מעדכנת גם פה

מעדכנת גם פה ../images/Emo10.gif

היום עשיתי
על שלילי נוסף
שלילי נוסף וכבר אין דמעות... יש עצב וכאב אך הדמעות אינם... אולי בגלל שאני כבר מכינה את עצמי מראש לשלילי ומנסה למנוע מהתקווה לחדור כדי להיפגע כמה שפחות... מרגישה שנכנסתי לשיגרה נוראית... למעיין מעגל של טיפול, שלילי, ושוב טיפול ושוב שלילי... מעגל שלא רואים ממנו יציאה לאור... כבר הספקתי להיות אצל רופא הפריון ולקבל פרוטוקול חדש, הוא הסתכל על הטיפול האחרון, כל 6 העוברים היו מושלמים ללא שברים, אבל להיקלט הם לא נקלטו
עכשיו צריכה לעשות היסטרו' אבחנתית
אז זהו השיגרה ממשיכה... מחכה למחזור... גלולות... דקא' ארוך ואח"כ זריקות, מעקבים - השיגרה של חיי
איך הייתי אופטימית לפני ההזרעה הראשונה... איך הייתי בטוחה שאקלט מהר (למרות הבעיות הידועות)... ואח"כ ההחזרה הראשונה של הIVF זה נראה כל כך וודאי שהנה אני בהריון... ועכשיו, לא הרבה זמן אחרי, האופטימיות התחלפה בפסימיות, באדישות, בשיגרה נוראית

מעיין153

New member
מייקי רשמתי לה בפורום השכן אבל אני לא

מתנגדת להוסיף פה שאני שולחת לך
שהיה לך מתוק כמובןןןןןןןןןןן וגם
וגם
שתיכנסי מהר להריון והדבר האחרון אני מאחלת לך שכל בוקר תקומי עם חיוך
ותמיד תזכרי בדברים הטובים

annabell Lee

New member
מותק, שולחת לך את

אהבתי והמון ניחומים. תזכרי, זוהי רק מהמורה קטנה בדרך לניצחון שיגיע..

אוי מייקי ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מקווה שההיסטרו' תעבור בקלות ושזה יהיה הפרוטוקול המנצח שלך

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo201.gif מצטערת כל כך

יודעת כמה השלילי, כן, גם כזה נטול דמעות, מרסק את הנשמה ושולחת חיבוק גדול. טוב שהרופא שלך הפנה אותך להיסטורוסקופיה. אני גם הופנתי לאחר מספר שליליים להיסטורוסקופיה אבחנתית, שם התגלתה מחיצה של 70% . יחד עם זאת מנסיוני וממרום 4 ההיסטורוסקופיות שעברתי, יש חשיבות לערוך את הבדיקה אצל רופא מיומן ובעל ניסיון. אצלי ההיסטורוסקופיה הראשונה הסתיימה בפרפורציה של הרחם (ניקוב דופן הרחם), מה שגרם ללפרוסקופיה נוספת והשבתה של מספר חודשים עד שיכולתי לחזור לטיפולים. שיהיה המון הצלחה, מקווה ומייחלת שההצלחה שלך ממש במרחק נגיעה

יקירתי ..צר לי לשמוע

הדרך לפעמים נראית מפותלת וקשה , אבל אני מאמינה שהקשיים האלה יובילו לבסוף לדבר הנכסף.. אל תתייאשי מאמוש.. האמת, שגם אני קיבלתי שלילי וזה מאוד מעציב, אבל, ממשיכה כי אין ברירה.. נשיקות..

תודה ../images/Emo24.gif

לא מתייאשת כלל וכלל... מצטערת לשמוע על השלילי שלך, שולחת לך חיבוק חם.

../images/Emo51.gifרומיה יקרה

כרגע אני מתלבטת בין שני רופאים אבל נוטה יותר לפנות לפרופ' גולדנברג לביצוע ההיסטרוסקופיה. ממה שקראתי ושמעתי הוא נחשב מעולה לתחום זה ויש לי החזר מלא מהקופה עליו. מפחיד סיפור ההסתבכות שלך
.

ר ו מ י ה

New member
פרופ' גולדנברג מצויין

לאחר ההסתבכות ערכתי בירורים ורוב הרופאים המליצו עליו והגדירו אותו כטוב בתחום. בסופו של דבר עברתי את ההיסטורוסקופיה אצל גולדנברג וסוריאנו והכל עבר בהצלחה. אם יש החזר מלא, אז בכלל מצויין. אני פה לכל שאלה.

היסטרוסקופיה

הי. עשיתי פעמיים, פעם שונה דרך קו"ח אצל מישהו שזו נחשבת ההתמחות שלו.... ופעם שניה אצל גולדנברג. היה הבדל רציני בין שניהם (למרות שלמען הסדר הטוב את השניה עשיתי אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית). היה מהיר יותר וכמעט ולא כאב אצל גולדנברג, מרגישים שהוא מיומן!!!

למעלה