מעדניה

mira122

New member
מעדניה

האם מישהו מכיר מעדניה לאוכל ביתי שאפשר לקחת הביתה במרכז תל אביב. לחברות שלי, אחת גרה במרכז חולון והשניה ברעננה, יש מקום שבשישי קונות אוכל מוכן, ביתי, שבושל באותו בוקר. יש את שוק האוכל בדיזינגוף סנטר. התנאים שם לא נראים לי והאוכל יותר מסחרי. למישהו יש רעיון. תודה.

שרי49

New member
במידה ומתאים לך, ברמת הכובש

יש מעדנייה שמוכרת אוכל מאד איכותי ולא יקר רק ביום חמישי ושישי מאד מומלץ

שרי49

New member
ניזכרתי...מזרע במרכז שוסטר רמת-אביב

אוכל מדהים גם במזרע בגן העיר. (אולי הוא נקרא אחרת) בעצם בכל מעדנייה נחשבת יש אוכל מוכן.

justmom

New member
../images/Emo31.gif - ביחס לדרייבסטור,

אני (ומרבית תושבי השכונה) נכנסים לשם רק אם נתקענו בלי חלב או לחם בשבת - המחירים שם יקרים רצח (אפילו בהשוואה למעדניות המפונפנות של גימל) ובלי שום הצדקה.

sofia4

New member
בכניסה לקיבוץ משמר השרון מעדניה

טעימה. בהרצליה פיתוח ''אצל דודי'' ליד ארקפה ומזרין. במזרע מול ארקפה בהרצליה פיתוח. במעדניה במרכז המסחרי בכפר שמריהו. בסופרמרקט של נווה אביבים, מעדניה בתוך הסופר.

ח ר ו ב

New member
המלצה לאוכל איכותי ,ביתי מעודן..

עם נגיעות מעניינות. טרי, מעט שמן, חומרי גלם איכותיים, אסטטי, מעודן ומדויק בטעמים. מכינים פר הזמנה, כך שחברתך יכולה לקבל בנינואנסים לטעמה. הגברת עובדת בתור מבשלת \ שפית בקייטריינג יוקרתי ברעננה, בתור פרילנסרית. ובסופש ללקוחותיה הקבועים לשבת. מומלץ בחום. אני אישית אוכל בשבת ובמהלך השבוע ,אוכל טעים ונהדר זה. וזה בגלל שהתמזל מזלי לזכות בשאריות , בגלל הקירבה אליה [ בעלה ] חרוב.

למעלה