הריונית123
New member
מעדכנת
קודם כל אתחיל מהרע-
בנוגע לתגובות של הבנות יפות הנפש שחושבות שחמותי צריכה להרעיל אותי ולהרוג אותי, פה זה לא חקירה משטרתית ואני לא עומדת לדין...
הכי הצחיקה אותי מיציפי פיצי ,"I REST MY CASE"
" את לא עורכת דין
ולחלק הטוב-
עשיתי חג אצל חמותי אחרי הרבה זמן שלא דיברנו והיה פשוט נפלא...
ישבנו ושוחחנו והיא לא הציקה לנו עם כלום פשוט דיברנו על כל מיני נושאים, אכלנו, שתינו ,צחקנו והיה נהדר..
יצאתי בהרגשה כל כך נהדרת,
פתאום נרגעתי כל כך ראיתי שהיא אחרת שהיא רגועה יותר שהיא לא אובססיבית יותר שהיא פשוט אישה רגילה ונחמדה.
אני לא יודעת מה יהיה בעתיד אבל פשוט הפחדים שלי נעלמו ואני רגועה לחלוטין.
אני מקווה שזה ימשך ככה,
התחלתי לחשוב קצת מה קרה ולמה היא השתנתה אליי כל כך ונזכרתי שהיא לא דיברה במשך 3 שנים עם חברה שלה והם השלימו קצת לפני שהיא ניסתה להפריד בנינו ופעם היא אמרה לי שלחברה שלה יש "כלה רעה" וגם שמעתי את חברה שלי מלכלכת מאוד לא יפה על חבר של בעלי וחמותי מסכימה איתה ,
אז חשבתי שאולי זה קשור אחד לשני...ואולי הסיתו אותה או משהו...
בכל אופן עכשיו הכל בסדר... וכבר לא אכפת לי כי אני אמורה ללדת בכל רגע ופתאום הכל הסתדר ואני כל כך שמחה ורגועה וכבר לא אכפת לי שתבוא לבית החולים שתשמח איתנו ...
מאחלת לכל הבנות שבת שלום ונפלא ותאחלו לי לידה קלה בלי אפידורל
מחר זה התל"מ שלי
קודם כל אתחיל מהרע-
בנוגע לתגובות של הבנות יפות הנפש שחושבות שחמותי צריכה להרעיל אותי ולהרוג אותי, פה זה לא חקירה משטרתית ואני לא עומדת לדין...
הכי הצחיקה אותי מיציפי פיצי ,"I REST MY CASE"
ולחלק הטוב-
עשיתי חג אצל חמותי אחרי הרבה זמן שלא דיברנו והיה פשוט נפלא...
ישבנו ושוחחנו והיא לא הציקה לנו עם כלום פשוט דיברנו על כל מיני נושאים, אכלנו, שתינו ,צחקנו והיה נהדר..
יצאתי בהרגשה כל כך נהדרת,
פתאום נרגעתי כל כך ראיתי שהיא אחרת שהיא רגועה יותר שהיא לא אובססיבית יותר שהיא פשוט אישה רגילה ונחמדה.
אני לא יודעת מה יהיה בעתיד אבל פשוט הפחדים שלי נעלמו ואני רגועה לחלוטין.
אני מקווה שזה ימשך ככה,
התחלתי לחשוב קצת מה קרה ולמה היא השתנתה אליי כל כך ונזכרתי שהיא לא דיברה במשך 3 שנים עם חברה שלה והם השלימו קצת לפני שהיא ניסתה להפריד בנינו ופעם היא אמרה לי שלחברה שלה יש "כלה רעה" וגם שמעתי את חברה שלי מלכלכת מאוד לא יפה על חבר של בעלי וחמותי מסכימה איתה ,
אז חשבתי שאולי זה קשור אחד לשני...ואולי הסיתו אותה או משהו...
בכל אופן עכשיו הכל בסדר... וכבר לא אכפת לי כי אני אמורה ללדת בכל רגע ופתאום הכל הסתדר ואני כל כך שמחה ורגועה וכבר לא אכפת לי שתבוא לבית החולים שתשמח איתנו ...
מאחלת לכל הבנות שבת שלום ונפלא ותאחלו לי לידה קלה בלי אפידורל