מעוניין בחיפושית

darkstar

New member
מעוניין בחיפושית

היי אני מעוניין לקנות חיפושית ולהצטרף למועדון הנהדר שלכם אני מת על האוטו הזה בגלל שהוא ישן וממש נחמד יש בו משהו... חוץ מזה זה הפורש הכי זולה שאפשר לקנות
. רציתי לדעת איזה דגמים הכי מומלצים עיינתי קצת ראיתי אמריקאי גרמני לא הבנתי מה ההבדלים כמו כן רציתי לדעת כמה יעלה לי כזה דבר ומה הביצועים של חיפושית כזאת כי לפי מה שהבנתי היא די חלשה חוץ מזה אילו שיפוצים אפשר לעשות לה ראיתי פה משהו על צמד קרבורטורים של webber + פילטר אני יודע שאני כבר קופץ קצת הרבה יותר מידי רחוק בבת אחת אבל אני סתם סקרן ובעל החיפושית השחורה המדהימה כמה עלה לך להביא אותה למצב כזה?

לך על הישנות - הן בעלות ערך בעולם

הבודי זה הדבר האכי חשוב, שלא יהיה משפוכטל ועם קוים נקיים. נסה להשיג אחת שלא עברה הרבה ידיים ועם פנסי ביצה בולטים, הלוואי שתוכל להשיג חלון ביצה אחורי. שווה להשקיע רק בבודי טוב ולדעתי רצויי בבודי יחודי.

kobix1

New member
בעל החיפושית השחורה!

היא עדיין לא גמורה זה קצה הקרחון! בכסף אם אני אמדוד כמה עלה לי להביא אותה למצב כזה זה בערך 8000 שקל וכמו שאמרתי זה רק ההתחלה ! נתחיל בזה שאתה צודק שהמועדון שלנו נהדר! ואין לך מושג עד כמה! בקשר לסוגים כמו שכבר יש פה באחד הדפים החיפושית "מחולקת" ל2 דגמים גרמני ואמריקאי שאת שנהים יצרו בגרמניה רק את האמריקאית תפרו לקהל האמריקאי המפונק יותר נוספו בה סלילי קפציפ יחד עם תומכי מקפרסון שלמי שלא מבין זה פשוט יותר נוח לתחת! חוץ מזה לאמריקאית יש חלון קדמי עגול גדול שנבנה לפי תו תקן אמריקאי באותם זמנים שדרש שהמרחק בין הנוסע לשמשה הקדמית יהיה מספיק רחוק.. הגרמניות יותר פשוטות בלי כל המכלולים שיש לאמריקאית כמו דש בורד קדמי גדול ריפוד בכל האוטו מקיר לקיר מאוור ומפוח לנהג ולנוסע ושאר פינוקים של אותם ימים של שנות ה70 2 הסוגים קיבלו את אותו מנוע חוץ מדגם מיוחד שנקרא 1303LS שקיבל נפח מנוע גדול יותר 1600(כמו שלי):). רוב המנועים בין 1200 ל1300 סמק שמיצרים בערך 36 כחות סוס שזה מספיק לאוטו מסוג כזה ! היום חזרנו למשל מטיול שאליו יצאתי עם הגרמינה שלי(ברשותי 2 הסוגים) הגרמניה בעלת נפח מנוע 1200 עשתה את כל הדרך מחדרה עד רמת הגולן +טיולים +עליות+בילבול של איזה 120 קילומטר בדרך חזרה כמו גדולה עם צריכת דלק של 1 ל14 בערך ככה שזה נראה לי מספיק כשתצטרף למועדון ואתה תצטרף! תראה כבר את כל המשוגעים עם מנועים מוגדלים קרבורטורים ופילטרים פתוחים ולאט לאט תכנס לענינים ! זהו בערך לעוד שאלות נשמח לענות ולעזור לך גם בקניית אוטו החלומות שלך! ראאבק כמה דברתי!

darkstar

New member
תודה

על התשובות המפורטות עוד כמה שאלות: 8000 זה כולל העלות של האוטו? איזה שינויים עשית בה? כמה עלה לעשות לה את הצבע מחדש? וכמה חיפושית כזאת שוקלת? 32 כסב נשמע ממש חלש... כמה יש ל 1600? יש לך אתר עם ביצועים מדויקים?

kobix1

New member
8000 כולל העלות

שהיא 1500 שקל האוטו עצמו. השינוים העקרים שעשיתי בה הם במנוע שהוחלף במנוע 1600 מקורי עם קרוברטור גדול חיפושית שוקלת בין 700 ל900 קילו למנוע ה1600 יש 46 כוחות סוס אני יודע שבהשוואה למכוניות היום זה נשמע מעט אבל תאמין לי שזה מספיק! הצבע עלה 3000 שקל הסיבה היחידה שזה כזה זול זה כי היא נקנתה מפחח רכב שהכין את האוטו לצבע אז מה שנותר בעצם לעשות זה לצבוע.... אתרים עם ביצועים מדויקים תמצא בקישורים של אתר החיפושית WWW.BEETLE.CO.IL

darkstar

New member
מה עם צמיגים +ג'אנטים?

לא החלפת? שמעתי על מישהו ששם צמיגים רחבים זה תורם? יש לי מחוץ לביית 1303 יש לה מנוע 1300 נכון? איפה משיגים מנוע 1600? כמה עולה צביעה בלי הכנה לפחחות?

max2

New member
1 ל14????

מישהוא בבקשה יכול לספר לי יותר על צריכת הדלק???

למעלה