מעוניין לרכוש Ipad

Espasyanos

New member
מעוניין לרכוש Ipad

שלום לכולם,
אני מעוניין לרכוש Ipad למטרת משחקים, אינטרנט, סדרות טלוויזיה וקריאת מאמרים. כמשתמש ותיק בסמארטפון שפועל על אנדואיד, עולם האפל חדש לי ויש לי מספר שאלות:
1. איזה Ipad כדאי לי לרכוש בהתחשב בדרישות הנ"ל?
2. לא אהיה קבוע בקרבת ראוטרים, אצטרך אינטרנט קבוע. מהי אפשרות הוספת אינטרנט הכי זולה כיום?
3. איך מוסיפים אינטרנט? האם צריך לפתוח "חשבון" בחברת סלולר כלשהי? אני לקוח סלקום, ניתן לפתוח חשבון בחברה אחרת?

תודה רבה ושנה טובה.

noa_f

New member
שני דגמי האייפד מתאימים לדרישות שלך

אבל שים לב לכמה נקודות:
- בקרוב מאוד כנראה יוכרזו דגמים חדשים (תחילת ספטמבר). כדאי לחכות עם הקניה.
- לאייפד מיני הנוכחי יש רזולוציה נמוכה יותר, גם זה יכול להשתנות בהכרזה הקרובה.
- אייפד (לא מיני) קצת כבד - בעיני - עבור קריאה מתמשכת.

ולשאר הנקודות:
2. כדי להיות בעל חיבור אינטרנט מתמשך - אתה צריך לקנות דגם של אייפד + סלולר. ואז תוכל להכניס לתוכו כרטיס סים עצמאי ולקבל דאטה. (לא תוכל להשתמש בו כטלפון). זה מייקר את האייפד.
האפשרות הכי זולה? הייתי שואלת בפורום סלולרי על תכניות של דאטה בלבד. זה גם תלוי בכמות הדאטה שתצרוך. ובינינו, לא קשה במיוחד לעבור בין חברות היום ולנסות.
אפשרות אחרת, אם יש לך סמארטפון, היא להפוך את הסארטפון לנקודה חמה (שמשדרת וויי-פיי) ואז לחבר אייפד-wifi אליו.

3. אם תקנה אייפד+סלולר וסים בחברה אחרת, תוכל לגלוש עם האייפד בחברה אחרת מסלקום.

Espasyanos

New member
תודה על התשובה, אחכה עד ספטמבר

אני דווקא נוטה יותר לדגם הלא מיני, אני רוצה חווית צפייה נורמלית ויכולת לקרוא ולראות סרטים כמו שצריך..
לגבי תוספת הדאטה - מה ההשלכות של הפיכת הסמארטפון לנקודה חמה? מבזבז יותר מהר חבילת גלישה?
ונקודה נוספת - באייפד יש משהו כמו אופיס?

noa_f

New member
מהתעסקות עם שניהם, אתה מקבל כמעט הכל

גם במיני, רק במשקל קל יותר

אבל זה ענין של העדפה. יש כנראה מקום לשניהם (אני, היום, הייתי קונה מיני במקום ה-"10 שיש לי)

mazovera

New member
לשאלותיך

נקודה חמה מנצלת את חבילת הגלישה של הטלפון שלך. לדעתי ברוב המקרים זה די והותר כי יש סביבנו הרבה פעמים רשתות wifi חופשיות - גם בבתי קפה וקניונים במשרדים ובבית וזה הולך ומתרחב עם הזמן כך שהשימוש בנקודה חמה מוגבל ממילא ומספיק בדרך כלל אלא אם צורכים הרבה וידאו באמצעותו.

לגבי אופיס יש אפליקציות שונות (cloud on למשל) עם אפשרות לעשות כמעט כל מה שהאופיס על המחשב עושה וגם דרכים עוקפות כמו השתלטות על הדסקטופ שלך עם teamviewer אבל בכל מקרה לא נוח לטעמי לעבודה אינטנסיבית ולעריכה ממש של מסמכים - אלא בעיקר לצפייה ואולי עריכה קלה של מסמך קיים - בגלל חוסר הנוחות בלי עכבר ומקלדת ובגלל גודל המסך.

למעלה