אז חכי לי ליד הקולר
ס סוקרטס פה New member 11/8/13 #45 ברזיה זה פומבי מידי אני לא יכול לתת לך לצעוק ככה ברחובות זה לא לעיניין אני כבר לא בן 25
ס סוקרטס פה New member 11/8/13 #47 זה התיחל מזה שקמתי בבוקר והשמיכה היתה באויר איף יו נאו וואט אי מין לקח לי שעה להרגיע את אותו ומשם זה התגלגל
זה התיחל מזה שקמתי בבוקר והשמיכה היתה באויר איף יו נאו וואט אי מין לקח לי שעה להרגיע את אותו ומשם זה התגלגל
ס סוקרטס פה New member 11/8/13 #50 השמיכה הסתובבה לה באויר כמו בפיצריה ולא היה רוטב הפעם איף יו נאו ..... יו נאו
ס סוקרטס פה New member 11/8/13 #55 וואלה לא גם קוטג' לא היה את יודעת מה זה אומר זה אומר שיש לכל הפחות 3 יריות בקנה למקרים דחופים איף יו נאו וואט אי מין
וואלה לא גם קוטג' לא היה את יודעת מה זה אומר זה אומר שיש לכל הפחות 3 יריות בקנה למקרים דחופים איף יו נאו וואט אי מין
S shayCn New member 11/8/13 #33 זה לא כולן יש שם רק אחת כזאת.צבועה לבלונד עם חזה - קרש גיהוץ שצוחקת כמו מפגרת עם רווחים ומתלהבת מהמייבש שיער-דילדו שלה. אפילו קלי באנדי יותר חכמה ממנה.
זה לא כולן יש שם רק אחת כזאת.צבועה לבלונד עם חזה - קרש גיהוץ שצוחקת כמו מפגרת עם רווחים ומתלהבת מהמייבש שיער-דילדו שלה. אפילו קלי באנדי יותר חכמה ממנה.
S shayCn New member 11/8/13 #36 אה כן,והתעוררה לי שאלה(לנשים) יש באמת אודם כזה שנקרא 'אודם אלף נשיקות?' או שזה עוד איזה בלוף-צבע טמבור באריזה לנשים..
אה כן,והתעוררה לי שאלה(לנשים) יש באמת אודם כזה שנקרא 'אודם אלף נשיקות?' או שזה עוד איזה בלוף-צבע טמבור באריזה לנשים..
S shayCn New member 11/8/13 #41 לא,אבל ברצינות עכשיו אה,רגע.את מהמתלוצצות.. טוב,נו..אז יש כזה אודם?ולמה הוא מבהיק כלכך כמו של מבוגרות?
לא,אבל ברצינות עכשיו אה,רגע.את מהמתלוצצות.. טוב,נו..אז יש כזה אודם?ולמה הוא מבהיק כלכך כמו של מבוגרות?
ל לירי לא שרה New member 11/8/13 #42 פחחחח נראה לך שאני יודעת?? לא שאין לי חולשה לאיפור, אבל עדיין לא הגעתי לרמת עמידות של אודם.