מעדכנת....

מעדכנת....

אז מי שזוכר, לפני שבועיים ניגשתי לבחינה במכללה שלי, להחליט באיזו רמה אהיה באנגלית.. ולצערי, מה שהיה צפוי כמובן, התקבלתי לרמה הכי נמוכה.. אצטרך לעשות ארבעה קורסים.. נשמע מעיק.. אבל אין ברירה אחרת, מקווה שיהיה טוב!!!!

M o n a L i s a

New member
../images/Emo24.gif

לפי מה שידוע לי, הקורס לפני האחרון כולל את האחרון, ככה שתעשי מקסימום 3 ואולי פחות.

LadyWolf

New member
עם קצת מזל

תהיה לך מורה עם טיפת יצירתיות או מוטיבציה שבאמת תלמד אותך קצת אנגלית ולא רק תכין אותך למבחן אגב, אני יודעת בחלק מהמקומות ברמה מסויימת אפשר לגשת לבחינה של רמה מעל ואם עוברים מדלגים על רמה אחת

amitk80

New member
את יכולה לעשות מבחן אמיר

במהלך הסמסטר ולנסות לקפוץ רמה. היו מקרים שסטודנטים התחילו עם 4 קורסים והצליחו לדלג על רמה או שתיים בגלל מבחן אמיר.. עמית

amitk80

New member
בכיף מותק

אם את צריכה עוד עזרה את יודעת את המסנג'ר שלי או המייל שלי או הכינוי שלי במסרים. שיהיה בהצלחה ואת תראי שאת תרביצי ציונים מעולים כמו תותחית. צריך לדעת לחמם ולכוון נכון את התותח למטרה והוא בסוף יפגע. בהצלחה חומד עמית

דיקלה21

New member
לדעתי אל תרימי ידיים

תשקיעי ותגשי למבחן אמיר... 4 קורסים?
אני עשיתי רק אחד של מתקדמים וזה היה מתיש....

אתה לא משרשר נכון.. ../images/Emo13.gif

רק שתדע להבא- אם אתה רוצה להגיב להודעה הראשית, זו של TAL היחידה, אז אתה צריך לכתוב תגובה להודעה שלה, ולא להודעה האחרונה שמופיעה בשירשור ( במקרה זה- ההודעה שלי). פשוט ככה יוצא כאילו שאתה מגיב לי... סתם שתדע.

למעלה