מעונות וגנים

chili3

New member
../images/Emo53.gif למישהו יש את הטלפון של...

"הגן של ענבל" בשמשוני? ובכלל יש פה ממליצים עליה? תודה

ב נ ה

New member
../images/Emo92.gif

089713071 אנחנו נמצאים שם ,ענבל מקסימה, גם חנה שובדת יחד עימה,הגן מקסים החסרון היחיד(עבורינו) שאין גינה יש מרפסת גדולה.

ב נ ה

New member
אגב

כנסי לקישורים (למעלה בסרגל)יש פרמטר של גני ילדים,ושם בקישור למשפחתונים וגנים פרטיים יש סרטון ופרטים על הגן.

דביבונץ

New member
אם אפשר לשאול

איזה גילאים ענבל מקבלת? כמה ילדים יש שם? מהתמונות נראה שמדובר במרתף או עליית גג - האם זה כך? האם לא צפוף שם לשמונה ילדים. תודה.

ב נ ה

New member
פרטים

הגן נמצא בעליית גג אבל הילדים נמצאים גם בסלון ובמרפסת גדולה,הוא אמנם לא גדול אבל 9 ילדים(8+הבת שלה)מסתדרים שם לא רע, האוירה בבית/גן נעימה במיוחד השנה גיל הילדים שנה ושמונה-שנתיים+ בשנה הבאה יהיו יותר צעירים(משנה וחצי)אבל פרטים מדויקים כדאי לבדוק איתה.

ליצית

New member
פעוטון מעיין - המלצה?

לא ענו לי קודם אני מנסה שנית . אני צריכה המלצה על גן פרטי באזור בוכמן - היחיד שעלה בחיפוש הוא פעוטון מעיין- מכירים ? יש קצת יותר פרטים על הגן / גננת? מה היחס צוות ילדים ? מחיר? אני מנסה לברר על גנים בשלט רחוק ולכן אני מבקשת את עזרתכם!! תודה!

ב נ ה

New member
המחירים הם סביב

ה2100 מ7-730 עד 16 חלקם עםימי שישי לסרוגין,יחס הצוות משתנה ,תלוי בגיל הילדים,בפורמט של הגן(משפחתון ביתי קטן או גן גדול ומצוייד)

kalah

New member
למי שדיברו על הגן של עינבל

שאלה לי-האם זה לא מפריע לכם שהבת שלה איתה בגן? אני יודעת מחברות שבתחום שכולן שמו את הילדים במסגרת אחרת,כדי שלא יראה שהילד שלהן מקבל יותר תשומת לב או יחס מועדף כלשהו.זה בלתי נמנע הרי.

ב נ ה

New member
תראי זה לא אידיאלי

אבל כשבוחרים מסגרת ויוצאים מתוך נקודת מוצא שאין מושלם ,במאזן החסרונות מול היתרונות,היתרונות עולים בהרבה על החסרונות ולכן בחרנו בגן הזה.

g a v i

New member
שאלה לי לגבי המונחים...

זה בטח יישמע לכם מצחיק, אבל אנא זיכרו שאני לא מהארץ ולא מכירה בכלל - מה זה "טרום-טרום חובה" למשל? לאיזה גיל? הבן שלי יהיה בן 3 ו-3 חודשים בספטמבר - לאן צריך לרשום אותו (גן-עיריה). חוץ מזה, מה זה אומר גן דתי בגיל כזה? תפילות? מה בעצם? יש גן אנגלית אולי? תודה לכל העונה!

g a v i

New member
ועוד שאלונת לגבי צהרון -

הגן הוא עד איזה שעה? זה כ"כ מוקדם שחובה גם צהרון? אין גן שפשוט עד יותר מאוחר?

אילנית03

New member
לשאלתך הראשונה הגיל של ילדך

זהו הגיל שמעבירים לגן עירייה לטרום טרום חובה לשאלתך השנייה הגן הוא עד אחת ועשרים ומי שעובד בדר"כ עובד בשעות האלו ואז צריך צהרון שיהיה לכם בהצלחה יום טוב אילנית

sil015

New member
../images/Emo163.gifגם לי יש בלגן של מונחים...

מובנים... -משפחתון-פעוטון-גן טרום טרום חובה-גן תרום תרום תרום תרום תרום ..... חובה- מעון-גן פרטי-גן עירוני! אשמח עם מישהו יעשה סדר בבלגן...

ofirshani

New member
ינסה לסדר

משפחתונים,פעוטונים -גנים פרטיים (בדרך כלל מסגרות מצומצמות יותר המחיר נע בין 1600 ש"ח-ליום קצר עד-2200 ליום ארוך ) מעונות-מעונות יום (ישנם בעיר ויצ"ו נעמ"ת המחיר תלוי במשרות ההורים ,ומעונות פרטיים כמו תאנה ) גני טרום טרום חובה -גן עירוני -גילאי 3 הרישום מ-(שנכללו בצו לימוד חובה): א' בטבת התשס"ב (16 בדצמבר 2001) עד ל' בכסלו התשס"ג (5 בדצמבר 2002). גני טרום חובה-גן עירוני -גילאי 4 (שנכללו בצו לימוד חובה): א' בטבת התשס"א (27 בדצמבר 2000) עד ל' בכסלו התשס"ב (15 בדצמבר 2001) גני חובה- גן עירוני-לאי 5: א' בטבת התש"ס (10 בדצמבר 1999) עד כ"ט בכסלו התשס"א (26 בדצמבר 2000) כמובן וישנה האופציה של הגנים הפרטיים שישנם הורים שמעדיפים את המסגרת הפרטית (ההבדל במחיר הוא 400 -500 שקלים יותר )

אילנית03

New member
אשמח לעשות סדר

כיוון שאני באה מהתחום , אז ככה משפחתון/פעוטון / מעון הם מסגרות של מגיל לידה בערך ועד גיל 3+ והם עד השעה ארבע, טרום טרום הוא גן עירייה עד השעה אחת ועשרים והן ממשיכות עד גן חובה שהוא בעצם בחט"צ חטיבה צעירה מקווה שעזרתי יום טוב

למעלה