מעוניין ללמוד וין צ'ון

PhoenixLord

New member
מעוניין ללמוד וין צ'ון

התחלתי להתעניין בשיטה ודי ננעלתי עליה. אני מעוניין להתחיל להתאמן (או לפחות להגיע לשיעור נסיון
). אני כנראה אגיע ליום הפתוח (חיפה?
) אבל העדיפות שלי למשהו קרוב למקום מגורי (ראשל"צ) אפילו מעבר לזרם מסויים. (לנסוע שעתיים לאימון זה בעייתי) עד עכשיו נתקלתי בשני מכונים קרובים יחסית: http://www.zivagmon.com/ -בית חנן www.wingchun-il.com/ -ת"א אני מעוניין לדעת עוד פרטים על ההבדלים בין השיטות ובין המאמנים. החומר באתרים לא ממש עוזר לי "לאחר מספר שנות התמחות אינטנסיביות בארה"ב" לא ממש מעיד על רמה של מאמן, במיוחד שמספר השנים לא מצויין. או לחלופין, אם מישהו מכיר עוד מכון בסביבה (מעבר לת"א זה כבר יותר בעייתי, אלא אם כן זה לכיוון ראשון
). אני גם מוכן לשמוע המלצות לגבי שיטות דומות אבל כרגע העדיפות שלי היא וין צ'ון. (אולי חשוב לציין שאני בן 17 למקרה שקיים מכון שלא מלמד מתחת ל18, למרות שאני בספק). בתודה מראש -שחף

זה מאוד פשוט

לך לאימון אצל זיו, לך לאימון אצל איגור, תתרשם מהאימון, דבר עם המתאמנים, דבר עם המורה, ותחליט מה מתאים לך יותר. אני לא יודע על וין צ'ון אחר בסביבה, ואני מחפש עכשיו מורים ליום וין צ'ון. (דרך אגב- חיפה זה לא כל כך רחוק לאירוע חד פעמי, אני גר בחיפה ומתאמן סדיר בתל אביב..) אם יהיו לך שאלות כלליות, אתה מוזמן להתקשר- נועם 4327040 052 אבל קח בחשבון שבשום שיחת טלפון לא תבין אומנות לחימה, או את ההבדל שלה מאומנות אחרת.

זו לא שגיאה, אמיר

הביטוי המלצה מוצינת מגיע מהשבט המוציני העתיק מתרבות המאיה, שמקורו היה במרכז אל סלוודור. כוהניהם היו ידועים במתן המלצות גורמה מצויינות איש לרעהו ואף לשכניהם. דברים בנוסח: "אני חושב שכדאי שתפנה את הבית שלך ותשאיר לי את האשה והכסף או שאתה תהיה קורבן האדם הבא" המלצות אלה באו לרוב בלווית הפתגם "זה לא איום, זו הבטחה". אכן שבט מלבב

shlomym

New member
שלום לך שחף

אני שמח לשמוע את תשוקתך לסגנון אתה מוזמן להצטרף ל"משפחה" יום א' וג' 18:00-20:00 יום ו' 13:00-16:00 שלומי

felixb85

New member
אשדוד

שחף, באשדוד מאמן אלכס פיין שלמד אצל איגור זקשנסקי

למעלה