מעדכנת מאשפוז
טוב אז כבר גיליתי לכן את הסוף, אבל רק מזכירה את ההיסטוריה שלי: אובחנתי בתהש עם אנדו במצב קשה ואני מיועדת ללפ׳ באוקטובר. לפני שלושה שבועות התחיל אצלי בלגן עם הכליה הימנית שהיתה חסומה בגלל מוקד גדול של אנדו, הייתי מאושפזת באיכילוב והכניסו לי נקז כדי לפתור מקומית את הבעיה עד לניתוח. בנוסף, למי שלא זוכרת, לקחתי פרימולוט נור לשבוע כדי להביא מחזור בשביל לקחת זריקת לוקרין לדיכוי, אבל בגלל שהייתי אמורה לנסוע לחו״ל דחיתי את הזריקה, אבל את הכדורים כבר התחלתי לקחת, וכשהפסקתי אותם הפלא ופלא קיבלתי מחזור. בהתחלה היה דווקא בסדר, ביום הראשון אפילו הלכתי לעבודה עם משכך כאבים, אבל ביום השני הייתי על הפנים, עלה לי החום וכאבים חזקים שרק הלכו והחמירו. ובגלל שהיה כל הסיפור עם הכליה, הרופאה שלי אמרה לי מיד ללכת למיון. אז הפעם הגעתי לתל השומר וכמובן שמיד אשפזו אותי, פעמיים בחודש אני חושבת ששברתי שיא חדש...
כמובן שעל הנסיעה לחו״ל ויתרתי ממזמן עם כל הצער, ועכשיו שאני לא נוסעת ולאחר התייעצות עם שיינמן, הזריקו לי את הלוקרין פה בבית חולים. אז אם אפשר להסתכל על זה ככה, מקווה שהכל בסוף יצא לטובה, למרות שאני מתה מפחד ממה שהזריקה תעשה לי, אבל לפחות אני כבר מאושפזת חחח הייתי יומיים בגניקולוגית, עד שהתחילו לריב עלי והחליטו שאני יותר שייכת לאורולוגית כרגע, ועכשיו אני באורולוגית. מסכימה לגמרי עם מה שאמרו לי פה לגבי המחלקה, האחיות מקסימות והטיפול מעולה. לגבי הרופאים, לא פגשתי יותר מידי חוץ מאיזה רופא תורן שעצבן אותי כי הוא חושב שאני החיית ניסויים שלו, ואת ד״ר דותן שעובד עם המחלקה של האנדו והוא מקסים ומאמינה שמאוד מקצועי. אז זהו, אני פה עד להודעה חדשה. לא יודעת בדיוק מה התוכניות שלהם לגבי, אבל אני לא עושה כלום בלי האישור של שיינמן, אני נותנת בו את כל האמון. אם למישהי יש הערות או הצעות אשמח לשמוע, וזהו בגדול רק רציתי לעדכן, וסליחה על האורך. שתהיה לכולן שבת שלווה ושקטה!
טוב אז כבר גיליתי לכן את הסוף, אבל רק מזכירה את ההיסטוריה שלי: אובחנתי בתהש עם אנדו במצב קשה ואני מיועדת ללפ׳ באוקטובר. לפני שלושה שבועות התחיל אצלי בלגן עם הכליה הימנית שהיתה חסומה בגלל מוקד גדול של אנדו, הייתי מאושפזת באיכילוב והכניסו לי נקז כדי לפתור מקומית את הבעיה עד לניתוח. בנוסף, למי שלא זוכרת, לקחתי פרימולוט נור לשבוע כדי להביא מחזור בשביל לקחת זריקת לוקרין לדיכוי, אבל בגלל שהייתי אמורה לנסוע לחו״ל דחיתי את הזריקה, אבל את הכדורים כבר התחלתי לקחת, וכשהפסקתי אותם הפלא ופלא קיבלתי מחזור. בהתחלה היה דווקא בסדר, ביום הראשון אפילו הלכתי לעבודה עם משכך כאבים, אבל ביום השני הייתי על הפנים, עלה לי החום וכאבים חזקים שרק הלכו והחמירו. ובגלל שהיה כל הסיפור עם הכליה, הרופאה שלי אמרה לי מיד ללכת למיון. אז הפעם הגעתי לתל השומר וכמובן שמיד אשפזו אותי, פעמיים בחודש אני חושבת ששברתי שיא חדש...