מעוניין לדעת

alti26

New member
מעוניין לדעת

שנית מה המרחק מעין בוקק לנחל זוהר האם אפשר בהליכה רגלית או רצוי ברכב מה זמן ההליכה הסביר בין שני הנקודות האם יש מקום לתייר או לנוח במקום שאלתי היא לגבי תאריך 1/10 אמורה להיות הופעה של פקו דה לוסיה ודיוויד ברוזה יחד עם נניו חוסלה משהו מדהים אודה למי שיוכל לסייע לי בהכוונה למקום דודי

המרחק הוא 6-7 ק"מ.

שעה וחצי- שעתיים הליכה, לא מומלץ לעשות בשעות החמות של היום, ואם אינך רוצה להגיע מזיע אז עדיף ברכב.

et7

New member
אם הכוונה למעיין עין בוקק עמנואל צודק

אך אם כוונתך לעין בוקק כמתחם המלונות באזור תלוי באיזה מלון אתה מתאכסן. המלונות הצפוניים יותר הסמוכים לעין בוקק (המעיין) זה כפי שציין עמנואל, אך ישנם מלונות דרומיים יותר שהמרחק מהם לנחל זוהר קצר בהרבה.

alti26

New member
הכוונה היא

שמורידים אותי באוטובוס ברחבת המלונות בעין בוקק ואני צריך להגיע לנחל זהר להופעה

alti26

New member
כן

הייתי רוצה לדעת באם אוטובוס עוצר שם כי באגד לא הכירו גם את המקום

et7

New member
תרד במלון הדרומי ביותר אליו מגיע האוטובוס

אפילו יותר טוב אם האוטובוס נכנס לישוב נווה זוהר. למיטב ידיעתי ההופעות בנחל זוהר מתקיימות לרוב מתחת לגשר החדש עליו בנוי כביש 90 העובר מעל נחל זוהר. זה נמצא דקות בודדות מדרום לישוב נווה זוהר. כדאי לבדוק עם מפיקי ההופעה את המיקום המדוייק ואפשרות להסעות.

נשמע לי מוזר שאין אוטובוסים

יש שם גוש מלונות- כך שהעובדים צריכים להגיע. חיפשתי באתר (מומלץ בחום לכל מי שצריך מידע על תחבורה ציבורית) www.otobusim.co.il ומצאתי כמה קוים המגיעים לצומת זוהר. איני יודע מאיפה אתה מגיע, אבל תוכל לחפש באתר גם קוים המגיעים מתל אביב או ירושלים.

למעלה