מעדכנת גם פה

מעדכנת גם פה../images/Emo140.gif

סוף סוף גם לי יש עבודה
איזה כייףףףףףףףףף!!!!!!! התקבלתי לעבודה בחברת אינטרנט(משרת אם) ואני מתחילה לעבוד מחר...לירי בגן כבר מיום רביעי וממחר אני אישה עובדת
ישששששששש סוף סוף לא להזדקק "לחסדי" המדינה...סוף סוף תהיה משכורת(אומנם קטנה אבל בכל זאת משכורת) שנכנסת לבנק... וסוף סוף אני חוזרת להימנות על המין האנושי
אוף כמה חלמתי על הרגע הזה...כמה לילות ללא שינה עברו עלי בדאגה וחששות אם הרגע הזה יגיע אי פעם...והנה הוא הגיעעעעעעעעע!!!
ראיונות לאיך מייעלים את רוטינת הבוקר שילך הרבה יותר קל ומהר(כמו אם להכין סנדוויצים מהערב לפני וכו) יתקבלו בברכה רבה מהמנוסות ממני

מברוק ליאתיייייייייי../images/Emo65.gif

שיהיה בהצלחה... זה כיף לחזור לעבוד אחרי תקופה של מובטלות... לקום בבוקר, להתארגן, להתלבש, להתאפר - למי שמתאפרת, לפגוש אנשים מבוגרים, לזוז, לפגוש, לחיות... את יכולה להכין את הבגדים ערב קודם לשניכם, לקום לפני לירי כדי להכין את עצמך ליום, לשתות קפה של בוקר וכמה רגעים לעצמך לפני המרתון שמתחיל בשניה שמתעוררים ועד הרגע שהולכים שוב לישון בלילה... שוב - מזל טוב ובהצלחה!

בהצלחה../images/Emo24.gif

ולהתארגנות בבוקר אני מציעה פשוט לקום חצי שעה-שעה לפני הקטנה... תתארגני ותארגני הכ-ל...אח"כ כבר תהיי פנויה אליה והחוצה... בהצלחה!!!!

m i c h a l i

New member
בשורות טובות ../images/Emo24.gif

שמחה מאד לשמוע שאת חוזרת למעגל העבודה. אכן זו הרגשה משחררת מאד הן מבחינה כלכלית והן מבחינה אישית. סוף סוף להיות קצת אדם וקצת פחות "אימא". לפרנס את בתך בכבוד, לקום בבוקר עם חיוך ומטרה כמו שכבר יעצו לך לפניי, פשוט קמים מוקדם יותר בבוקר, מסדרים את התיק עם הדברים לקטנה (מלבד מזון), אפשר להכין ירקות חתוכים מראש ולשים בקופסת פלסטיק (לא לחיות על סנדביצ'ים
)או אפילו ארוחה חמה להכין בערב קודם. וללכת לישון מוקדם שבוע טוב לך ולכולם

איריS

New member
ליאת שיהיה בהצלחה, אשמח לראות

אותך שוב, עם פרלינים או בלי
ות ללירי. בקשר לבוקר, היות ואני עושה הכל לבד עם שני שודדי ים, אני מצעיה לך להכין הכל ערב קודם, אצלי הם הולכים לישון עם הטרנינג איתו הם ילכו לגן, מאוד מקל.

תודה../images/Emo140.gif

גם אני אשמח...בלי פרלינים!...עלה לי בדמים לרדת שתי מידות והשוקולדים שלכם מהווים סיכון גדול מאוד בשבילי(ממליצה בחום!!!) לגבי הטרנינגים...היום בדיוק השתעשעתי ברעיון

תודה../images/Emo24.gif

לכבוד העבודה החדשה חזרתי עכשיו "ממסע קניות"
פתאום קלטתי שיש לי בארון רק בגדי "אמא" כאלה שאפשר להתלכלך חופשי איתם ולא היה שום בגד של בני אדם עובדים...אז רצתי וקניתי לי קצת בגדים איזה כייףףףףףףףף

a44

New member
שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo140.gif

ולאט לאט בהתחלה, לוקח זמן להתארגן, להתרגל... אבל זה שווה!

Bavmorda

New member
../images/Emo24.gif איזה יופי ../images/Emo70.gif

אין לי הרבה מה לחדש לגבי הקימה מוקדם וכו... אבל הכל חיב להיות רוטיני. קמים, שוקו וקפה (בהתאמה
) מבחינת סנדוויצ'ים, אצלי יש רשימה לפי מה זמין ואפשרי ומכאן כל יום משהו אחר. ככה שאין פעמיים שוקולד בשבוע וכו'. בגדים יום לפני באמת, והכל מתוכנן.
אחרי לא יותר משבוע כבר תראי איפה את עומדת מבחינת זמנים ואיפה אפשר לפול (פיפי שברח בלילה וכו')... המוווווווווון בהצלחה
BAV.

למעלה