מעולם לא חשבתי

מעולם לא חשבתי

מעולם לא חשבתי שאמצע עצמי כותבת בפורום הזה. אבל....הנה, מישהו מלמעלה הביא אותי אליכם. מוזר לי. כל כך מוזר לי. מוזר לי שכל כך הרבה שנים חשבתי על זה וחששתי מזה, ופתאום, דווקא כשהפסקתי לפחד והתחלתי להרגיש קצת יותר בטוחה במה שיש לי, אז זה בא. וזה בא בהפתעה כזו, כאילו עשו לי מארב וחיכו שאהיה הכי לא מוכנה שאפשר. ובגלל תאונה איבדתי את היקר לי מכל. ולמה? מוות כזה חסר טעם...בלי כל סיבה נראת לעין. אם רק ידעתי קודם, אם רק יכלתי לעצור לפני, ולהגיד לך עד כמה אני אוהבת אותך ועד כמה את היקר לי... אולי...זה לא היה קורה. ואולי לא. אולי החליטו למעלה שאתה צריך להיות מלאך. אבל למה לא נתנו לי להפרד קודם? סתם...קטפו פרח והעיפו ברוח. ואני...נישארתי רק עם הריח. שלך לתמיד לנצח נצחים מאיה שלך.

נלסון

New member
החליטו למעלה?

לא מאיה! אני לא חושב שהחליטו למעלה, אני חושב שכאן למטה יכלו למנוע את מה שהחליטו למעלה, אנחנו מעלים קורבנות חינם על מזבח קהות החושים שלנו, חללי מלחמת הכבישים נפלו קורבן לאוייב לא קיים, הרי אף אחד לא קם בבוקר ואומר לעצמו, היום אני הולך להרוג מישהו על הכביש, או אולי, היום אני הולך למות על קדושת הכביש. המוות מגיע בהפתעה גם להורג וגם לנהרג, אין בעולם מלחמה יותר מיותרת מהמלחמה על הכבישים. מאחל שיהיה לך רק טוב ושלא תדעי עוד צער לעולם. נלסון.

מיכלוש

New member
זה תלוי מי מסתכל...

אני חושבת שדבריוך קצת שנויים במחלוקת... זה תלוי למי זה קרה ואיך הוא מסתכל על זה אני חושבת שלדעת שהדבר קרה בגלל משהו או בגלל שאותו אדם נשלח רק כדי לעושת משהו ואחר כך לחזור למעלה זה עוזר לקבל את הדבר ולהיתגבר אליו...לא לכולם ולי בכל אופן לא כי אני אל מקבל את זה ואל מבינה איך ולמה ועוד כל מיני שאלות שקשורות לזה. אבל אני רואה סביבי את האנשים שעוזר להם לדעת שאמא ואבא שלהם נהרגו כי הם נישלחו לפה כדי לבצע משימה כולשהי והם עשו אותה ועכישו הם חוזרים להיות מלאכים... אז זה תלוי מי אומר את זה... מיכל

ronenw22

New member
מאיה

מאיה - יש לי הרבה דברים להגיד לך, אבל אני חש שאם אני אגיד הכל פה אני די אחזור על עצמי, אז אני פשוט ממליץ לך לעבור על כל ההודעות ששלחתי היום ואתמול וכך תוכלי להבין את מה שאני רוצה להגיד לך. ביי רונן

למעלה