מעונות הטכניון..

genya96

New member
מעונות הטכניון..

אהלן חברים.
אני מתחיל את לימודיי בטכניון בפקולטה להנדסת אווירונאוטיקה וחלל באוקטובר הקרוב.
עם הרשמתי ללימודים, ביקשתי לקבל מעונות. קיבלתי תשובה חיובית-מעונות אכן ניתנו לי, אך המעונות הללו הם מעונות "עזה", או מעונות "תחתון" (ריפקין), הידועים לשמצה.
התרשמותי ממעונות אלו הינה שלילית-התנאים במעונות הללו אינם פשוטים, דבר העלול לפגוע לרעה באיכות הלמידה.
להבנתי ניתן להגיש ערעור, ובכך לנסות ולעבור למעונות עם תנאים טובים יותר. אממה, אף אחד לא מבטיח כי הערעור יתקבל.
האם למישהו ישנה היכרות עם מעונות "תחתון"? אולי כדאי בכלל לשכור דירה? חשוב לציין כי נושא הפרטיות מאוד חשוב לי-מאז ומתמיד הייתי רגיל למרחב הפרטי שלי(בן יחיד
), וקיומו של מרחב כזה חשוב לי על אחת כמה וכמה על מנת לאפשר לעצמי למידה רגועה ויעילה(אמנם בצבא חלקתי את החדר עם מספר שותפים, אך החדר לא שימש אותי בין היתר ללמידה..).

Leillany

New member
לפי מה שראיתי

עשו שם שיפוצים. בכל מקרה השד לא כזה נורא.
&nbsp

oromer

New member
מנהל
אני חושבת

שהיתרון בלגור בטכניון זה הקירבה- כשיש חלון אפשר לעשות הפסקה וללכת לדירה- לאכול/לנוח/ללמוד, ואולי במחיר, אני מניחה שזה יחסית זול. אני מבינה אותך לגמרי- לגור עם שותף באותו החדר זה רחוק מלהיות אידאלי. אתה לא בצבא, וזה בסדר לרצות פרטיות ומרחב אישי סביר.
תראה, יכול להיות שיאפשרו לך לעבור בערעור- אם אחרים לא יממשו את קבלתם למעונות/ יבטלו.
אני מתרשמת כי נושא הפרטיות וחדר אישי קריטים עבורך ואולי שווה לשכור דירה.

genya96

New member
קודם כל תודה..

תודה על ההתייחסות להודעה:)
בכל אופן, הבנתי שיש להחזיר תשובה חיובית או שלילית הנוגעת לשאלה אם ברצוני לאשר או לבטל את השיבוץ, עד ה-7.9.14. ב-20.8.14 ניתן לשלוח בקשות מיוחדות לשינויי שיבוץ.
בכל אופן, את המכתב הראשון על אישור הדיור במעונות קיבלתי לפני כשבועיים, ועד עכשיו לא אישרתי את המעונות באתר מכיוון שאני מחכה ל-20.8.14 (כבר הספקתי לקבל עוד מכתב, בו אני מתבקש לאשר/לבטל את המעונות בהקדם), על מנת לשנות את השיבוץ, ורק אם אכן יהיה שינוי בשיבוץ, לאשר את המעונות. האם מישהו יודע האם אישור המעונות מתפרש כאישור למגורים במעונות באופן כללי, או למגורים במעונות הספצייפים אליהם שובצתי? כמובן שניתן להתקשר לטכניון ולשאול את אותה השאלה, אך תמיד קיים החשש שהמוקדנית תספק לי תשובה לא מדוייקת שתעלה לי ביוקר אחר כך, ולכן אשמח לקבל תשובה מכם, אם ידועה לכם התשובה לשאלה זו כמובן..

לדעתי ספציפית כי אתה "צעיר"

הצעות מה לעשות עם הדרישות שלך, קיבלת בתגובות אחרות.
ככה זה עובד בדר"כ.

windowto

New member
מציעה שתעלה את השאלה בדף "סטודנטים בטכניון" בפייסבוק

GuestOfHonor

New member
חיפה לא מאוד יקרה

הייתי שוקל בחיוב לשכור דירה.

השנה הראשונה שלך הולכת להיות מאוד עמוסה (מהיכרותי עם התוכנית). אתה רוצה שקט ולהיות מסוגל ללמוד ולנוח בלי להיות תלוי במה בא לשותף שלך לעשות וכמה הוא מציק.

oromer

New member
מנהל
חיפה לא יקרה יחסית למרכז... אבל

עדיין המחירים לא זולים. בעיקר עם לומדים לתואר תובעני ואין זמן לעבוד

genya96

New member
יחידת דיור או שותפים?

אוקיי, נגיד וארצה בכל זאת ללכת על אופציית שכירת הדירה, האם עדיף לי לשכור דירה עם שותפים, או לשכור יחידת דיור (שאמנם תהיה יקרה מעט יותר, אך כל המרחב כולו יהיה שלי)? ואם כבר לשכור יחידת דיור, אז אולי כדאי לשכור במרחק מה מהטכניון, כדי לחסוך עלויות שכר דירה, ופשוט להתנייד באוטובוסים?

למעלה