מעוניין להכיר בחורה בן 32 רווק מעוניין להכיר בחורה לקשר רציני בלבד אנא צרי קשר בנייד.0547209148
מ מאירb New member 28/11/05 #1 מעוניין להכיר בחורה בן 32 רווק מעוניין להכיר בחורה לקשר רציני בלבד אנא צרי קשר בנייד.0547209148
א אממאא New member 28/11/05 #4 ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif- הלו? זה רדיו ???
א אמשל מילואימניק טחון New member 28/11/05 #5 אני מבקשת יפה, כן? ../images/Emo68.gif כואב לכן הלב? מה זה, אתן פולניות מן האנוסות?
ס סמדר בנ New member 28/11/05 #16 פשוט מזמן אף אחד לא היה מעונין להכיר אותנו כבר עמדתי למחוק את ההודעה שלא נראתה לי קשורה לפורום - אבל ראיתי שהיא הוציאה מכן את המיטב... לא נראה לי שהבחור ימצא כאן את מבוקשו, אנחנו קצת "בוגרות" בשבילו...אבל אני מאחלת בכל זאת לו בהצלחה בחיפושיו
פשוט מזמן אף אחד לא היה מעונין להכיר אותנו כבר עמדתי למחוק את ההודעה שלא נראתה לי קשורה לפורום - אבל ראיתי שהיא הוציאה מכן את המיטב... לא נראה לי שהבחור ימצא כאן את מבוקשו, אנחנו קצת "בוגרות" בשבילו...אבל אני מאחלת בכל זאת לו בהצלחה בחיפושיו
P paulika New member 28/11/05 #19 סמדר, הוא לא מעונין בנו הוא יודע שיש פה הרבה אמהות פולניות, שאולי מחפשות שידוך טוב לבת
ס סמדר בנ New member 29/11/05 #28 פאוליקה מאיפה את יודעת? ניסים תמיד יכולים לקרות... חוץ מזה, את הסרט "המתבגר" ראית?
ס סמדר בנ New member 28/11/05 #14 ילדים זה שמחה../images/Emo79.gif "תביאו ששה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים" מה יש, מה עם מצוות "פרו ורבו"?
ילדים זה שמחה../images/Emo79.gif "תביאו ששה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים" מה יש, מה עם מצוות "פרו ורבו"?