מעולה, חדשה טובה

דורי 1981

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל
לא רק חדשה "טובה", אלא אפילו חדשה מדהימה ומהממת הייתי אומר!

אמנם, הנסיון מלמד שחקירות נגד נבחרי ציבור שנפתחות על סמך 'תחקירים' תקשורתיים, נסגרים כעבור כמה שנים בקול דממה דקה (כך למשל אירע רק השבוע עם החקירה נגד השרה מירי רגב, שבמועד שהוצהר על פתיחתה היו כאן כאלה שפתחו שמפניות בהתלהבות וחזו את כליאתה של הגב' רגב מאחורי סורג ובריח ואולי אף את נפילת הממשלה כולה בעקבותיה :)). כך שבתכל'ס כל הטוב הזה בס"ה מלמד על האפשרות שיבוזבזו הרבה מאוד כספי ציבור ולא ייצא מזה מאומה וזאת ברמת סבירות שאינה נופלת מהאפשרות שהשרה גולן תועמד לדין על 'פשעיה' החמורים.

כמובן שלאור הסטטיסטיקה בדברים האלה, אין עניין לדרוש מכבוד השרה גולן לחדול מתפקידה במהלך החקירה על אף שזאת קריאת התנועה לאיכות הג'ינג'ים בישראל (שמשום מה תגובתה מובאת בהרחבה, בעוד שאת תגובת השרה גולן 'שכחו' משום מה להכניס לכתבה).

eקא זו או

Well-known member
לא רק חדשה "טובה", אלא אפילו חדשה מדהימה ומהממת הייתי אומר!

אמנם, הנסיון מלמד שחקירות נגד נבחרי ציבור שנפתחות על סמך 'תחקירים' תקשורתיים, נסגרים כעבור כמה שנים בקול דממה דקה (כך למשל אירע רק השבוע עם החקירה נגד השרה מירי רגב, שבמועד שהוצהר על פתיחתה היו כאן כאלה שפתחו שמפניות בהתלהבות וחזו את כליאתה של הגב' רגב מאחורי סורג ובריח ואולי אף את נפילת הממשלה כולה בעקבותיה :)). כך שבתכל'ס כל הטוב הזה בס"ה מלמד על האפשרות שיבוזבזו הרבה מאוד כספי ציבור ולא ייצא מזה מאומה וזאת ברמת סבירות שאינה נופלת מהאפשרות שהשרה גולן תועמד לדין על 'פשעיה' החמורים.

כמובן שלאור הסטטיסטיקה בדברים האלה, אין עניין לדרוש מכבוד השרה גולן לחדול מתפקידה במהלך החקירה על אף שזאת קריאת התנועה לאיכות הג'ינג'ים בישראל (שמשום מה תגובתה מובאת בהרחבה, בעוד שאת תגובת השרה גולן 'שכחו' משום מה להכניס לכתבה).
בקיצקוצ - לרגע לא תתיחס לדברים שנכתבו אלא תדבר מסביב, כדי לטשטש עד כמה שתוכל את המסר המרכזי, והוא לא" פתיחת חקירות שמסתיימות" אלא העובדה ששרה בישראל נחשדת בשחיתות קשה.
אבל שטויות - שהרי עבורך ממשלת הזדון, הפשע, הרשע והשחיתות - הכל מותר לאלה בממשלה, אם הם בצד הנכון, בדיוק - הרי גם אם ישתינו עליך ו ירקו בפרצופך תטען שזה גשם.
טוב, חאללה נמאס לי ממך.
קבל חופשה ממני לשבוע לפחות.
מר מיציתי
אני מתחיל ממש לרחם עליך.

Harrington

Well-known member
מנהל
בקיצקוצ - לרגע לא תתיחס לדברים שנכתבו אלא תדבר מסביב
מה נכתב? שנפתחה חקירה וזאת "חדשה טובה". בניגוד לדבריך (שלא לומר שקריך), התייחסתי בהרחבה לשני הדברים הכתובים.

..., כדי לטשטש עד כמה שתוכל את המסר המרכזי, והוא לא" פתיחת חקירות שמסתיימות" אלא העובדה ששרה בישראל נחשדת בשחיתות קשה.
אהה לא יקירי, אני לא עד כדי כך מתוחכם :). מבין מדבריך וגישת ה'על ראש הגנב בוער הכובע' שאתה נוהג בדבריך לכתוב א' כדי לרמוז ב' ולטשטש את ג' ולהימנע מד', אבל אני יהודי פשוט, כותב את אשר אני חושב וחושב את אשר אני כותב. הא ותו לא וללא מטרות זדוניות מאחורי הקלעים.
אבל שטויות - שהרי עבורך ממשלת הזדון, הפשע, הרשע והשחיתות - הכל מותר לאלה בממשלה, אם הם בצד הנכון, בדיוק - הרי גם אם ישתינו עליך ו ירקו בפרצופך תטען שזה גשם.
אין לי שמץ של מושג. אוכל לבדוק את טענתך זו מיד כשאיתקל ב"ממשל זדון, פשע, רשע ושחיתות. כרגע אינני מכיר ממשלה כזאת וממילא אינני יכול לבדוק האם לדעתי מותר לה הכל, האם היא בצד הנכון, או כיצד אנהג אם תשתין עלי (אם כי בקטע האחרון יש לי דווקא עמדה, אבל היא לא ייחודית לממשלה מהסוג שהצעת).
טוב, חאללה נמאס לי ממך.
ברוך ה'. זה יאפשר להתרכז בדיונים ענייניים, משהו שבתגובתך התקשיתי למצוא.

הרבה בריאות וסלח לי שניצלת את הכרזתך זו כדי להפסיק לקרוא את תגובתך. פשוט הפכת את המשימה לבזבוז זמן ואנרגיה מיותרים מבחינתי.

שבת שלום והרבה בריאות, מיצינו.

כרמיזן

Well-known member

שכחת כבר את עלילת הדם הנאצית נגד מירי רגב,
ועברת להפיץ את עלילת הדם הנאצית הבאה,
ברשימה האינסופית של עלילות דם נאציות.

marabo

Well-known member
כמו החקירה מול מטרים רגב שהולידה כינים תולעים

DANIAVNI

Well-known member
האם אין לה חסינות ?
האם היא יכולה שלא להתייצב כמו טלי גוטליב?

דורי 1981

Well-known member
האם אין לה חסינות ?
האם היא יכולה שלא להתייצב כמו טלי גוטליב?
אני לא מבין בדברים האלה. דבר אחד בטוח, נבחרי ציבור מכל קצוות הקשת הפוליטיים צריכים לעמוד בנורמות ובחוקים. אחרת, במה הם טובים מכל אחד מאיתנו?

דגלמנגל

Well-known member
באמת, הגיע הזמן.
ולמה לא חוקרים, גם את המטורללת, בעקבות התחקיר ב"עובדה"?

דורי 1981

Well-known member
באמת, הגיע הזמן.
היא גם מסוכנת. כמו מרבית נבחרי הקואליציה, כדאי לשמור לה מקום בבית משוגעים. גם הרבה אקונומיקה, לצורך הרווית הצימאון. חם בקיץ.

דגלמנגל

Well-known member
היא גם מסוכנת. כמו מרבית נבחרי הקואליציה, כדאי לשמור לה מקום בבית משוגעים. גם הרבה אקונומיקה, לצורך הרווית הצימאון. חם בקיץ.
כן, מסוכנת לסמרטוטים. ולא חסרים כאלה בבתי המשפט שלנו (למשל, ביבי ו-1000 בקשותיו לדחות/לקצר/להעביר את עדותו, איך שבא לו,
מבלי להוציא אותו לנבצרות, כי היום כבר כל ילד בן-5 וחתול בן-6 מבינים, שאי אפשר לנהל מדינה ומשפט פלילי ביחד. וגם תיקי השוחד של ביתן,
שאיכשהו לא נשפטים ולא מסתיימים)

כרמיזן

Well-known member
באמת, הגיע הזמן.

ולמה לא חוקרים את כל היהודים בגרמניה בעקבות התחקירים של "דר שטירמר"?
שכחתי, חקרו ורצחו.... כפי שיצורים כמוך אוהבים.

למעלה