מעוניין בדעתכם...

מעוניין בדעתכם...

אני לאחרונה נמצא בחיפושים קדחתניים אחר ג'יפ לקנייה. מצאתי איזה אחד שנראה טוב. סופה מודל 97. בלי תוספות מיוחדות למעט,כסאות אספיר,כננת לא מורשית,צמיגים 33 כן מורשים,וו גרירה לא מורשה. בעיות: פרונט-אקס דפוק לגמרי,יש נקישות בזמן נסיעה,אין חיבור ל4X4. קלאץ' מורגש לא טוב. בולמים גמורים. מחיר מבוקש,48 אלף ש"ח. האם כדאי לקנות אותו !? האם יש לכם המלצות אחרות ?

לדעתי,דרוש ישור קו רציני של כמה

אלפי שקלים שיחד עם המחיר המבוקש של 48K שגם ככה מעל המחירון, זה כבר לא משתלם. כולל כננת ו-וו לא מורשים-לא נשמע טוב.

במיליון אני קונה פורשה חדש !

נו באמת !!!
התקציב בעיקרון עומד על 40 אלף לא יותר.

tomig

New member
בארי כנס.....

עם התקציב שלך עומד על 40 איך אתה חושב בכלל על הסופה הזאת רק לפי מה שרשמת גם עם תתקן לבד יש לך הוצעה של לפחות 3-5 אלף בכדי לישר קיו (ואני מאמין שתצתרך יותר) והמחיר הוא 48 אז כבר אתה רואה שחרגת מהתקציב המון אז לא שווה כי אז תקנה ולא ישאר לך כסף לתקן ביטוחים וכמובן עץ ריח הכי חשוב....... יש לך תקציב יפה אבל לסופה זה לא מספיק כלומר לסופה טובה כי במחיר הזה תמצא רק שחותות ולא מטופלות אני ממליץ לך או לחכות ולחסוף קצת או לרדת מעניין הסופה ..... וגם בארי גיפים בקייץ נימכרים טוב בחורף אין הרבה ביקוש ואנשים נותים יותר להתגמש תחשוב על זה אולי תחכה קצת.....

טוב מצאתי אחת אחרת...

מודל 93. נראית טוב הכל טוב ויפה. לא מוגבהת וללא נעילות. סופה ארוכה,מזגן מפוצל,קומפרסור,וו והמחיר המבוקש 32 אלף אני מאמין שאני יכול להוריד אותם עוד קצת לכיוון ה29 אפילו. עכשיו,קודם כל דעתכם. אני מקווה שהיום יהיה לי הזמן לצלם את הג'יפ אולי,הוא נמצא במגרש רכבים. מעבר לזה,מישהו מוכן לספר לי מה בעצם צריך לעשות ביישור קו למעט טיפול "10000" לג'יפ ? כי הרי תוספות כג' נעילות והגבהות וכדומה,הן בעצם תוספות ולא משהו הכרחי וממשי לקיום נסיעות,אלה תוספות לנוחיות ושאר ירקות. ברור שנעילות זו חובה למען אחיזה טובה של הצמיגים באיזורי עבירות קשים. בכל מקרה המודל 93 הזו נראית שמורה ויפה. ואיפה בכלל כדאי לבצע תוספות לג'יפים בארץ ? נעילות. הגבהה. פילטר פתוח. דברים שיעזרו לג'יפ להיות טוב יותר. כי אני בחורף רוצה להיכנס אל עולם טיולי השטח בנחלים וכדומה. לכן אני רוצה לקנות כעת בכדי שבחורף כבר יהיה לי ג'יפ טוב. וואלה עוד שאלה,מנוע גז,כדאי לג'יפ !?

denver101

New member
בארי אצלנו אומרים רכב טוב לא נימצא

במגרש אז אל תתלהב לקנות ממגרש הסבלנות בסוף משתלמת

../images/Emo9.gif

במגרש ראיתי רק אחד בלבד. מאיפה הסקתם שאני קונה ממגרש ??????? ושנית כל קניתי מאדם פרטי לגמרי אחרי שעשיתי לו בדיקה דקדקנית,ביחד עם עוד שני זוגות עיניים. נסעתי בו בשטח הר חורשן ובדקתי את הארבע על ארבע שלו והכל פיקס. יש קצת נזילות,אולי להחליף רדיאטור,אבל ככה הכל פרפקט לפי איך שהמנוע נשמע ונראה.

מבטיח תמונות כשאוכל...

בינתיים יש קצת לטפל בו.
תודה חברים. והנה אני הופך למשתתף קבוע בפורום

asafkk

New member
אל תקנה, תמשיך לחפש

פרונט, קלאצ', בולמים... ג'יפ שעבר התעללות. לא הייתי מתקרב אליו, כי אתה לא יודע מה עוד צריך תיקון- ולפי התיאור שלך- יסביר שש עוד צרות נסתרות. אסף.

למעלה