מעוניין בדעתכם

OMERVFR

New member
מעוניין בדעתכם

ואני מתכוון רק לאלו שמבינים באמת ולא סתם דעות טפשיות כי ההחלטה היא רצינית מאוד. השאלה:מה דעתכם על TL1000?

psichi

New member
אני ממליץ

על קטנוע הונדה. לא משנה איזה.
סתאאאאם! צביאל

R750-Girl

New member
אופנוע מדהים!!!

חזק חזק חזק אין הרבה כאלו בארץ מכירה מישהו שהיו לו כזה (טיראן מ MAD) אה...כבר אמרתי שהוא נ-ו-ר-א חזק?

Big Max

New member
זהירות זהירות זהירות

ה- TL1000 הוא כלי שמספק פאן ויחודיות כמו שאין להרבה כלים בארץ (אחחחח מנוע וי-טוין....
). יחד עם זאת, הוא ידוע בעצבניותו ובקטלניותו ולא מיועד כלל וכלל למתחילים בקטגוריית ההיפר ספורט. נקודה חשובה נוספת - אחזקה יקרה, ולפעמים אפילו לא ניתן לאחזקה, יען כי יש מעט כלים בארץ ומעטים המוסכניקים שיודעים לתת לו טיפול מעמיק ואמין. נדמה לי שאני זוכר סיפור של מישהו (TheFinalCut, אתה?) אוף-דה-פורום על אחד עם TL1000 שהיה צריך לעשות תיקון באופנוע, ובשום מקום בארץ לא ניתן היה לעשות אותו, פשוט כי אין ידע מספק! שקול היטב אם אתה מעוניין לקנות כלי שללא ספק יספק לך פאן ויחודיות, אבל עצבני מאד וקשה יהיה לאחזק אותו. Big Max, שאומר, אם כבר TL1000 - אז למה לא לבחור במקור (Ducati)?

OMERVFR

New member
עזוב את

עניין האחזקה - אתה הרי יודע שאני מטפל לבד (אני מזמין ספר פירוק והרכבה שלו) בדיוק כמו שטיפלתי לבד ב-GS שלי וגם בVFR שלי(וזה בהחלט כלי מסובך). לגבי סלחנות הכלי אתה מכיר אותי בתור אחד שממש לא מחפש לעשות שטויות ודאווין.

dmx_must_fly

New member
הלו ביגי

קודם כל ממש אהבתי את החזרה למקור "לצה שלא תלך על המקור על דוקטאי" אהבתי. ודבר שני בתור אחד שמחזיק אופנוע קצת יותר נדיר (4 עלו על הכביש) ועם עוד פחות אנשים עם ידע לטיפולים וכמובן עם בעית אספקת חלפים אני יכול לאמר שעדיין אפשר להחזיק את האופנוע. נכון שצריך לדעת מראש שלפעמים יהיו מצבים שהאופנוע יהיה מושבת עד שהמשלוח יגיע ז"א 3 שבועות לפעמים.

ofnik

New member
כלי פשוט מטמטם ומדהים- עם נוכחות

וצליל של מסוק קרב- ראינו אחד לפני שבועיים בנסהרים והוא עורר התקהלות ומהומות סביבו- ואחרי שבוע הוא הצטרף אלינו לסדוםערד יופי של דבר לראות (ולשמוע) מבחוץ- אין לי מושג איך זה לרכב עליו

ofnik

New member
והנה קישור למה שכתבתי עליו- בתמונות

בנסהרים תראה את ההתקהלות סביב הTL http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=8&msgid=2026886

.... יאמי.....מממממ....

נכון שהויפר שלך לא פשוט ממש לטיפולים אבל הוא אינו TL1000, ורק חשוב שתבחין בין השניים... שלך מסובך יותר, עד מיטב הבנתי המוגבלת כאן, מבחינת גישה לחלקי מנוע וצורך בהמון סבלנות... ה-TL דורש ידע מעמיק במנוע הספציפי הזה לטיפולים שהם קצת מחוץ לשיגרת הטיפולים התקופתיים ואפשר לספור על יד אחת בעלי מקצוע שיודעים במה הם מתעסקים כשהם ניגשים למנוע המתוחכם של ה-TL1000... בכל מקרה זה אחד מהאופנועים שאני לא הייתי יוצא מולו לרול און...
הוא באמת בהמה ומספק שפע של פאן ובאופן לא תמוה כלל הוא גם אינו סלחן ממש. אופנוע מדהים, עם המון כוח, עם צליל מדהים (כשיש את האגזוז המתאים)... אחת מהבחירות שלי להחלפת פאוזי, אם היתה מתוכננת החלפה שכזו.
השדון .... ™TheNightDevil

OMERVFR

New member
כרגע אני דיי בונה על BOS

השאלה היא מה השינויים שיש לעשות במחשב ההצתה(לנבלה יש הזרקה)?

למעלה