מעגל תנועה 2

spraizler

New member
מעגל תנועה 2

הגיע הזמן, בשעה טובה ומוצלחת יש את כל הפרטים שאתם צריכים לדעת על המעגל תנועה השני. אז ככה: המעגל הבא יתקיים ב25/26/5 (שישי שבת) בעין עירון שבמועצה אזורית מנשה. עלות המעגל היא בדיוק כמו עלות המעגל הקודם- 60 ש"ח בדיוק, כולל אוכל והסעות שיצאו מתחנת רכבת בנימינה ויעברו בצומת כרכור (בזכות חסדיו הטובים של חנן) ישר אל מקום הסמינר. סיום הרשמה עד ל17/5/07 (שימו לב- זה עוד פחות משבועיים!) בגלל זה חברים/אויבים/אלה שבאמצע- וכאן אני פונה אליכם באופן אישי- כל מי שהיה במעגל הקודם, או כל מי ששמע ורוצה לבוא/להתעניין עכשיו- תעזרו לנו לרשום כמה שיותר ולהפיץ לכמה שיותר אנשים באזורים שלכם, פשוט מועד סיום ההרשמה ממש קרוב, וחשוב שהמידע יגיע לאנשים שיש פוטנציאל שיבואו. ביום ראשון הקרוב יצא פלייר רשמי שמכיל בתוכו את כל הפרטים לסמינר. זה יחולק גם לרכזים ולכל מי שיהיה בתנועה ביום ראשון (חבר'ה מהנח"ל, הצמ"ר). ממש ממש נצטרך עזרה עם הפרסום של הפלייר- פשוט לפרסם אותו בכל חור אפשרי- והכי חשוב- שיגיע לכל האזורים ולכל המעגלים הקיימים בתנועה- ממדצ"ים ועד לצמ"ר. (אני אישית העלה את הפלייר לכאן ולאתר ברגע שיצא) אגב, הפלייר המקדים + הרקע והתהליך של המעגל תנועה הבא כבר מפורסמים באתר ככה שאתם מוזמנים להציץ ולהתעניין. הזמן קצר- המעגל הזה תלוי באמת בהיענות ובאחריות שאנשים יגלו (ולאו דווקא האנשים שבנו/יזמו אותו), מי שכבר היה במעגל הקודם יודע- שבסמינר הזה אין מדריכים וחניכים- כולם אותו דבר, ככה זה גם עכשיו, לפני הסמינר. בהצלחה עם זה, תנו בראש! יקיר, געמ"י 27

מיכלצי

New member
מי מפה מתכוון להגיע?

אני מציעה לברר כמה מתכוונים להגיע בכלל, כי יש הרבה שלא יכולים. מאוד בעייתי לקבוע תאריך בתקופה הזו של השנה. אני לא יכולה לבוא.. יש לי בגרות ממש אח"כ וגם הרבה מתכונות ובחינות לקראת. סתם, שיהיה מדד כלשהו ושלא יצא שכל מי שמגיע למעגל הוא הצוות שמארגן, נולית ושירע. כדיא לברר. חוצמזה, לא הבנתי במה המעגל של עכשיו שונה מהראשון. נראות לי בערך אותן המטרות.

spraizler

New member
יש אבל בעיה

אם התאריך הזה לא אין ממש.. ככה אני חושב מהכירותי עם הלוז הצפוף.. וגם אני שלחתי הודעה לברר מה השוני בין המעגלים..

יבח

New member
:/

אני כ"כ לא יודעת....:S ובכלל...התאריך לא מתאים בשיט

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifנמנמ.. אני כנראה אגיע..

ואי לכך ובהתאם לזאת (ולעובדה שאני גרה 5 דקות מעין עירון) הייתי שמחה לעזור במנהלה וכאלה :) אבל אני לא מצליחה לפתוח את הפלייר באתר שאמור להיות בו המייל של יקיר או מישהו
אז.. הלפ?!

למעלה