מעניין מה זה רמת עמידות של אודם? בטח עוד ביטוי של נשים
ב ביזיון ברשת New member 11/8/13 #6 ברצינות כן. הרס עם האייקון. אם תמתיני קצת ישאלו שאלות של כיתה א'. מבטיחה. עלי.
ב ביזיון ברשת New member 11/8/13 #12 טוב אפשר לארגן משהו. אבל שתדעי לך שגם אם כולם יעלו כיתה, עדיין יהיו הקבצות.
ל לירי לא שרה New member 11/8/13 #14 בסדר לא כולם במתקדמים א' כמונו. יהיה הקבצה א' ב' ג' ויהיה מב"ר אבל עדיין.. לפחות יקבלו תעודות, יצאו לחופש גדול. ויבואו בוגרים יותר!!!
בסדר לא כולם במתקדמים א' כמונו. יהיה הקבצה א' ב' ג' ויהיה מב"ר אבל עדיין.. לפחות יקבלו תעודות, יצאו לחופש גדול. ויבואו בוגרים יותר!!!
ב ביזיון ברשת New member 11/8/13 #18 בסדר למרות שאני לא בטוחה שכולם יקבלו תעודות. כמו 12 שנות לימוד כזה...
ל לירי לא שרה New member 11/8/13 #17 אני? בוגרת? אתה בטוח? בטוח שהתכוונת אלי? לא רגע, תבדוק שוב.. התכוונת אלי? שי, אם היו הייתי מעלה. הכול נטחן כמעט מכל כיוון. נשאר רק להתלוצץ.
אני? בוגרת? אתה בטוח? בטוח שהתכוונת אלי? לא רגע, תבדוק שוב.. התכוונת אלי? שי, אם היו הייתי מעלה. הכול נטחן כמעט מכל כיוון. נשאר רק להתלוצץ.
S shayCn New member 11/8/13 #21 בכל זאת,לירי אם תעלי שרשור אולי תחליפי את ההתלוצצות במשהו אחר. יאללה,תעלי משהו רציני.דרמתי.תזזיתי.עדכני.משהו. אפילו סתם שרשור התלוצצות אם בא לך
בכל זאת,לירי אם תעלי שרשור אולי תחליפי את ההתלוצצות במשהו אחר. יאללה,תעלי משהו רציני.דרמתי.תזזיתי.עדכני.משהו. אפילו סתם שרשור התלוצצות אם בא לך
ל לירי לא שרה New member 11/8/13 #23 אתה מקבל אחוזים? דיווידנדים? לא מאמינה שצל מתחלק איתך על סבסוד האינטרנט שלו.
ל לירי לא שרה New member 11/8/13 #51 רגע אני עושה חישוב זריז היום אינטרנט עולה 60 ש"ח 6 שקלים???? לא תודה
B BW37 New member 11/8/13 #16 אני רק שאלה בעצם שתיים בעמוד שלך כתוב שאתה בן 32, ועכשיו כתבת שאתה בן 33 אתה לא זוכר ? ובאותו עמוד כתוב שגם כתבת את ההודעה בפורום סטוצים אנחנו דואגים גם לבחורות העדינות וההגונות בפורום
אני רק שאלה בעצם שתיים בעמוד שלך כתוב שאתה בן 32, ועכשיו כתבת שאתה בן 33 אתה לא זוכר ? ובאותו עמוד כתוב שגם כתבת את ההודעה בפורום סטוצים אנחנו דואגים גם לבחורות העדינות וההגונות בפורום