מעוז! צור ישועתי!!! לך - נאה לשבח????
ה השחקנית הראשית New member 27/3/02 #5 מזמור? עכשיו שרים עכשיו? עכשיו מנקים עכשיו עכשיו מבשלים עכשיו שחקנית אוהבת מיקרופונים כשהם אצלה ביד
מ מחזירה בשאלה New member 27/3/02 #6 ולראיה-קבלו עוד מזמור SHE איז א בולט בשדה כה רעה ברוח מעומס גרעינים לרב (להמשיך? רק תגידו! אני בשוונג)......
ולראיה-קבלו עוד מזמור SHE איז א בולט בשדה כה רעה ברוח מעומס גרעינים לרב (להמשיך? רק תגידו! אני בשוונג)......
ה השחקנית הראשית New member 27/3/02 #9 מי? מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג´מה? שחקנית אונקור!! אונקור!!
מ מחזירה בשאלה New member 27/3/02 #11 הא????? לחמא עניא די אכלו? כל דצריך ייתי וישמח מרלן דיטריך תלך ותפסח!!!
מ מחזירה בשאלה New member 27/3/02 #12 אבא, ניבי תבוא? אה? בה? תבוא ניבי! תרבוצה בך! (אני לא שומעת את הצעקות להדרן) אני עלולה לפרוש בכל רגע!!!!
אבא, ניבי תבוא? אה? בה? תבוא ניבי! תרבוצה בך! (אני לא שומעת את הצעקות להדרן) אני עלולה לפרוש בכל רגע!!!!
מ מחזירה בשאלה New member 27/3/02 #14 עד כאן להערב מחרוזת שירי גיא-אונות המשך יבוא רק לאחר החג. ובינתיים- שיהיה לכם חג שמח וכשיר עם הרבה פרפרים באוויר. שלכם- ת. מחזירה את עצמה לשינה.
עד כאן להערב מחרוזת שירי גיא-אונות המשך יבוא רק לאחר החג. ובינתיים- שיהיה לכם חג שמח וכשיר עם הרבה פרפרים באוויר. שלכם- ת. מחזירה את עצמה לשינה.