מעוניין להכיר...

NaorOzery282

New member
מעוניין להכיר...

אני לא יודע פשוט איפה אני יכול להכיר כי אני מאוד רוצה אבל אני ממש לא בענייני הקהילה הגאה והדתית... הר"מ (הסטרייט!) שלי צוחק עליי ש"רשימת הדרישות שלי" מבחור הן "ממש" ראליסטיות... אבל אני אנסה... אני נאור (שם בדוי),בן 20+ מאיזור המרכז. כרגע חייל בצבא במודיעין,נפלתי ממסלול סיירת בגלל כל מיני סיבות ועכשיו אני במודיעין... שואף לצאת לקורס קמ"נים גדודים ומשם להתפתח למוסד. אני ממוצא מזרחי וצמחוני ובוגר מכינה קד"צ מעורבת. אני מחפש: בחור דתי/דתל"ש (שבעיקר יבין את הראש שלי-אני פשוט שומר נגיעה) בוגר קרבי,צמחוני (יכול לוותר-אני אשמח "לריב איתו" בגלל זה) בוגר מכינה קד"צ (עדיפות לדתית) אז אם זה המקום אני אשמח להכיר מישהו נחמד ושפוי... שבוע טוב...

seregon7

New member
שלום נאור שם בדוי!

ברוך הבא! הייתי ממליץ לך קודם כל לצמצם את רשימת הדרישות אם לא לוותר עליה לחלוטין. האהבה שלך יכולה להגיע מהמקום הכי לא צפוי, חבל שתקשה עליה למצוא את הדרך...

תמלא לוטו...

סיכוי גבוה יותר לזכות מאשר למצוא מישהו לפי רשימת הדרישות שהעלת,ולא עוד שאתה מחפש קשר לשחנ"ש...

the chopin

New member
אני אומר שתבוא לשבת הו"ד- אנחנו לא קהילה גאה

אלא חברה דתית עם מכנה משותף. אין לנו ענין של גאוה. יש שבת הו"ד בשבת קורח. אני אומר שתבוא ותכיר. יהיה מפגש גם שבוע לפני- שתוכל להכיר את החבר'ה. זה בתשלום, אז תפנה לארגון הו"ד.

רק לסייג את מה שאמרו מעלי-

אתה באמת צריך להוריד דרישות, אבל אל תוותר על הגבולות העקרוניים שלך- אם חשוב לך לשמור נגיעה, אל תכנס לזוגיות עם אדם שלא יקבל את זה, כי אם הוא יצפה ליותר- זה בהחלט יכול להרוס את הכל... לגבי עניין הרקע הדתי- תתפלא כמה אנשים שלא גדלו במערכת החינוך הדתית יכולים להבין את הראש הזה, ו/או ישמחו ללמוד על הנושא.. אבל לגבי הדרישה שיהיה בוגר מכינה ובוגר קרבי- נו באמת, זה מה שקובע?! מי שהפרופיל הרפואי שלו נמוך מדי לקרבי, או שהצבא העדיף שיהיה במודיעין, לא מספיק טוב בשבילך?! אם מישהו בגיל 18 לא היה מודע לקיומן של מכינות או שלא מצא מכינה שמתאימה לו, לא מספיק טוב בשבילך?! חבל שאתה פוסל אנשים על סמך דברים שבכלל לא קשורים למי שהם- לא לאופי, לא מראה, ולפעמים אפילו לא לרצון שלהם... תחשוב על זה...

NaorOzery282

New member
פירוש למה שאמרתי:

הינה תגובה שרשמתי לyosef770: אני שומר נגיעה מבנות (ששומרות נגיעה וזה מביך אותן) אני שומר נגיעה מבנים (מבחינה מינית וגם זה רק מבנים שאני מוצא אותם מושכים בעיניי-אין לי בעיה לחבק אותו וכו'... רק לא לעבור על "המשכב זכר") בנוגע לקרבי וצמחוני אז ככה... קרבי-כי אז זה מראה שהוא טיפה יותר שפוי וחזק נפשית ממני אז הוא יוכל לספק לי משענת מספיק חזקה כשאני אפול... צמחוני-פשוט כי זה בעיניי מראה קצת על האופי (למרות שחברי הטובים ביותר הם אוכלי בשר ואני עדיין אוהב אותם) בוגר מכינה קד"צ-מכיוון שאז הוא מבין את הראש המכינתי שלי... ותודה :)

NaorOzery282

New member
פירוש למה שאמרתי:

הינה תגובה שרשמתי לyosef770: אני שומר נגיעה מבנות (ששומרות נגיעה וזה מביך אותן) אני שומר נגיעה מבנים (מבחינה מינית וגם זה רק מבנים שאני מוצא אותם מושכים בעיניי-אין לי בעיה לחבק אותו וכו'... רק לא לעבור על "המשכב זכר") בנוגע לקרבי וצמחוני אז ככה... קרבי-כי אז זה מראה שהוא טיפה יותר שפוי וחזק נפשית ממני אז הוא יוכל לספק לי משענת מספיק חזקה כשאני אפול... צמחוני-פשוט כי זה בעיניי מראה קצת על האופי (למרות שחברי הטובים ביותר הם אוכלי בשר ואני עדיין אוהב אותם) בוגר מכינה קד"צ-מכיוון שאז הוא מבין את הראש המכינתי שלי... ותודה :)

שלום NaorOzery282 שלחתי לך מסר אישי

שלום NaorOzery282 שלחתי לך מסר אישי בדוק בבקשה תייבת המסרים להשתמע אסף

למעלה