BK זה מדבק
W white star New member 17/7/07 #15 ../images/Emo54.gif ../images/Emo31.gif אומנם היה לי קטע של התחרמנות עם מישו ברכבת, אבל זה לא היה בשרותים ואני לא יכול להגדיר את זה כסקס כי לא הגענו עד כדי כך רחוק.... ערן, נראה לי השנה אנחנו לא זוכים בתואר בקצב הזה
../images/Emo54.gif ../images/Emo31.gif אומנם היה לי קטע של התחרמנות עם מישו ברכבת, אבל זה לא היה בשרותים ואני לא יכול להגדיר את זה כסקס כי לא הגענו עד כדי כך רחוק.... ערן, נראה לי השנה אנחנו לא זוכים בתואר בקצב הזה
כ כiכב ijפל New member 17/7/07 #20 ../images/Emo41.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo45.gif למה נראה לי שאני כן זוכה השנה בתואר? אממ, היה משו במטוס מזמן וסקס היה ברכבת בתקופת הצבא ;]
../images/Emo41.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo45.gif למה נראה לי שאני כן זוכה השנה בתואר? אממ, היה משו במטוס מזמן וסקס היה ברכבת בתקופת הצבא ;]
T TheCharmedOne18 New member 17/7/07 #23 ../images/Emo45.gif משום מה, במטוס, גם האדרנלין וגם סף החרמנות מרקיעים שחקים. תרתי משמע
ק קאליברי New member 17/7/07 #28 ../images/Emo45.gif יותר בקטע של מונית שירות, אבל בגלל שאין שם שירותים, אז הלכנו על הספסל האחורי מנתב"ג לחיפה...
../images/Emo45.gif יותר בקטע של מונית שירות, אבל בגלל שאין שם שירותים, אז הלכנו על הספסל האחורי מנתב"ג לחיפה...