מעודון מעריצים The Silent Force

witneyl

New member
מעודון מעריצים The Silent Force

שלום לכולם, כמה מכם מכירים את המועדון TSF? זה מועדון רשמי של Within Temptation שהוקם אחרי שיצה אלבום The Silent Force אני כחברה שם חייבת לפרגן למועדון. כל הזמן יש דברים נחמדים: תחרויות עם פרסים כמו דיסק חתום או לוח שנה חתום. מגזין 3 פעמים בשנה עד הבית. ויש שם דברים שלא תסיגו באינטרנט. הם גם עושים מפגשים שלהקה משתתפת בהם. וזה לא הכול! כן זה עולה קצת כסף, אבל זה שווה! אני ממליצה לכם לבדוק את האתר שלהם. דרך אגב, יש שם 2 ישראלים :)

Ice Queen 7

New member
אני מכירה את זה

רציתי להירשם אליו פעם אבל ברשימת המדינות הזאת שבהרשמה לא ראיתי את ישראל
איך את נרשמת?

Ice Queen 7

New member
אוקיי, נכנסתי עכשיו וישראל כן שם ../images/Emo12.gif

פעם היא לא היתה Oo טוב לא משנה.
כדי לקבל גם את המגזין הזה צריך לשלם 25 יורו בשנה, זה קצת יקר ._. אבל בשביל להשתתף בכל התחרויות האלה שם אפשר להירשם בצורה הזאת שמשלמים רק 5 יורו בשנה אז יופי D:

witneyl

New member
אוקיי, נכנסתי עכשיו וישראל כן שם

הם הוסיפו ישראל לא מזמן, כשאני נרשמתי לא יכולתי להזמין דיסקים אבל אחשיב כן. נכון שיש שם אופציה ל-5 יורו, אבל זה לא כולל את המגזין שמעוד שווה. אתן דוגמה למה: באחרון Ruud פרסם תווים של חלק שלו של שיר The Cross.

Ice Queen 7

New member
כן, זה מה שכתבתי על המגזין

ונראה לי די מוגזם לשלם 25 יורו בשביל לקבל גם את זה

TheImpactBoy

New member
יקר מידי, ילדותי מידי

לא מעניין אותי כל השטויות החתומות האלו. אבל תודה בכל מקרה

Fairywitch

New member
רציתי להירשם, אבל זה יקר מדי לדעתי../images/Emo4.gif

כאילו, על מה אני משלמת 5 יורו? על לגלוש באתר? בינתיים ויתרתי.

witneyl

New member
יקר? לא חושבת

תחשבו על זה, לעשות את העיתון, להדפס ולשילוח זה כסף וזה לא כסף שהולך ללהקה. המועדון מנוהל על ידי מעריצים כמונו. טוב עם 25 יורו יקר לכם, אופציה שנייה רק 5, רק אז בלי עיתון

25 יורו ~לשנה~ זה לא הרבה ../images/Emo3.gif

השאלה מה מקבלים בשביל זה. הרי זה לא שכולנו פה יכולים לטוס להולנד למפגשי מעריצים עם הלהקה...

למעלה