מעוניין במקורות מידע...

גיאקס

New member
מעוניין במקורות מידע...

שלום, אני שחקן סקווש מתחיל ללא כל השכלה, נסיון או לימוד בנושא. אחרי כמה משחקים הבנתי שהרעיון הוא לא רק לרוץ אחרי הכדור ושיש גם הרבה טכניקה... דוגמאות טובות לצורך בטכניקה הם במכות המענה לסרף, backhand ומכה אחורה. אני מאוד רוצה לשפר את צורת המשחק שלי ולכן אשמח אם משהו יכול לכוון אותי לחומר לימודי ממנו אוכל לשאוב תשובות לשאלות אלו. תודה מראש.

יש כמה דברים בסיסיים שצריך לזכור...

אחרי כל מכה צריך לזכור (עדיף מאוד) לחזור לנקודת ה"טי" שבמרכז המגרש כי ככה אתה יכול להגיע לכל המכות בדיי קלות מאשר אתה נשאר במקום אחד והיריב נותן לצד שני.... וגם לעמוד תמיד עם מחבט מונף בזווית ישרה בצד כך שאתה לא תצטרך לבזבז זמן להניף אותו.... ולזכור להגיע למכה בפסיעות נכונות כך שלהגיע לכדור כמה שפחות צעדים וכמה שפחות זמן לאבד... ד"א: מאיזה מועדון אתה?

ליאאור

New member
עצה ממני...

יש ספר שקוראים לו צעדים להצלחה שהוא לא יקר במיוחד והוא מצוין כדי לך מאוד לקנות אותו אתה תשתפר מאוד מהר ותגיע לרמה מאוד גבוה

oferbar

New member
יש קישור בפורום

http://www.guide-to-squash.org יש ציטוט בספר שקניתי על סקווש לגבי הגדרת המשחק: It takes minutes to learn but a lifetime to master או לוקח רגעים ללמוד אבל תקופת חיים כדי לשלוט (באידיש זה יותר מצחיק
) בהצלחה

גיאקס

New member
תודה לכולם

מודה לכול התגובות. ליאור- לגבי הספר אני לא יודע, נראה לי שאני צריך לקפוץ לחנות ספרים ולהתרשם מהספר אישית. נראה לי שקיימים מקורות מידע באיטרנט לא פחות שווים אם לא יותר. YoNaTaNy- אני תל אביבי שמשחק בהרצליה, רעננה ופתח תקווה. תלוי בחברים שמשחקים איתי. עופר - www.guide-to-squash.org בבדיקה. נראה לי שזה בסדר בנתיים. שוב תודה, שאו ברכה וניפגש במגרש.

למעלה