ואני לתומי חשבתי ש... אתה מציע את עצמך...
A AsAf2810 New member 17/5/13 #9 אני לא מתאבד שיעי נראה לך שאעשה את זה עם שטרונגול תימני ? אני עדיין צעיר והחיים יפים...
L lonley8 New member 17/5/13 #24 לאיזה כיוונים לקחתם את הדברים ראשית, אני מתכוון לא' ואתם לוקחים את זה ל ב' . לגבי הנושא שבזכותו אנו התימנים מפורסמים מפה לאוזן ע"י נשים ואני לא מתכוון לגת ... , מי שתכיר אותי תדע אם המיתוס הוא אכן נכון ... . שנית, אם הייתי מעוניין בהיכרות למטרת סקס אני מאמין שהייתי מציין זאת מראש או לחילופין רושם פוסט במקום אחר ולא כאן . מטרתי היא אחת להכיר מישהי למטרה רצינית שאולי איתה יצא לי לבנות משפחה . שתהיה לכולם שבת שלום ומבורכת .
לאיזה כיוונים לקחתם את הדברים ראשית, אני מתכוון לא' ואתם לוקחים את זה ל ב' . לגבי הנושא שבזכותו אנו התימנים מפורסמים מפה לאוזן ע"י נשים ואני לא מתכוון לגת ... , מי שתכיר אותי תדע אם המיתוס הוא אכן נכון ... . שנית, אם הייתי מעוניין בהיכרות למטרת סקס אני מאמין שהייתי מציין זאת מראש או לחילופין רושם פוסט במקום אחר ולא כאן . מטרתי היא אחת להכיר מישהי למטרה רצינית שאולי איתה יצא לי לבנות משפחה . שתהיה לכולם שבת שלום ומבורכת .
A AsAf2810 New member 17/5/13 #15 זה היה בהומור אבל אם כבר שאלת, אז לראשונה בחיי, ניתבתי את זה לכיוון היזיזות.