מעוניין ללמוד

FujiwaranoSai

New member
מעוניין ללמוד

שלום לכולם, עד כלפני חמישה חודשים למדתי אצל ירון בינימיני. הוקסמתי מהשיטות השונות של הקונג פו, ובמיוחד מהפאק מי פאי ויד הברזל. אבל פרשתי, מאחר ואיבדתי את אמוני בהם, מסיבות כאלה ואחרות. אשמח אם תמליצו לי על מקום שבו אני אוכל ללמוד את כל הדברים הללו, בנוסף לדים-מאק, או כל אומנות סינית עתיקה אחרות, מלבד צ'י קונג וטאי צ'י, אותם אני לא מעוניין ללמוד בשלב זה אלא אם זה חלק הכרחי. בבקשה צרפו מידע על המדריך הראשי, כגון דרגתו, מקום הסמכתו, נסיונו. תודה.

shlomym

New member
אפרופו פ"ת,מלמד שם ספיר טל,כדאי ...

לבדוק(גמל שלמה דרומי). יש לו אתר איכותי באינטרנט,עם כל המידע. בהצלחה

crane

New member
אולי תנסה את ספיר טל בכפר סירקין

הוא מלמד גמל שלמה דרומי, שזו שיטה דומה לפאק מיי שהגיעה מאותו איזור (פוג'יאן), ולמיטב ידיעת, גם להם יש יד הברזל. עוד אופציה, היא איגור זקשנסקי בת"א, שמלמד וינג צ'ון, גם שיטה דרומית קרובה, וגם מתרגל יד הברזל.

FujiwaranoSai

New member
גמל שלמה דרומי

טל ספיר מלמד רק גמל שלומה, נכון? אני מעוניין ביותר הסתעפויות של הקונג פו. ולפי מה שהבנתי הוא למד אצל ירון בנימיני. ויש משהו בנוגע לדים-מאק ולפאק מי פאי? תודה שוב.

בעייתך נפתרה!

ספיר לא רק מלמד גמל שלמה דרומי, הוא מלמד גם גמל שלמה פתח תקוואי וגמל שלמה דרומי אבל כמה קילומטרים מערבית. אני לא בטוח לגבי הסתעפויות אבל יש אצלנו כמה וכמה אנשים שחוטפים את הסעיף מאוד מהר.

crane

New member
מה זה הסתעפויות?

ספיר טל למד כמה חודשים פאק מיי אצל ירון בנימיני, כדי להשוות עם הגמל שלמה דרומי שלו. לא נראה לי שאפשר לכנות אותו "תלמיד" של ירון במלוא מובן המילה.

fa jing

New member
אני חושב שספיר טל היה

היה תלמידו של ירון בניימיני בתקופת הטרום גמל שלמה שלו. אוהד בטח יודע יותר טוב. חנן

ספיר למד אצל ירון פאק מיי

לפני 10 שנים, במשך כמה חודשים, אחרי שחזר מחו"ל ולפני שפתח את ביה"ס שלו. הוא עזב מכל מיני סיבות שאני לא מכיר.

jossel

New member
ברר על...

מר.זאב פוקס-מלמד בה גואה ז'אנג.כותב כאן בפורום . חנן מגידוביץ'-מכונה כאן בפורום בשם fa jing.מלמד גם הוא בה -גואה ז'אנג. שלומי-מכונה כאן shlomyon(אם אינני טועה..) מלמד "וינג צ'ון" בפארק הירקון .

fa jing

New member
יוסי תודה על ההמלצה אבל אני לא

מה שהוא מחפש. שיהיה בהצלחה בחיפושים. חנן

oridoron77

New member
מידע על סיפו ספיר טל ועל השיטה

ספיר טל למד אצל הגראנד מאסטר הנרי פו איי את שיטת הגמל שלמה דרומי - לא ידוע לי לי על מישהו שמתקרב לרמה שלו מבחינת גמל שלמה דרומי פה בארץ - הוא הוכשר כסיפו (מורה) כאחד מתוך תשע בעולם אם אני לא טועה. אני אישית רואה את השיטה כהרמה הכי גבוהה של קונג פו , (רק הסגנון הדרומי כמובן). אני חושב שיותר ממומלץ לך ללכת לשיעור ניסיון בשביל להבין את יכולותיה הגדולות של השיטה , אך קח בחשבון שידרש ממך עבודה רבה שלפעמים תרגיש בה כמו מטומטם , אך לבסוף תבין את הכוח שלה. * ספיר טל הוא המורה ברמה הכי גבוהה מבחינה לחימתית שראיתי פה בארץ , למרות ששוב לא ראיתי את כולם ככה שאני לא יכול לקבוע. הוא גם מלמד בכפר סירקין אגב. בכל מקרה בהצלחה

oridoron77 ../images/Emo91.gif

ראשית אתחיל בזה ש ג ם א נ י ממליץ על ספיר טל כמורה לקונג-פו. רק אספר לך כי מתהלכים בארץ אמני לחימה בעלי שם בינלאומי: אלופי עולם בזירות השונות, ראשי שיטות המצויים בתחום ארבעים שנה ויותר... ו"סתם" לוחמים אדירים... אגב: חלקם נמנה עם קוראי ואף כותבי הפורום שלנו
... כך, שאם כל האהבה וההערכה: לאט לך עם סופרלאטיבים השוואתיים של "הלוחם המובחר מכולם" כי אתה עשוי להביך את ספיר - ללא קשר ליכולותיו המצויינות ... בברכה, יובל

oridoron77

New member
../images/Emo41.gifלא הבנת אותי יובל../images/Emo41.gif

אני גם נוקט בעמדתך , ואני מהראשונים שיטענו שמצאו את "הלוחם המושלם" , "השיטה המושלמת" וכ'ו וכ'ו.... שים לב שבתגובה שלי נתתי מידע דעתי בלבד , והדגשתי את זה כמובן: לא טענתי שסיפו ספיר הינו המורה הכי טוב בארץ , אלא שמחינת שיטת הגמל שלמה דרומי ,
לפי מיטב ידעתי
אין מישהו שמתקרב לרמה שלו (דובר על השיטה ולא על יכולות אחרות). וגם לגבי השיטה: גמל שלמה דרומי - אמרתי שלפי דעתי (מדגיש את זה שוב) היא שיטת הקונג פו הטובה יותר (כמובן מבחינת קונג פו ולא אומנויות לחימה אחרות).

למעלה