מעדנות ... יופי של חברה.

שרונית28

New member
עוד כמה חברות שהן הוגנות כלפי הצרכן-מנסיון

אני קניתי פעם לבן שלי שקית של אפרופו ואפילו שהיה עוד חודש לתפוגה האפרופו לא היה טרי. התקשרתי ובטלפון קיבלתי התנצלות ואחרי שבוע או שבועיים הגיע אלי מכתב עם רשימה של 10 מוצרים בערך לפיצוי. בזמנו שהיו פוגים בשקיות של עלית (אלו עם הגומי מסביב) היו מקרים שלא קיבלנו אותם בחטיף והבן שלי היה מבואס. התקשרתי ואמרתי שרכשתי מארז של 6 שקיות ובאף אחד מהם באמת לא היתה ההפתעה, שלחו לבן שלי פוגים פיצוי בדואר ואח"כ שהם הוציאו הפתעה חדשה קיבלנו מחזיקי מפתחות של המוצר החדש. גם עם יוטבתה היה לי מקרה- בזמנו היה במארז השוקו שלהם 6 שקיות ואצלנו היו 5 קיבלנו מכתב התנצלות ופיצוי של כמה מוצרי חלב.

sharonBir

New member
והנה שירות גרוע - דגנית עינת

קניתי לחם טופו קל, דווקא בתוקף ליומיים קדימה ככה. כשפתחתי את האריזה, חשכו עיניי - עובש, על כל הפרוסות. מתברר שאותו לחם טופו הוא מעט לח, ולכן העובש נתפס בו מצוין. התקשרתי לדגנית עינת, ענתה לי מזכירה בלתי נעימה בעליל שאמרה לי: מה את רוצה? את לא רואה שזה רק לעוד יומיים? מי קונה ככה לחם? אמרתי: אבל הרי בכל זאת אתם מסמנים תאריך תפוגה, מה התועלת אם כבר כמה ימים לפני כן הלחם שלכם לא אכיל? ענתה לי: תפתרי את הבעיות מול הסופר, וטרקה. מיותר לציין שבסופר (שופרסל) העיפו אותי לכל הרוחות כי כשהגעתי כבר חלף תאריך התפוגה. למדתי לקח לכל החיים: מעכשיו קונים רק מאפיות שהוכיחו את עצמן

למה את כל כך מתלהבת ממעדנות?

הרי ברור שמה שהניע אותם זה שמירה, ושמירה בלבד על השם שלהם, ולא עוגמת הנפש שנגרמה לאמא שלך. עדיף להם לזכות לקוח לא מרוצה במוצרים (מה זה בשבילם) ולזכות בפרסום חיובי שהוא יתן להם (עובדה! זה אפילו הגיע לפה לפורום!) בקיצור, זה לא שהם כל כך נשמות טהורות!

למעלה