מעדכנת...

Queen of tears

New member
מעדכנת...

הלכנו ליעוץ זוגי, פגישה ראשונה הייתה היום, יצאתי יותר מבולבלת מנכנסתי, פתאום משתף פעולה, אך ממשיך עם ההצגה שלו... אוףףףף מה קורה איתי?

אייבורי

New member
מה באמת קורה איתך?

ולמה נדמה לך שאנחנו זוכרים מה היה אצלך ואיך הגעת להרגשה שאת צריכה לעדכן אותנו

גל1 האחת

New member
תגידי...

את מקבלת פיצויים מהמדינה ? כי אם כן - את יכולה לדרוש יותר חמודה בשביל שיבינו על מה את מדברת ומה רוצה תסבירי את עצמך ואל תכתבי "מעדכנת" מה זה מבזק חדשות ?

Master Stav

New member
מספרים על ג'וחה

שניסה להמריד את החיות בג'ונגל ... אה רגע זה בכלל מסיפור אחר ....

אייבורי

New member
את יכולה לעדכן

אבל יותר קל לתת קישור לפרק הקודם או תקציר (חמש שש שורות) אחרת לא מבינים אותך.

לנושנוש

New member
יקירתי, קראתי את ההודעות שלך, הקודמות...

ועדיין עידכון שלך לא ברור. משתף פעולה? בדיבורים או בפועל? ממשיך עם ההצגה...באיזה אופן? מה נאמר בפגישה ומה קורה בבית? אני לא אתפלא אם יש לבעלך מישהי או שאת לא קיימת בשבילו כבת זוג והוא החליט לא להתגרש ביגלל שזה מסובך/ לא יראה טוב....או שאני טועה לגמרה, אז תפרטי.

Queen of tears

New member
לנושנוש

ארשי לי קודם להודות לך שקראת את הודעותי והקדשת מזמנך להגיב. לפתע החליט ברגע האחרון לבוא לפגישה, בפגישה כשהיא אמרה לו שרק אם הוא מוכן להכנס לתהליך במוטיבציה גדולה היא תמשיך איתנו, בתחילה היסס חשב רבות והיא מצידה המשיכה ללחוץ אותו לפינה, ולהגיד לו שהילדים מקסימים וצריכים שתי הורים ועוד ועוד לחיצות עד שאמר אוקיי. המשיך עם ההצגה שלו של האדישות לכל העניין שכביכול כל העניין אינו נוגע לו התחמק ממתן תשובות והיא נתנה לו לגיטימצי להתחמק אם תרצי יותר מידע אענה אך אנא כווני אותי

לנושנוש

New member
תני לזה עוד כמה פגישות.........

זה לא בית דין ובעלך הוא לא הנאשם (אולי את מרגישה שכן?). יועצת לא יכולה למסמר אותו לקיר בפגישה ראשונה, כי פשוט לא יהיה המשך ליעוץ כזה. הייתי שמחה אם תפרטי מה התירוצים שבעלך נתן "והיא הסכימה לו". אני מניחה שהצגה של אדישות מכיוון שקשה לו אולי להודות שמשהו לא בסדר גם אצלו, בנישואין שלו. הייתי רוצה גם ליקרוא מה את חושבת שהוא החלק שלך בבעיה הזוגית שלכם. האם יש דברים שאת יכולה לשנות או לשפר? אשמח לתשובות

pasa24

New member
זו פגישה ראשונה ועושה

רושם שהכל יבוא על מקומו. נו באמת.

Queen of tears

New member
פאסה

פאסה אישי הציני, ממש לא לא נראה שהוא אכן מעוניין להשתנות הלוואי שבציניותך הצדק ואני הטועה

pasa24

New member
אני ציני. אך לא אליך.(רק לגל1 האחת)

הבלתי צפוי הוא הצפוי ביותר.

Queen of tears

New member
האם...

במה כוונתך הבלתי צפוי? היא נתנה לו לגיטימציה לתירוצים שלו, נתנה לו להתחמק מתשובות לחצה אותו לפינה בהערות לגבי הילדים והקשיים שלהם ורק אז ענה האמן לי זה בהחלט יהיה בלתי צפוי אם הוא אכן הולך כי יודע ששגה וברצונו לתקן

pasa24

New member
סליחה.

את כל הפתרונות את רוצה בבגישה אחת ומדוע? משום שקצה נפשך בו.

"ותיקה" בעסקי ייעוץ

כתבו כאן רבות על נושאי ייעוץ, אם עוזר/לא עוזר וכו...אני דיי עייפה כבר מהנושא, כאחת שהולכת כמעט חצי שנה פעם בשבוע ליועצים , ועדיין צועדת צעד קדימה ו 2 אחורה.........תקחי נשימה עמוקה עמוקה.....אם את הולכת לייעוץ באמת עם מטרת שיקום וצאנס (כמה שאני שונאת את המילה הזאתת) אמיתי, פגישה ראשונה שניה ושלישית היא רק התחלה, הכרות בדיקת השטח, בעלך לא יכול להציג גם אם הוא רוצה לאורך הפגישות , אם היועצים שלך חכמים ומקצוענים הם יצליחו אני מאמינה ומקוה בשבילך "לקלף" אותו. אבל שוב זה דורש באמת! המון אורך רוח וסבלנות שלא תמיד יש לנו:)

למעלה