה סכום גבוה יותר מזה שבעלי קבע, כי האחים של בעלי נתנו
(גם כן באמצעותה) את אותו סכום, והוסיפה ש"אם אין לכם" אז אתם יכולים להחזיר לי רק את הסכום
הנמוך יותר שבעלי סיכם איתה מלכתחילה.
אני אמרתי לבעלי שמדובר בחוצפה גמורה. ראשית בעל האירוע הינו קרוב משפחה רחוק שמעולם
לא קיבלנו ממנו מתנה ראויה (לברית של בננו, שבה הם השתתפו, קיבלנו אלבום תמונות שהם
קיבלו במתנה ושכחו להוציא ממנו את כרטיס הברכה...), וחוץ מזה מדובר במניפולציה שקופה
שנועדה לכפות עלינו לתת מתנה בסכום גבוה יותר (אני בכלל לא בטוחה שהאחים של בעלי קבעו
את הסכום מרצונם החופשי או שגם הם תומרנו לכך במסגרת "יחסי הציבור" של חמותי).
בעלי אמר שהוא מתכוון להחזיר לה רק את הסכום שסיכם איתה מראש. זה כמובן עלול ליצור אי-
נעימות אתה.
מה דעתכן? כיצד כדאי לנהוג?
אני גולשת ותיקה בפורום, אבל כיום ממעטת להשתתף בדיונים.
הפעם נכנסתי בניק אחר, ואני מעוניינת לשמוע את דעתכן.
בשבוע שעבר התקיים ארוע של קרוב משפחה רחוק של בעלי, שאליו לא הלכנו מסיבות שונות.
חמותי הלכה לאירוע, ובעלי סיכם איתה (בלי ידיעתי/מעורבותי) שהיא תיתן סכום כסף מסויים בשמנו,
והוא יחזיר לה. עד כאן אין לי כל בעיה.
לאחר האירוע היא הודיעה לבעלי שנתנה סכום גבוה יותר מזה שבעלי קבע, כי האחים של בעלי נתנו
(גם כן באמצעותה) את אותו סכום, והוסיפה ש"אם אין לכם" אז אתם יכולים להחזיר לי רק את הסכום
הנמוך יותר שבעלי סיכם איתה מלכתחילה.
אני אמרתי לבעלי שמדובר בחוצפה גמורה. ראשית בעל האירוע הינו קרוב משפחה רחוק שמעולם
לא קיבלנו ממנו מתנה ראויה (לברית של בננו, שבה הם השתתפו, קיבלנו אלבום תמונות שהם
קיבלו במתנה ושכחו להוציא ממנו את כרטיס הברכה...), וחוץ מזה מדובר במניפולציה שקופה
שנועדה לכפות עלינו לתת מתנה בסכום גבוה יותר (אני בכלל לא בטוחה שהאחים של בעלי קבעו
את הסכום מרצונם החופשי או שגם הם תומרנו לכך במסגרת "יחסי הציבור" של חמותי).
בעלי אמר שהוא מתכוון להחזיר לה רק את הסכום שסיכם איתה מראש. זה כמובן עלול ליצור אי-
נעימות אתה.
מה דעתכן? כיצד כדאי לנהוג?