מעוז צור ישועתי

אפי לוג

New member
מעוז צור ישועתי

ציטוט: "עשה לך חברים לפני שתצטרך אותם". סוף ציטוט ובוקר טוב

אפי לוג

New member
וניצמדת לסינים

שאומרים: מי שלא לומד מהעבר חוזר על שגיאות שעשו אחרים. מי שלומד - מוצא דרכים אחרות לשגות. עשית כבר טובה הבוקר?

השתגעת?

למדתי להזהר! למדתי לחפש דרכים חדשות! כבר משעמם לחזור על שגיאות של אחרים משתדלת להנות מלחזור על השגיאות שלי מיכאללה, את צריכה איזה טובה?

אילה.

New member
מי בא

לעשות לי טובה בראש ואחר כך נעימים בגב ואם כבר, אז נשיכות קלילות בירכיים ואז כבר ליטופים ו... ו... א י ל ה פרררררררר <---- איך עושה חתול

Sודית

New member
החיים

תחילתם צעקה - והמשכם צעקה בלתי פוסקת סודית מבקשה קצת שקט

מוכנה לעשות לך טובה

וגם לחשבון הבנק שלי מיכאללה הולכת ל"עבודה" נ.ב. מעכשיו נזהרת מפנייך

אילה.

New member
מפניי???

moi?? יא-ווילי, למה מה? למה מה עשיתי לך אני? או שלא אני? א י ל ה מיפגרת

Sודית

New member
מה קרה???

למה מיזהרת ממי?? מה את יודעת היום, שלא ידעת אתמול??? סודית, לא עושה טובות

Gימל

New member
סודית ../images/Emo70.gif

אני דוקא אוהב שאת כן עושה טובות אז אנא ממך

אפילוגית, אני חשבתי על משהו אחר...

מעוז צור ישועתי(הזין שלי) לך נאה לשבח(לספר כמה אני טוב) תיכון מבית תפילתי(יבוא ממני) ושם תודה מזבח(נודה על היכולת שלי) לעת תכין מטבח(אכין את האישה ל"טיפול") מצר המנבח(תאמינו לי, לא יודע מה זה, אבל בטח משהו טוב אולי "אישה") אז אגמור(בטח שאין צורך בהסבר) בשיר מזמור(גם אין צורך בהסבר, גם גומר וגם שר!!!) חנוכת המזבח("קריעת הבתולין")
נ.ב. נווווווווווו???... זה שיר סקסי או לא???...

למה לא../images/Emo31.gif, מה מה מה מה מה?????

...חהחההחהחהחההחהחהח חהחהחהחהחה חהחה ח מה לעשות? חזרתי מעיסוקי האפלים וזה מה בא לי לכתוב!!! יש התנגדות???...

אפי לוג

New member
אלי אלי,

שלא יגמר לעולם. מאודדדדדדדד סקסי אתה ושירך. תשמור לי על המעוז צור שלך ואל תפסיק לשורר. נר שלישי היום. אתה מדליק?

אפי לוג

New member
הכוונה היתה טובה

נ.ב. אף פעם לא הבנתי את האותיות האלו - נכתב בסוף נזכרתי בסוף נזכרתי בהתחלה נוסע בזמן נשיקה במצח ובטח יש עוד. ובכל מקרה, הכוונה היתה להחמיא.

למעלה