מעדכנת מאשפוז

דסי31

New member
מעדכנת מאשפוז

טוב אז כבר גיליתי לכן את הסוף, אבל רק מזכירה את ההיסטוריה שלי: אובחנתי בתהש עם אנדו במצב קשה ואני מיועדת ללפ׳ באוקטובר. לפני שלושה שבועות התחיל אצלי בלגן עם הכליה הימנית שהיתה חסומה בגלל מוקד גדול של אנדו, הייתי מאושפזת באיכילוב והכניסו לי נקז כדי לפתור מקומית את הבעיה עד לניתוח. בנוסף, למי שלא זוכרת, לקחתי פרימולוט נור לשבוע כדי להביא מחזור בשביל לקחת זריקת לוקרין לדיכוי, אבל בגלל שהייתי אמורה לנסוע לחו״ל דחיתי את הזריקה, אבל את הכדורים כבר התחלתי לקחת, וכשהפסקתי אותם הפלא ופלא קיבלתי מחזור. בהתחלה היה דווקא בסדר, ביום הראשון אפילו הלכתי לעבודה עם משכך כאבים, אבל ביום השני הייתי על הפנים, עלה לי החום וכאבים חזקים שרק הלכו והחמירו. ובגלל שהיה כל הסיפור עם הכליה, הרופאה שלי אמרה לי מיד ללכת למיון. אז הפעם הגעתי לתל השומר וכמובן שמיד אשפזו אותי, פעמיים בחודש אני חושבת ששברתי שיא חדש...
כמובן שעל הנסיעה לחו״ל ויתרתי ממזמן עם כל הצער, ועכשיו שאני לא נוסעת ולאחר התייעצות עם שיינמן, הזריקו לי את הלוקרין פה בבית חולים. אז אם אפשר להסתכל על זה ככה, מקווה שהכל בסוף יצא לטובה, למרות שאני מתה מפחד ממה שהזריקה תעשה לי, אבל לפחות אני כבר מאושפזת חחח הייתי יומיים בגניקולוגית, עד שהתחילו לריב עלי והחליטו שאני יותר שייכת לאורולוגית כרגע, ועכשיו אני באורולוגית. מסכימה לגמרי עם מה שאמרו לי פה לגבי המחלקה, האחיות מקסימות והטיפול מעולה. לגבי הרופאים, לא פגשתי יותר מידי חוץ מאיזה רופא תורן שעצבן אותי כי הוא חושב שאני החיית ניסויים שלו, ואת ד״ר דותן שעובד עם המחלקה של האנדו והוא מקסים ומאמינה שמאוד מקצועי. אז זהו, אני פה עד להודעה חדשה. לא יודעת בדיוק מה התוכניות שלהם לגבי, אבל אני לא עושה כלום בלי האישור של שיינמן, אני נותנת בו את כל האמון. אם למישהי יש הערות או הצעות אשמח לשמוע, וזהו בגדול רק רציתי לעדכן, וסליחה על האורך. שתהיה לכולן שבת שלווה ושקטה!

אורטל262

New member
היי דסי

עצוב לי לשמוע את מה שעברת ואת עוברת, אני לא מבינה בתחום הזה לכן אין לי כל כך מידע לתרום אבל אני יכולה לומר לך שד"ר שיינמן מדהים ומקצועי ואת נמצאת בידיים טובות ! מה שכן אולי תבקשי שיסבירו לך מה בדיוק התוכניות לגביך ולמה את צריכה לצפות , אני תמיד אוהבת לדעת מה קורה איתי . חוץ מזה למה שלא יקדימו לך את הניתוח אם המצב לא טוב ואת מאושפזת כבר פעם שניה בתוך חודש ? בכל מקרה אני מקווה שתרגישי טוב ותחלימי מהר ככה שתוכלי להשתחרר הביתה כמה שיותר מהר ולחזור לשגרה שלך . אז שתהיה לך שבת שלום , רגועה ונטולת כאב ואני פה אם בא לך לדבר

דסי31

New member
היי אורטל

תודה מקסימה! אני מסכימה איתך, גם אני אוהבת תמיד לדעת מה קורה איתי ומה הולך להיות, זה יותר מרגיע אותי ואני מרגישה קצת יותר בשליטה. המצב פה קצת בעייתי כי אני כאילו באמצע בין שני העולמות, וגם הרופאים לא בדיוק יודעים מה לעשות איתי כרגע מהבחינה האורולוגית. אני משתדלת להזכיר להם כל הזמן שאני מקרה גניקולוגי ושלא יסתכלו עלי רק מהצד האורולוגי, כי מבחינתי נכון לעכשיו הכליה מתפקדת מצוין, ומה שהתסיס דלקת היה אך ורק האנדו ש״נדלק״ עם המחזור כי עובדה ששבועיים הייתי בסדר. והרי עם אנדו אין מה לעשות מהיום למחר. שיינמן בהחלט שוקל את הקדמת הניתוח, רק בגלל עניינים לוגיסטיים הוא לא בדק את העניין בינתיים, ויוכל לעשות את זה רק ביום שני. לא יודעת מה זה אומר להקדים, אם זה להקדים בשבועיים או לשבוע הבא אין לי מושג, אבל נראה איך העניינים יתפתחו. תודה על החיבוק! שבת שלווה גם לך

דפי 30

New member
דסילה

וואו חתיכת סיפור אבל אני שמחה שהגעת למקום הנכון ואת בטיפול. יש משהו מאוד מרגיע בלהיות מאושפזת עד כמה שזה נשמע מוזר... התחושה הזאת שיש מי שמטפל בך וחושב מה הדבר הכי טוב בשבילך 24 שעות מאוד משקיט בעיני... שמחה שהאורולוגית נחמדים וטוב שאת מתייעצת עם שיינמן על כל צעד. לגבי הלוקרין אני יכולה מהמקום שלי לספר לך שחוץ מגלי חום (שרק הזכירו לי כמה לא כואב לי...) לא היו לי תופעות יוצאות דופן וזו היתה תקופה מהממת עבורי... הלוואי וזה ישפיע עלייך לטובה! חיבוק גדול ובהצלחה! עדכני. שבת רגועה מותק!

דסי31

New member
ה דפי

כן אני ממש יחסית ״רגועה״ להיות פה ותחת השגחה, למרות שתמיד יותר טוב בבית כמובן:) שמחה לשמוע שהלוקרין לא השפיע עליך קשות, כנראה זה ממש שונה אצל כל אחת. מקווה שיעבור גם אצלי בקלות!!! תודה על החיבוק מקסימה
מבטיחה לעדכן.

liats80

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לא כיף בכלל!
מאוד מצטערת לשמוע מה את עוברת. טוב שאת נמצאת בהשגחה כרגע. מקווה שהלוקרין יעשה את שלו ויעזור לך להרגיש טוב יותר. בלי קשר, אני מקווה שיחליטו להקדים לך את הניתוח (בהנחה שכבא אין לך חום). נראה לי די מטורף לראות כמה המצב נזיל ולא לעשות משהו מייד. תרגישי טוב!!!

דסי31

New member
היי ליאתי

כמו שכבר כתבתי לאורטל, בהחלט יש תוכניות להקדים לי את הניתוח, נראה לאן זה יתגלגל. אני רק מקווה שהלוקרין לא יביא איתו שוב דימום ואז יהיה שוב התססה של האנדו וכל הבלגן, כמו שאמרתי מזל שאני כבר מאושפזת:) תודה ומזל טוב על האדמת השם!

liats80

New member
מקווה שלא

ושהלוקרין יעשה לך רק טוב. בהחלט טוב שאת מאושפזת במצב כזה. ו... תודה!

במבי999

New member
אוי מתוקה

צר לי לשמוע על השיא החדש של שני אישפוזים בחודש... לא נעים (בלשון המעטה...) מקווה שתרגישי טוב יותר ובקרוב, שמחה שאת בידיים טובות שם.

זואילי

New member
תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

חחח, מקווה שאיגור עושה לך נעימים (פיצ
מאחורייך
). את עוד תסעי לך לחופשה, כשהכל יהיה מאחורייך ותבלי ותהני, צריך רק טונה סבלנות והרבה אמונה שאת בידיים טובות ומטופלת בדרכים שהלוואי ויטיבו איתך. תחזיקי מעמד

דסי31

New member
תודה מקסימה!

דווקא את איגור עוד לא פגשתי, מי זה? נראה לי כבר פגשתי פה את כל הרופאים והאחיות...

רונו2

New member
וואו דסי, אני רק יכולה לדמיין מה עובר עלייך

הי דסי, רק עכשיו קראתי על הבילוי שלך בספ"ש הזה ואני בטוחה שציפית לסוג אחר לגמרי של ספ"ש.... אני ממש מצטערת לשמוע על מה שאת עוברת ויכולה להבין לפחות חלקית את הקושי (התסכול, הבלגן עם החום והאשפוז החוזר וההמתנה ללפרוסקופיה) ואני בכלל לא יכולה לדמיין איך זה מסבך את העניין. אני בהחלט מסכימה , למרות שלא פשוט לזכור את זה בשעות הארוכות במחלקה.....שיש יתרון לזה שאת מאושפזת ותחת השגחה. אני לא רוצה לחמם את המצב, אבל רק מניסיון - ממליצה לך לנצל וללחוץ בדיוק עכשיו בכל דרך על הקדמת הניתוח. בסופו של דבר זה באמת עניין של הבהרת הדחיפות !!! וברגע שתלחצי חזק + רעש + כאבים- למישהו "ירד האסימון". אם תשדרי שמבחינתך יש ברירה אחרת ושאת מסוגלת למשוך עוד זמן... אף אחד לא יזדרז לדחוף אותו בין תורים או להזיז מישהו. אני הייתי בקשר יומיומי עם הרופאים ועם מזכירת המחלקה. שוב, הכל מניסיוני האישי - מלפני חודש - לאחר המתנה של 3 חודשים ושני אשפוזים בדרך. הרי כל עוד מצבך לא מוגדר כחירום- לא יתחסו אליו כאל כזה. אבל אם תפעלי, לא כמניפולציה , אלא פשוט ללחוץ מספיק חזק! אני מבטיחה לך שעם לחץ יומי ושעתי ודרישה לקבל תשובות והוכחת מאמץ על הקדמת התור- ולדעתי במצב כזה אל תעשי חשבון ופשוט תהיי קרציה!! אז מה?? מקסימום יגידו שאת נודניקית - אבל בסוף יקדימו!! אם תשבי בשקט.....לא חושבת שזה יקרה. אני מאוד מבינה את המקום הזה ואת השעות המסתכלות שלא עוברות ומצד שני את הרצון שכבר יעשו משהו ויתחילו בפתרונות וגם לא רוצות להציק יותר מידי כדי שלאחיות לא ימאס ולא נעים להציק לרופאים יותר מידי....אבל!! לצערי, זה באמת עובד ככה- אני לא חושבת שצריך להפוך שולחנות וכסאות , אבל בהחלט להיות בולטת ונחרצת ולדרוש! תשובות. אני שמעולם לא בירקתי כ"כ הרבה בבתי חולים וודאי שלא בכ"כ הרבה אשפוזים , כמו בשנים הארחונות, רואה בצורה נחרצת את ההבדל - גם בביקורי רופאים היומיים- הבדל בין מי שבודקים אותה ולא פוצה פה ואחר כך נשארת עם מלא שאלות, לבין מישהי כמוני ועוד כמה שמכינות לעצמן שאלות לפני כן וכשהרופא הבכיר אומר משהו לזוטרים, מעיזות להתערב בשיחה ולבקש הסברים בעברית מדוברת! ושואלת על כל מה שלא נראה...גם אם לעיתים זה לא נוח להם וגם אם לעיתים (תלוי ברופא) הם גורמים לך להרגיש שאת מגזימה. אני מהסוג שחייב להבין מה קורה בתוכי ובגוף שלי ולמה מקבלים החלטה /הצעה כזו או אחרת לגבי. ומזכירה לעצמי תמיד - וגם לאחרות - שבסופו של דבר! הגוף שלי הוא ברשותי ורק אני מקבלת את ההחלטה הסופית לגביו!! טיפים - אם יש לך סבלנות לאנשים אז אל תתבישי, תזמיני מברקרים כדי שלא תתחרפני + תפנקי את עצמך- כן- גם במקלחת של ביה"ח זה סבבה להתפנק בפילינג+ קרם פנים ולשים לק או כל מה שכייף לך. ,פיג'מה נעימה (אני מהמורדות שלא לבשו חלוק ביה"ח וכל הזמן ירדו עלי שאני נראית כאילו אני בדרך לשיעור אירובי....עד שהתעלפתי במחלקה והאחות הראשית כעסה עלי :)-. תתפנקי בכל מגזין, תשחץ או ספר אפשרי. כמובן חובה טלויזה בחדר- הכסף שווה ואולי MP עם מוזיקה. ואני מבינה שישי לך גם אינטרנט , אז גם משחקי באבלס שמנווני מוח- חוקיים לגמרי. תחזיקי מעמד יקירתי!! הכל יהיה בסדר!!! תסמכי על עצמך ועל האינטואיציות שלך ואל תתביישי ואל תדפקי חשבון למה יגידו !

דסי31

New member
היי מקסימה שלי../images/Emo24.gif

תודה על התשובה המושקעת! אני ממש מסכימה איתך לגבי להציק לרופאים ולשאול כמה שיותר, זה פשוט לא יאומן איך בשבילם את רק גליון בדיקות והם בכלל עושים טובה שבאים לראות אותך 5 דקות ביום. היום הם באו ברבע לשמונה, העירו אותי משינה חזקה, הייתי אפופה לגמרי ולא הצלחתי לשאול את כל מה שרציתי. ממש התקילו אותי
אבל אני מנסה כל הזמן להיות עם היד על הדופק, לשאול כל דבר ולהבין עד הסוף את הדרך פעולה שהם מתכננים. לא דופקת לאף אחד חשבון, זה הגוף שלי ולא מעניין אותי כלום. לגבי הקדמת הניתוח - מצד אחד ברור שאני רוצה לגמור עם זה כמה שיותר מהר, מצד שני רק ביום שישי לקחתי את הלוקרין ונראה לי שכדאי לתת לזה כמה שיותר זמן לפני להשפיע לא? וחוץ מזה שאני מרגישה שאני כל כך מתעללת בגוף שלי עם כל הבדיקות והדקירות והתרופות, שאולי זה טוב לתת לו (ולי
) קצת לנוח ולהתאושש לא? מצד שלישי, אני בטח לא רוצה להגיע שוב למיון במצב כזה, ולא רואה שהם מתכננים לפעול איתי אחרת ככה שזה לא יקרה, למרות שנראה לי שמה שגרם להתדרדרות הפעם היה שקיבלתי מחזור (אבל זאת רק תחושה אישית שלי), וזה אמור כביכול לא לקרות עם הלוקרין. תודה על הטיפים! אני גם עדיין מתעקשת להיות עם הבגדים שלי ולא עם הפיגמה שיש פה, למרות שהיא נורא אופנתית וחשבתי לקחת סט אחד הביתה חחח נשיקות

היי דסי

ללא ספק שאת שייכת לאורולוגית. רק מנסיון של כילייה ונקזים הייתי שמחה לשמוע עוד קצת לגבי מה עשו לך בתה"ש ...את יכולה גם במסר. ההצעה שלי זה להמשיך להיות בקשר עם שינמן ולדאוג שיהיה תמיד מעודכן במה שקורה. תרגישי טוב ותמשיכי לעדכן...

דסי31

New member
היי זק

משום מה לא מצליחה לשלוח מסר, אבל אין לי בעיה לכתוב גם פה. בתל השומר לא עשו כלום (עדיין...) חוץ מלעשות בדיקות ולתת מלא אנטיביוטיקה. את הפרוצדורה עברתי באיכילוב לפני שלושה שבועות, שם הכניסו שני נקזים פנימיים לכלייה ימנית כי ראו שהיא מאוד מורחבת. כשהגעתי לפה עם חום וכאבים ישר דיברו על להוציא לי אותם כי אולי הם הגורם לדלקת (למרות שאף אחד לא הוכיח את זה, הכל השערות), אבל אני ממש התנגדתי ולמזלי כשהמצב השתפר הם גם הפסיקו לדבר על זה. גם שיינמן הסכים איתי שאין טעם להוציא אותם לפני הלפ' שלי. זה הסיפור פחות או יותר

פיצ 50

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

תרגישי טוב יקירה, מקווה שדברים יסתדרו ותצאי מזה ללא שום נזק.... המחלקה האורולוגית אכן מדהימה, צוות האחיות שם מקסים...אז לפחות את בידיים טובות..... וכמו שאמרת, עדכני את שינמן בכל הליך זה ככ חשוב!!! ואם יש לך שאלה כשעושים סבב רפואי בכיר, תשאלי!! כי לי במכתב שחרור הייתה הפתעה שלא הייתי מוכנה לה נפשית והיה נחמד אם משהו היה אומר לי שיש חשד לאבחנה כלשהי...ולא לראות את זה על דף, וזה מסוג האבחנות שאף אחד לא רוצה לראות את זה כתוב ללא הכנה.. תרגישי טוב רפואה שלמה

דסי31

New member
תודה בנות יקרות!

זה מאוד מעודד לקרוא, תודה על העצות אני לוקחת את כולן לתשומת ליבי. לקחתי את הלוקרין ביום שישי ונראה לי שכבר יש תופעות לוואי קטנות (לא יכולה להירדם, קצת דימום, שלשולים, בחילות...) אבל שום דבר רציני, ויש מצב שחלק פסיכולוגי כי קראתי את כל העלון של התרופה איזה 10 פעמים ואני יודעת אותו בעפ
ותכלס אני כבר לא יודעת איזה כאבים ותופעות לוואי הם מהאשפוז, איזה מהאנדו ואיזה מהזריקה... אני עדיין פה וכנראה מחר אשתחרר ונראה מה יהיה בהמשך. נשיקות לכולכן ושבוע טוב!

למעלה