מעוניין לשוחח

• פותח הנושא enman
  • פורסם בתאריך

enman

New member
מעוניין לשוחח

שלום לכולם קודם כל אני נורא שמח שקיים פורום כזה ITS THE BEST אני בחור בשנות העשרים לחיי ומאז שאני זוכר את עצמי סבלתי מהמחלה ותמיד רציתי להכיר חבר או חברה שסובלים מאותה הבעיה ולדבר איתם לחלוק מנסיוני ולשמוע יותר על דרכי התמודדות של אדם אחר. אני פותח את ליבי לכל מי שמוכן ורוצה חבר אמיתי שתמיד ישמור על כבודך ופרטיותך ואולי יכול לעודד ולעזור...

לאב

New member
ברוך בואך לפורום

כולנו פה מתמודדים בדרך זו או אחרת עם הליקוי הזה. אני למשל סובלת מטריכוטילומניה (תלישת שיער) - שכיום לא באה לידי ביטוי עקב תרופה שאני לוקחת ספר לנו קצת על עצמך

genmam היקר שלנו אני תמיד איתך

קודם כל ברוך הבא לפורום. קוראים לי מיקי בת 24 וגרה בצפון. יש לי קצת או סי די ויותר אני ב ו בלת מתסמונת טוראט שזה טיקיםותנועות לא רצוניות מלות בקולות,לפעמים אפילו קללות ניפלטות לי אך אני בתקופה שאני בכלל לא מקללת עכשיו.אני רוצה שתדע שהגעת לפורום הכי אמיתי שכאן כולם ישמעו אותך, יגיבו לך, כולם כאן חברים טובים אפילו עוט כמה זמן יש פגישת פורום אני למשל רק כמה חודשים בפורום הזה ויש אנשים חברים כאן כבר שנים או משהו כזה., מה בדיוק יש לך OCD וזזהו? אז נשמה - תתחיל להתנחם אצלי הטוראט עם באו סי די זה מאוד מאודק שה ואנ ייחסית בחורהנ אופטימית מיתמודדת ושמחה שתדע שבזכות המנהלת הפורום הזה הצילו אותי מהיתאבדות בערך לפני חודשיים - ר קלהו ו כ יח לך עד כמה לחברים כאן איכפתאחד מהשני. מקווהשתימצא ותירא ה בי ובנו כולנו חברים טובים שלך. כל שתבקש לו יהי- אמן אוהבת -מיקי

sharonlk

New member
נעים מאוד אני שרון- שרון

שלום לך ברוך הבא לפורום אם תרצה לשוחח באופן פרטי יותר הנה המייל האישי שלי [email protected]

2 Koma

New member
שלום לך ENMAN !

להגיד לך את האמת, גם אני מחפשת בערך את אותו הדבר... קצת פרטים מזהים על עצמי... אני בת 18 וסובלת כבר יותר מעשור מOCD . אין לי משהו אחר כמו לעוד משתתפים בפורום הזה, אבל זה מספיק לי בהחלט. תודה. אני לא יודעת כמה אוכל לחדש לך בעניין דרכי התמודדות המחלה, כי אני חושבת שזה אחיד אצל כולם, בסופו של דבר כולם מפתחים "טריקים" דומים,שלא תמיד עוזרים אבל מקלים באופן משמעותי. אני בכל מקרה או שמשתגעת באופן הדרגתי, או שאני מנערת את עצמי בכוח מהסיחרור, שזה הדבר הכי קשה לעשות, אך גם הכי אפקטיבי. או לפחות אחד מהדברים הכי אפקטיבים. טוב, בירברתי פה יותר מדי. (הרגל כזה, אולי אובססיבי?)
בכל מקרה הנה המייל שלי אם בא לך לשוחח עוד קצת: [email protected] נשתמע...

למעלה