מעדכנת,

מעדכנת,

הרגע קיבלנו שני מכתבים מהכללית בהם דוחים את בקשתינו להשתתפות בתרופה סטרטרה. התקנות הן מאוד ברורות, תרופות אשר לא נמצאות בסל, לא מקבלות החזר. לא אמרנו נואש, נמשיך להאבק עד שיאשרו, יעזרו מאוד עוד פניות של נזקקים לתרופה אשר לא מקבלים החזר, ככל שיהיו יותר פונים התרופה תעלה לדיון מחודש לגבי הככללתן בסל התרופות מהר יותר. נפרדת מכם עצובה היום

zivadina

New member
צריך הרבה לחץ ציבורי

כרגע stamone ואני מנהלים חליפות מכתבים בנושא סיבסוד ריטלין למבוגרים. הדברים האלה הולכים לאט מאוד. גם אנחנו הופנינו לועדת הטכנולוגיות, האחראית על סל התרופות. הם ענו לי פעמיים שפנייתנו הועברה לטיפול, כל תשובה לוקחת להם שבועיים לפחות. עכשיו הם הודיעו לי שפנייתי הועברה לתגובת ד"ר זה וזה. נחכה עוד שבועיים לתשובה. לפי הסבר שנתנו לי שם, ההליך של הגשת תרופה לאישור הסל הוא הליך מאוד מקצועי, ולכן צריך למצוא רופא או גוף שיעשה אותו. באתר של משרד הבריאות, במדור השייך לאגף הטכנולוגיות, יש טפסים להורדה כדי להגיש בקשה להכללת תרופה בסל התרופות. אשמח לספק לך את כל המידע שברשותי. אני הגעתי למסקנה שכל מה שאנו יכולים לעשות הוא להפעיל לחץ מלמטה, על מנת שקופות החולים יפעילו לחץ כלפי מעלה. אשמח לשמוע רעיונות טובים מזה.

קראתי במגזין בריאות "מנטה"

שניתן לתבוע את קופת החולים, וסביר שננצח, כי שום כדור אחר לא עוזר לו וזה חיוני להמשך תפקודו. אולי באמת אשלח להם ל"קוראים כותבים" שאלה. הם תיארו מקרה אחר הדומה למקרה שלנו והאישה זכתה. שוב תודה על המסרים המעודדים....

למעלה