"מעולם לא..." מעולם לא נלחמתי על בחור... עד יום שבת האחרון.
מ מחפש אהבה בחיים New member 30/7/07 #2 ../images/Emo31.gif ../images/Emo7.gif אם הייתם יודעים כמה נילחמתי והפסדתי..
F fef24 New member 31/7/07 #7 ../images/Emo60.gifרשמית, התשובה היא ../images/Emo31.gif... אבל בפועל, לשמור על מערכת יחסים זה מלחמה יומיומית, אז כרגיל אני אשים , ואתן לסופרים להחליט אם זה כן או לא...
../images/Emo60.gifרשמית, התשובה היא ../images/Emo31.gif... אבל בפועל, לשמור על מערכת יחסים זה מלחמה יומיומית, אז כרגיל אני אשים , ואתן לסופרים להחליט אם זה כן או לא...
ש שעון החול New member 31/7/07 #11 ../images/Emo31.gif או שלא הייתי פה הרבה זמן או שהמינון של המשחק עלה קצת...
W white star New member 31/7/07 #14 ../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif וזה לא חייב להיות רע לפעמים אני נהנה מהמרדף *מזוכיסט*
O orrr18 New member 31/7/07 #15 ../images/Emo31.gif אם הייתי פחות ביישן ועם קצת יותר ביטחון סביר להניח שהייתי נלחם... אבל זה עוד לא קרה... חוץ מזה גם ככה אין לי פרופיל קרבי!
../images/Emo31.gif אם הייתי פחות ביישן ועם קצת יותר ביטחון סביר להניח שהייתי נלחם... אבל זה עוד לא קרה... חוץ מזה גם ככה אין לי פרופיל קרבי!
A archangel3 New member 31/7/07 #19 ../images/Emo31.gif פאאאאק כאילו אפילו כן אחד לא היה לי =\ אם היה מישו ששווה את זה הייתי נלחם עד טיפת הדם האחרונה
../images/Emo31.gif פאאאאק כאילו אפילו כן אחד לא היה לי =\ אם היה מישו ששווה את זה הייתי נלחם עד טיפת הדם האחרונה