מעוניין להכיר

niceguy1234

New member
מעוניין להכיר

היי, אני נשוי, בן 29, נראה טוב מאוד, אקדמאי ומשכיל, גר בקריות ועובד בחיפה. מעוניין להכיר בחורה בסטטוס דומה( בכל גיל) לקשר כייפי, לא קבוע, לא מחייב, שיחזיר את הריגוש בלי לפגוע במערכות יחסים קיימות. אם את מעונינת צרי קשר לתיבה הפרטית.

chenby

New member
לא נראה לי שזה המקום

יש אתרי הכרויות בשביל זה לא?

מריוס זכריה

Member
מנהל
פה הרבה יותר טוב ../images/Emo31.gif

יש פה סיכוי למצוא מישהי במשבר. זה הרבה יותר קל וגם זול

seeyou

New member
בן 29,אקדמאי ומשכיל רוצה ריגושים?

הדרך הכלה היא לשלם ישנם "מומחיות" בתחום הזה-צריך רק לשלם והרבה כסף אבל אתה כמו הרבה גברים רוצה חינם-"קשר כייפי, לא קבוע, לא מחייב" זה מזכיר לי את הבדיחה: " - הגידי, מה זה סקס? - סקס זה שאת קצת מתייפה, הולכת לבר, עושה עיניים לאיזה חתיך, הוא מזמין אותך לסבב משקאות, אתם נכנסים למיטה והוא משאיר על השולחן קצת כסף. - ומה זה סקס טוב? - סקס טוב זה שאת קצת מתייפה, הולכת לבר, עושה עיניים לאיזה חתיך, הוא מזמין אותך לסבב משקאות, אתם נכנסים למיטה והוא משאיר על השולחן הרבה כסף. - ומה זאת אהבה? - אה, אהבה זאת המצאה יהודית, כדי שלא יצטרכו לשלם. " יוסי

אייבורי

New member
בחור טוב

זה סוג של קללה. אבל אתה צודק, הכי קל לדוג בשלולית קטנה.

מיקה 124

New member
ישר ולעניין - אהבתי!../images/Emo8.gif

למרות שאתה לא בפורום המתאים...מן הסתם לא הייתה נכנס לפורום "זוגיות במשבר" אם הכל היה תקין אצלך. גם אני נשואה אקדמאית ואמא לשלושה ילדים נראת טוב מאוד!! (וזה אני יודעת מכמות החיזורים שאני מקבלת) חיפשתי קשר בדיוק מה שתארת. ניסיתי...ו...קיבלתי רגליים קרות,חזרתי הביתה והרגשתי לא טוב עם עצמי. אני כמעט כל שבוע מקבלת הצעות - לרוב מגברים נשואים- לא אשקר,זה מרגש מעורר (מכל הבחינות) וגורם לי לריגושים. אבל, ויש אבל גדול יודעים איך מתחילים עם כל השטויות הללו לא יודעים איך לצאת מהן.

seeyou

New member
קיבלת רגליים קרות?../images/Emo6.gif

זאת הסיבה שבגילך ובמעמדך לא מרימים ידיים
אני מניח שהריגוש לא היה מספיק חזק או "הרגע" חלפה והצד השני איכזב קצת לא לבתייש יהיו לך הרבה הזדמנויות " יודעים איך מתחילים עם כל השטויות הללו לא יודעים איך לצאת מהן" זה נכון-אבל בני אדם נמשכים לסכנות-הרפתקאות. יוסי

למעלה