מעוניין להקים הרכב

• פותח הנושא SLU
  • פורסם בתאריך

SLU

New member
מעוניין להקים הרכב

גיטריסט בן 20, לומד כשנה על גיטרה חשמלית מעוניין להקים הרכב בסטייל הגלאם מטאל של האייטיז והניינטיז המוקדמות, דהיינו סטייל בון ג'ובי. כותב ומלחין בהשפעות הבאות: סקורפיונס, מוטלי קרו, סקיד רואו, סינדרלה, אוזי אוזבורן, בון ג'ובי, אליס קופר, דיו, פויסון, הארדליין וכו'... כותב בעברית אבל אין בעיה עם הרכב שיבחר לשיר באנגלית. וכמובן מעוניין לעשות בכיף מלא קאברים מהתקופה, אך לא על חשבון הזנחה של חומר מקורי. אני גר באזור המרכז/שפלה. אפשר ליצור איתי קשר באמצעות המסרים הפרטיים בתפוז. או באימייל [email protected] או במסנג'ר [email protected]

veybybv

New member
בהצלחה עם זה

תמיכה בלהקות בתחילת דרכן.. אין לי מה להציע מצטערת אבל בכל זאת בהצלחה!!

nogao10

New member
כמה מגניב!!!

למרות שקשה לי לדמיין מישהו ששומע גם בון ג'ובי וגם אוזי אוסבורן, אני שמחה שזה קורה וגיוון זה דבר מבורך.... שמעתי כמה להקות שצריכות גיטריסט, אבל למרבה הצער כולן נמצאות בצפון הצפוני, אז זה לא ילך...... אבל בהצלחה! כולנו נשמח לבוא יום אחד לשמוע אותכם מבצעים קאוורים של בון ג'ובי (ואני גם של אליס קופר, פויזן וסקיד רואו (בנות, אם לא שמעתם אף פעם את הלהקה הזאת, בטח אתן לא ראיתן את הסולן הממש חתיך שלהם!! הוא פשוט מציאה!!!!)) אז אם יום אחד זה קורה, אל תשכח להזמין אותנו!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifכן הוא באמת נראה טוב

ג'ון הביא לו פעם אגרוף

veybybv

New member
..

בקשר לאוזי אז אני ככה.. ובקשר ללהקות האחרות אני איתך..

SLU

New member
מה זה אתה איתי?

אתה מעוניין להצטרך להרכב? אתה שר? מנגן? מתופף? רוצה לשיר?

למעלה