הפיצה עדיין שם.
המיקום של המעונות הוא לא גרוע מבחינת פשיעה או כל דבר אחר - וכמו שאמרת, הוא די מרכזי. רגליים יקחו אותך משם כמעט לכל מקום. מה שכן, כפי שפירטו, רוב האוכלוסיה באלטשול הינה עולים חדשים, על הצדדים הטובים בכך - וגם הרעים. יש דברים שאני מעריך רבות בעירנו על פני המרכז - אבל יש גם הרבה דברים שעדיין - אין מה להגן על כבודה של עירנו. דוגמאות ? עיר מתה בשעות הלילה(חפשי פיצה ב3 לפנות בוקר ותגלי שיש אולי 2 מקומות פתוחים) , מרכזי הקניות והקניונים מתחילים להראות כמו מקום "רדוף רוחות רפאים" אחרי השעה 21:30, התחנה המרכזית שכל פעם שאני הולך לשם אני מבין מאיפה אנשים מקבלים את הסטיגמות על המקום(כל שני מטר יושב איזה קבצן שהקים לו מרבץ וצועק "צדקה תציל ממוות, תהיו צדיקים ", הסירחון מרמת חובב... ואפילו בית מרקחת פתוח לא הצלחתי למצוא בשבוע שעבר אחרי השעה 12 בלילה. להמשיך ? אה כן, וגם היה קשה לי עם העובדה ששבוע שעבר כל תאורת הרחוב בחצי מהשכונה שלי הייתה מושבתת לכמעט שבוע ובעיריה שמים עליי @#ין ומספרים לי סיפורים בסגנון "גנבו את כבלי החשמל מהעמוד" - כשכל תשתית החשמל בשכונה תת קרקעית בכלל וכאילו שלוקח שבוע להשיג כבל חשמל, פעם הבאה שיעבירו אליי את הכסף, אני גם אתחיל להיות הקניין של העיריה. ואני אחד שאוהב את העיר שלו, אבל לצערי, מעטים הם המקומות בהם ניתן להגן עליה או להשוותה למרכז.