מעדכנת אתכם

Levinzone

New member
מעדכנת אתכם

בקשר למטרה שלי עם השירים של נירוונה (להוריד את כל השירים שלהם למי שלא יודע), אני כמעט סיימתי להוריד דף אחד מתוך 9... אני מתקדמת לאט לאט:)) ומשהו אחר- עוד מישהו חושב שהתוכנית של אלי יאצפן מיותרת עד מאוד? -יעל-

N0

New member
מה זה עכשיו ?

וואי אחרי הביקורת של רוגל N0 חייב לראות את זה.

Levinzone

New member
כןןןן

איכס, עכשיו שרית חדד שם, וגם טל ברמן יהיה היום... ואני הערכתי פעם את טל ברמן.

N0

New member
פעם...

גם N0 העריך את טל ברמן עד התוכנית שהוא בישל בא לובסטר... (למרות שהוא עדיין מצחיק) ובכלל תחשבו על זה שרית חדד היא ממש כלה. נכון היא לא יודעת לשירר בגרוש (למרות שאין מה לעשות את השירים של קובי אוז גם לה קשה להרוס, ובהתחשב במילים החוסר קצב בשירה שלה רק מוסיף...) אבל תחשבו על זה לעזאזל יש לה בית של שישה חדרים ! 9 דיסקים, היא הגיעה להשגים עצומים, שזמרים הרבה יותר וותיקים ממנה (ויותר טובים) לא הצליחו להגיע אליהם. חייבים להעריך אותה. N0

Levinzone

New member
לאאאאא

לא לא, אני לא מעריכה אותה, וגם קובי אוז לא כזה גאון לדעתי. וטל ברמן חמודון...:) אבל עדיין- אלי יצפאן? איייייכסססס

mmm

New member
יצפאן...

m חושב שיצפאן הוא אדם גס, ובדיחות כמו שלו(שהצחיקו את m בעבר) כבר לא מצחיקות. למי אכפת למה הגברת נקעה את הרגל, ולמה האישה נפלה לתוך בוץ, וחיקוי עלוב לצרפתית, ופנטומימה(פנטומימאי הוא לא יהיה) העלובה שמנסה להצחיק. m מנסה להבהיר נקודה, הוא לא אוהב את יצפאן... עוד משהו, שרית חדד היא זמרת בייפ בייפ ביייייפ בייפ בייייפ ביייפ וm שונא אותה. BY mE

_Ozaaaa

New member
הא?!?!?!?!!?!?!?!??!?!?!?!?? H-)

תגיד...מר M חביב.. פנינה רוזנבלום הבהמה הזאת..השחצנית המטומטמת.. שבטוחה שהכי כזאת פצצה...ושכל העולם מקנא ורוצה להיות כמוה, עדיפה על שרית חדד בעל הקול המשגע????????????????????? ותאמין לי,אין כמו יצפאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!! M עלק....מפריע לך? תשתה מים קרים.

mmm

New member
m נעלב...

אין לו מושג למה, אבל הוא נעלב, וכן m מעדיף את פנינה היא עשתה קלטת בעצמה, מראה על ביטחון עצמי גבוהה, והיא לא קרש כמו שריד חדד, והיא לא שרה שירים נוראיים שm צריך לשמוע כל פעם שהוא פותח את הרדיו על תחנה נורמאלית כמו 91.8 או 88 או 100..... m לא יתווכח איתך על מה שאת חושבת, הוא לא אוהב את יצפאן וזהו, הוא פירט את הסיבות למעלה... באשר למיים הקרים,m רוצה לדעת מה הקשר להודעה??? אולי בגלל זה הוא נעלב BY mE

R_R

New member
יצפאן...

אני גם שונאת את יצפאן ואת הבדיחות שלו, אבל למזלי יש לנו בבית YES ובמקום יצפאן אני רואה כל יום ב22:00 את ג`יי לנו המלך.אין מה להשוות. רק בשביל זה שווה לעשות YES ולא כבלים.

N0

New member
ספרי כלבים...

אווץ` (כן N0 רואה עכשיו יצפאן) לעזאזל מה הקטע בלספר את הכלבים שלכם ? מיילא פודלים. אבל השכן של N0 סיפר עכשיו את הכלב שלו (טריבר N0 חושב) והוא השאיר לו רק שיער על הראש ובקצה של הזנב... הוא נראה כל כך מסכן, ושלא לדבר על טיפשי. N0

luka

New member
איכסה פיכסה אלי יצפאן!

אני שונאת את הבן-אדם הזה הוא לא מצחיק אותי בכלל. וכל מה שהוא יודע לעשות זה לרדת על המרואינים שלו ולעלות לעצמו רייטינג עם צחוק על גבי אחרים. אני שונאת שאנשים עושים את זה. אני שונאת גם את פנינה רוזנבלום. נראת כמו בובה בת 80 וצוחקת מכל דבר הכי לא מצחיק שיכול להיות. היא יותר מדיי אוהבת את עצמה. אבל יותר מדיי. והיא רגשנית בצורה היסטרית. בתוכנית של יצפאן כשהיא התחילה לצחוק מכל דבר קטן זה באמת עיצבן אותי. עוד אנשים שאני שונאת בבידור הישראלי הם: דודו טופז, חתיכת אידיוט! ציפי שביט. לא יודעת למה. לא אוהבת אותה. חנה לסלאו- יש לה הומור דפוק!! זאב רווח. סתם ככה לעומתם. אורנה בנאי- כלה. מיקי קם יש לה הומור טוב. וכמובן, חנוך רוזן. הוא בן אדם יצירתי. זהו. יערה.

N0

New member
היא פוסטמנ מעצבנת...

הפנינה רוזנבלום הזו. היא הייתה בתוכנית של טל פרידמן עם אפרת רייטון (או משהו כזה מערוץ הילדים) ועוד מישהי שN0 לא זוכר. הקיצר כל התוכנית פנינה רוזנבלום מדברת שטויות, היתה את תחרות הגבר של ישראל או משהו כזה, והיה אחד שהוא אופנוען... (גם כן האופנוע שלו בגודל של משאית...) בכל מקרה פנינה התחילה לתת את הערות בחירות שלה. ``וואו גם בעלי אופנוענן... הוא לפעמים לוקח אותי לסיבובים (בטח מקווה לעשות תאונה)... אבל הוא תמיד נוסע במהירות המותרת... בלה בלה בלה, בלה. בלה בלה, בלה בלה בלה בלה... בלה, אני מגניבה אני לא סבתא בת 77.`` N0

למעלה