מעדכנת

nsy1987

New member
מעדכנת

אוקי!!
אז אפילו שזה לא פורום הריון ולידה אני מרגישה חובה לעדכן שמצאו דופק!!!
תופעות ההריון מגמדות את תופעות האנדו אצלי.
עם כאבים קל לי ליותר להתמודד, אני חיה על משככי כאבים, אבל מה עושים עם הקאות בלי הפסקה, עם תחושה כרונית שיש לך מחט שמחוברת לוריד ושואבת כוח ממך כל הזמן??? עם עודף רוק מטורף.עם כאבים שאסור לקחת כלום מאקמול שלא מתחיל להשפיע?ההריונו שלי קשים מאד מאד, אני מרותקת למיטה. למה אני נזכרת בזה רק אחרי שאני הרה???
אני מאמינה שהריון הבא, אם יהיה, יהיה עוד המון זמן, בטח אחרי שאוודא מה קורה בגוף שלי.

לגבי הציסטא,הגניקולוגית החדשה שלי (החלפתי את הקודמת) טוענת שזה בסדר בתחילת הריון ורק אם לא תפוג אחרי שבוע 16-17 היא תתחיל לדאוג. "כואב לך??" באסה. אבל אין מה לעשות. הריון זה לא פיקניק.

תודה לכולן על ההקשב והתמיכה

liats80

New member
מזל טוב!

אחלתי לך גם בעבר אבל מאחלת שוב בנקודת ציון הדרך החשובה הזו של הדופק!
בטח נורא מרגש.
תראי, הרבה מהתופעות שאת מתארת הן רגילות להריון - עייפות, בחילות, עודף רוק וכו'.
אני מניחה שבגלל זה קשה לרופאים לדעת מה לעשות איתך כי קשה לדעת אם התופעות שלך הן נורמליות או שהן חורגות מהנורמה.
עשית ספירת דם? צריך לודא שאת לא מפתחת אנמיה.
לקחת כמובן מולטיויטמין עם חומצה פולית (שכולל גם ברזל ועוד) - אם את מקיאה אז רצוי לקחת לפני השינה, או לקנות מולטיויטמין שלוקחים שלוש פעמים ביום כך שמשהו ממנו ישאר בגוף.
לנוח הרבה.
לאכול בריא - ארוחות קטנות מאוד לאורך היום כך שלא לא יעודדו הקאות וכך שגם אם את מקיאה משהו יספג.
לגבי הכאבים אני לא יודעת מה לומר לך - אכן יש הגבלה רצינית על תרופות בהריון.
הבעיה העיקרית היא שהגוף שלך לא היה מאוזן לפני ההריון וגם אז לא ידעו להסביר את הכאבים שלך. וכשלא יודעים - קשה לטפל.
אני מציעה להתעקש ולכת לכמה רופאים ליעוץ בנסיון למצוא משהו שיקל עלייך.
מאחלת שהזמן יעבור במהרה, שיהיה הריון תקין ולידה קלה במועדה.
ליאת.

MissC1

New member
נסי המון מזל טוב!!!

בע"ה השם שיהיה לך הריון קל ובריא!!! מגיע לך אחרי השניים הקשים שעברת ואחרי התסמינים החודשיים לא? :)

ראיתי שרשמת שיש לך ציסטה? מתי איבחנו את זה? הרי סוריאנו אמר שאין ממצאים לאנדו או ציסטות באולטראסאונד לא?

nsy1987

New member
תודה תודה. בקרוב אצלך

אבחנו לי את הציסטא באולטראסאונד גניקולוגי לבדוק שההריון תוך רחמי ותקין.
היא בגודל 3.5 ס"מ.
ואין מה לעשות איתה בשלב זה.
מקוים שהיא תספג.

תודה על ההתעניינות ובהצלחה לך.

MissC1

New member
נסי אני בטוחה שיהיה בסדר!

הסיבה ששאלתי היא כיוון שגם את כמוני לא סגורה על מקור הכאבים ואולי הציסטה היא מקור כל הכאבים ועכשיו בזכות ההריון גילו אותה? זה מעודד לא יהיה אפשר לטפל בה או שהיא תיספג לה ותרגישי יותר טוב? אני מקווה בשביל ש
שתינו שהאולטראסאונד שסוראינו עשה באמת מעיד שהכל בסדר ומקור הכאבים הוא משהו אחר והרבה פחות רציני...

nsy1987

New member
תראי,

אופטימיות ותקווה הם הכרחיים כאן.
אני סומכת על סוריאנו, הוא מקצוען בתחומו. והיות שעשתי גם דרך הקופה אולטראסאונד יומיים קודם והיה תקין (למרות ששם ראו ציסטא מאחורי הרחם שסוריאנו לא הזכיר)
הכאבים שיש לי הם כאבי מחזור והגולת כותרת שלי היא כאבים אחרי קיום יחסים שמוציאים אותי מתפקוד לגמרי ל-8 שעות הקרובות.
אני חושבת שהבעיה שלי היא שלא הדגשתי מספיק לסוריאנו את הכאב המשתק אלא רק אמרתי שיש כאב.
שלחתי בפורום שלו שאלה, ש"מה לעשות שאבחנו שאין לי כלום וכואב לי בכל אופן?" וכל הפרטים שלי בשם בדוי. והוא כתב לי ליצור איתו קשר טלפונית אבל ביינתיים נכנסתי להריון וזה לא רלוונטי.
(ד"א הכאבים אחרי קיום יחסים לא נעלמו בכלל)
אחרי שאלד אני לא מתכוונת להניח לזה. עד שלא אגלה מה קורה לי בגוף ולמה אני סובלת לא אשתוק.
א"א לחיות ככה. זה גורם להיפוכונדריה קשה.

MissC1

New member
באמת מוזר שהוא לא הזכיר את הציסטה לא?

יש סיכוי שמקצוען כמוהו באמת לא ראה אותה?

ואם ידעת על קיומה וראית שהוא לא מזכיר אותה יכול להיות שהיית צריכה להגיד לו על הממצא לפני? אני שואלת רק בגלל שאם בהחלט יש ציסטות שלא רואים באולטרסאונד זה באמת מתסכל כאילו מה עוד? כם לא איבחון וגם לא לדעת סטטוס ינימלי של האיברים עד למעשה קיצוני של ניתוח (לטעמי זה קיצוני אלא אם אין ברירה כמובן...)

בכל מקרה כממו שאמרת נכנסת להריון וטוב שכך הכי חשוב שיעבור בקלות ולאחריו תתני להם בראש!

nsy1987

New member
יש מצב שציסטא צומחת בשלוש שבועות

(הכוונה לזו בשחלה) וזו מאחורי הרחם, היה בגודל 1 ס"מ ויכול להיות שאין לה משמעות
והיא מהסוג שמתפוגג לבד והוא לא צה סתם להלחיץ.

וכן. מה לעשות, אנדומטריוזיס מאבחנים רק בניתוח,
יש כאן בנות שסיפרו שהיו אצל סוריאנו וקבלו אותה תשובה כמו שלנו
ורק אחרי חודשים רבים עלו על זה שזה אנדו'.

ושוב, אני באמת אחרי ההריון הולכת לטפל בעצמי. כי נמאס לי לתכנן
תכנונים כל פעם שבא לי להיות עם בעלי....

גיגי351

New member
היי.nsy

נסיי מתי התחילו לך הכאבים אחרי קיום יחסיי מין? האם תמיד סבלת מהכאבים או שזה משהו חדש יחסית?

למעלה