מעונות בעברית...

Blueberrrry

New member
מעונות בעברית...

למישהו מכם יצא במקרה לגור בכפר הסטודנטים..? המעונות החדשים שיש באוני' העברית... נראה לי שהמחירים שלהם ממש מוגזמים (1250 לא כולל חשמל,מים,גז... עם הוצאות מגיעים למשהו כמו 1500-1600 ש"ח בחודש) אז... אם מישהו גר פה במקרה במעונות האלה, ויכול לספר לי עליהם מבחינת תנאים,נוחות, חברה... האם המחיר מצדיק את התמורה? או שכדאי לי כבר לחפש דירה בסכום כזה...

נשמע באמת די הרבה..

תנסי גם בפורום סטודנטים.. יש שם אנשים שיוכלו לענות לך על השאלה. בהצלחה
את מוזמנת לחזור ולקשקש איתנו ..

Blueberrrry

New member
אני קוראת בסתר ../images/Emo3.gif

אני אנסה גם שם... תודה בכל מקרה

RichardSmith

New member
הייתי רק בחוץ...

אבל שמעתי שיש להם הרבה בעיות של בניה לא מוכנה. רק לאחרונה חיברו אותם לאינטרנט למשל (או עדיין לא). מעונות זה נורא. עדיף דירה.

מעונות זה ממש לא נורא!!!

אני כ"כ נהניתי במעונות אצלנו ..
הלוואי שהיה לי כסף להמשיך לגור שם ..

RichardSmith

New member
עניין של טעם...

למשל המיטה שם יחסית למיטה רגילה... או השירותים המשותפים... או הקירות היחסית דקים... או למשל האוטובוסים מתחת לחלון במעונות של גבעת רם... או חברים לחדר... ובסך הכל לא ביליתי הרבה לילות במעונות...

נכון.. עניין של טעם!

אז מה אם המיטה היא לא מיטה וחצי כמו שיש לי בבית ? - גרתי דקה וחצי מהמעונות.. השירותים המשותפים- שירותים ל 6 אנשים זה אחלה. כמו משפחה גדולה
הקירות היחסית דקים ..- מי ישן בלילה?
אחח.. החוויות והצחוקים !
האוטובוסים מ ת חת ל חל ון - טוב, האמת שאצלי היה בניין שהתחילו לבנות אותו.. חחחחח 6 בבוקר רעשים ... אחלה השכמה
היינו מדברים עם הפועלים הערבים .. מבעד לדירה..
החברים לחדר- החברה הטובה שלי !!!! כל כך נהניתי לחלוק איתה את החדר.. הצחוקים, השיחות האישיות, הנרות שהיינו מדליקות כל לילה ועושות צורות על הקיר מהצללים ...החוויות!!! ביליתי המון במעונות : -] המון סופ"ים שמוקדשים ללימודים או לסתם שיגועים
היה כיף!!!

RichardSmith

New member
../images/Emo45.gif סבבה.

עניין של טעם... (ומזל?) או לפחות יכולת להסתכל על חצי הכוס המלאה, גם אם היא כמעט ריקה...

כפר הסטודנטים הולך וננטש

ככה השמועה אומרת. כלכלית זה פשוט לא משתלם אפשר לשכור דירה בפחות כסף ועם תנאים יותר טובים.

לא מומלץ!

המחיר פשוט לא משתלם! יש המון דירות מעולות בגבעה הצרפתית, בנחלאות, רחביה ובמרכז העיר במחיר דומה! (במרכז העיר יש הנחות משמעותיות לסטודנטים). ללא ספק במחיר כזה עדיף דירה מאשר מעונות. חוץ מזה המעונות יחסית רחוקים מהאוניברסיטה כך שאם כבר עדיף דירה בגבעה הצרפתית. דבר נוסף, נכון לעכשיו מדובר בדירות של 5 אנשים שזה הרבה! דבר אחרון, חדרי השינה מאד קטנים, לא ניתן להכניס בהם מיטה זוגית או לחבר שתי מיטות וזה מבאס! בקיצור המחיר לא מצדיק את התמורה ושנה שעברה היו המון התלהמויות בנושא ואפילו ניסו לארגן חרם על המעונות.

למעלה