מעוניין לחזור

t x o

New member
מעוניין לחזור

היי. לפני מספר שנים קראתי את ספריו של קסטנדה והתנסיתי בחלומות צלולים. מספר החוויות שלי עם חלימה היו רבות מאשר אוכל לזכור עכשיו, אך אני מעוניין לחזור לעניין הזה, ולהמשיך בפעילויות שאמאניות אחרות. האם יש לכם הצעות מהיכן אוכל להתחיל, או היכן אוכל למצוא מידע, קורסים ומפגשים? אולי עם חלק מכם, במידה ואתם משתתפים בהם, כך שתוכלו לעזור לי להיכנס מחדש אל תוך העולם הזה? תודה. אתם מוזמנים לענות לי באימייל: [email protected] שמי אסף. אני בן 22. ושוב, תודה.

bertcat

New member
חלומות

צלולים וחלימה זה לא מונחים זהים. טוהר המילה.

loquado

New member
-מה הקשר ?!

טוהר המילה לא מתכוון לטוהר במובן הסמנטי = ע"פי האקדמיה העברית ללשון. טוהר המילה וארבעת ההסכמות מתייחסות לכוונה. צלולים וחלימה הם לא מושגים זהים - זה מה שאקדמיה היתה עונה לך. "כך שתוכלו לעזור לי להיכנס מחדש אל תוך העולם הזה?"...הייתי אומר שעפ"י ארבעת ההסכמות וכל הגיון בריא אחר ->בקשת עזרה פשוטה. לרדת על מישהו לא הופך אותי (מאסטר לוקוואדו הגדול והחכם) או כל אחד אחר ליותר גבוה -למרות האשליה האופטית. -מאסטר עאלק..

Talia E

New member
לרדת על מישהו?

כנראה שפספסתי משהו, כי לא ראיתי שום ירידה כאן. בכל מקרה, לדעתי השימוש המדויק במילים הוא חיוני. האם עלינו לנחש שעבורך, כשאתה משתמש במילים "חלומות צלולים" או "חלימה" - אתה מתכוון לאותו הדבר?... בין כה וכה כ"א מתכוון למשהו מעט שונה כשהוא משתמש בכל מילה. לדעתי על-מנת שנוכל לקיים סוג מינימלי, אם כי בודאי עדיין מסולף, של תקשורת - עלינו להשתמש במילים בתשומת לב. ציינת שאתה מבקש עזרה; כיצד יוכל מישהו לעזור לך, אם הוא לא מבין אפילו איזו עזרה אתה רוצה?

loquado

New member
קראי שוב

לא ביקשתי עזרה- התייחסתי להודעה בה הובעה הבקשה.

bertcat

New member
אני אנסח את זה שוב

לדעתי אחת אבני היסוד בדרך הלוחמים היא שימוש מדויק במילים. אם אני לא מבין את השאלה או שאני אתעלם ממנה, וזה יכול להיות הפסד שלי ושל המשתתפים, או שאני אבקש הבהרות. כי אני לא רוצה להניח הנחות. ותעשו את המיטב לא לקחת אותי באופן אישי.

Talia E

New member
שלום אסף,

כפי שהצלחת ודאי להבין מחלופת ההודעות בשרשור הזה, המונחים "חלום צלול" ו"חלימה" אינם מעידים על אותו דבר. הנה קישור להודעה שנכתבה בעבר בעניין (היא נמצאה גם בקישור מתוך מאמרי הפורום, במאמר על חלימה). בכלל, יכול להיות שיועיל לך לקרוא במאמרי הפורום (תוכל למצוא את הקישור למעלה, בראש הפורום). כמו כן, מקום טוב להתחיל יהיה אולי לקרוא את ספריו של קסטנדה בשנית. זה בודאי ילבוש צורה שונה כיום.

למעלה