תודה על האומץ שגילית ועל התעוזה בפריצת הדרך והסרת מעטה הבושה.
|אייקון של מחיאות כפיים, מלמולי תמיכה וחיבוקים|
גם אני דרור מודה ומתוודה שלא עשיתי סקס.
בניגוד אליך אני יודע מה זה בדיוק, ויש לי רשימה שלמה של קישורים לאתרים שמלמדים את זה מאוד במפורט.
מדובר בזיון תלת שלבי שנפתח במציצה מלאת רגש, עובר לחדירה לשני נקבים לפחות ומסתיים בהתזה על פניה היפות וכחולות העין של נשואת הסקס.
פעם בשבוע אני מקבל מחברי הובים קישור לכזה אתר, וכדאי שגם אתה תשיג לך חבר או שניים שילמדו אותך איך.
נקבים, השפרצות, ועוד לעמוד על ארבע יחד עם תכולות עין, ואני חושש שאני קצת עיוור צבעים. זאת בעיה גדולה. אני לא בטוח שאני רוצה לדעת פרטים
עדיף כבר מה שכתבה המתולתלת. בוא נדבר על ספונג'ה
בשישי הקרוב ב 22:00 יש לי סשן עם החבר'ה של D&D. אני מקבל שרביט אחד ושלושה שיקויים כבר בהתחלה כי אני המארח.
חסר לנו מג אדמה דרגה 4 לצוות. אתה יותר ממוזמן. השבוע תוקפים את אוקסהלהורן גאיה יקום7.
אחר כך מאירק'ה מביא לנו את כל סרטי מסע בין כוכבים מהעונה הראשונה (שנת 1966) ב 8 ממ . יהיה גם פופקורן אסטרואידים ושוקו חור שחור.
אולי בגלגול הבא נעשה סקס.
ואם יהיה לך מזל ותחייך פחות בשמחה, אז גם אתה.
תכנית הרדיו שהייתה פעם לעינב גלילי ולמיכל ניב ברדיו תל אביב. אחת לכמה זמן הן היו ממציאות שם חדש ומקורי למעשה האהבה, החל ב"השתעשעות" וכלה ב"הופה-טי-נה-ניי-ניי". וראוי לציין, שכל השמות היו שנונים להפליא, אף אחד מהם לא היה גס רוח ועילג.