מעגל קסמים..

yellow ribon

New member
מעגל קסמים..

כמו כדור שלג המתגלגל במדרון תלול .. כך אני מרגישה. וכל פעם שאני מנסה, אוספת כוחות ומנסב לעצור את הסחף, משהו קורה, משהו שתוקע את כל האנרגיות שלי , ואני מוותרת , מוותרת לעצמי, על עצמי. לו רק יכולתי להשתחרר ממעגל הקסמים הזה.. רוצה בשבילי כל כך הרבה דברים אבל .. ולא יודעת מאיפה מתחילים.. איך בכלל עושים את זה - להאמין לעצמי, להאמין בי..??

yellow ribon

New member
אני לא בטוחה..

כל המקורבים לי .. נהנים מהידע שלי , ממה שאני יוצרת.. אבל אני לא מצליחה לקחת את זה למקום פרודוקטיבי. לא יודעת איך לדרוש כסף עבור מה שאני עושה , לפעמים אני מרגישה כמו מדשדשת בביצה טובענית .. והצורך הזה לרצות את כולם חוץ מאת עצמי.. .

עמיחי פ

New member
אימון אישי באמת יעשה לך טוב

אבל זה לא יוכל לבוא לביטוי בצורה מעולה על גבי הפורום. צרי קשר עם מאמן טוב לפגישה אישית.

עמיחי פ

New member
במידה ואת לא רוצה לפרט מעל גבי הפורום

אשמח אם את לשלוחי לי מסר פרטי

את הצעד הראשון כבר עשית..

את מזהה את הוויתור על עצמך ושמת לעצמך מטרה "להאמין בעצמי".. נפלא.. צעד ראשון.. הצעד השני הוא להתחיל לברר את הנושא אז כמה שאלות הוויתור העצמי- איך זה מתבטא? באיזו עשייה שלך את חווה וויתור עצמי.. אשמח אם תשתפי באירוע כזה מתוך השאלה הקודמת .. איך אותו אירוע או אירועים היו נראים אם לא היית מוותרת לעצמך? אור ואהבה אריק

yellow ribon

New member
למה?

זה שאלה קשה, שאני מתקשה לענות עליה.. איך זה מתבטא..? אני חושבת שיותר מכל יש בי צורך לרצות את הסובבים אותי..להיות בסדר.. אז הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מסכימה "לבקשות" של מקורבים, כש אני יודעת בתוך תוכי שזה לא מתאים לי ..אני לא רוצה..אבל .. וזה מתסכל אותי.. ואני כועסת על עצמי..עד לפעם הבאה.. מעגל קסמים..

נפלא.. תודה על הכנות

כשאת מסכימה ל"בקשות" של קורבים כפי שהגדרת את זה.. מה הרווח שלך מלהסכים לכל בקשה? מה את משיגה בכך שתמיד את אומרת "כן"? אור ואהבה אריק

yellow ribon

New member
אני חושבת

שאני "קונה" אהדה.. אני זוכרת את עצמי..ילדה קטנה בבית ספר יסודי..מחלקת את תכולת הקלמר שלי כדי שיהיו לי חברים. עולה חדשה שלא ממש התברגה לתוך החברה..

נקודה למחשבה

את חושבת שכשאת אומרת כן לכל דבר את "קונה" אהדה יש לי שאלה.. זה באמת עובד? הסתכלי היטב על חייך.. התמקדי במקומות בו את מוותרת על עצמך ומרצה אחרים.. האם באמת הייתה חוויה של אהדה? אולי היה שם משהו אחר או נוסף? גם אם חוות אהדה וגם אם לא.. מה היו התחושות שלך לגבי עצמך במקומות הללו? מה הם המחירים שאת משלת על ריצוי אחרים? אור ואהבה אריק

bridges

New member
לכדור שלג יש המון אנרגיה...

היי וברוכה הבאה לפורם, אני מזמין אותך להסתכל על כדור השלג שאת מתארת. אם תחשבי על זה, כדור שלג זה גוש של אנרגיה שכל הזמן רק גדל. לא ניתן לעצור גוש שלג. כך שזה לא משנה עד כמה אנרגיות תאספי כדי לנסות לעצור את הסחף, הסחף ימשיך. אבל, אולי, רק אולי, את יכולה להשתמש באנרגיה הזאת במקום להתנגד לה? רונן

yellow ribon

New member
איך??

איך עושים את זה? אני לא חושבת שיש לי את הכלים להשתמש בו. בכדור השלג..

bridges

New member
אם את מוכנה ננסה לראות...

אני גם לא יודע איך את עושה את זה, אבל אני מזמין אותך לתרגיל שדרכו את עשויה לגלות את הכלים האלה. אני מזמין אותך לקחת את הדימוי הזה, של כדור השלג ולדמיין אותו: איפה הוא מתגלגל? איך נראה המדרון? האם הוא חלק כלפי מטה או שיש בו זיזים?האם השיפוע שלו קבוע? איפה הוא נמצא? בתחילת המדרון? באמצע המדרון? האם המדרון אינסופי או שיש משהו למטה? האם המדרון הוא מדרון של הר? וכו' רונן

yellow ribon

New member
כדור שלג..

מתגלגל.. מאיגרא רמה עד בירה עמיקתא.. המדרון מלא מהמורות שיפוע תלול כלפי מטה. אני באמצע המדרון..יותר קרוב לסוף הכלום..

shoom12

New member
מערבולת הקסמים

היי, קראתי בכאב את מה שכתבת כאן, אני מרגיש שאת היום פשוט שמה X על עצמך, זה נכון? בואי רגע ננסה להבין איך את רוצה את העתיד שלך? מה זה אומר להאמין בעצמי?

yellow ribon

New member
בפנים אני

שם בתוך תוכיי תוכי אני מרגישה שאולי..ואם אז דווקא הייתי יכולה.. קשה לי לפרט אבל יש לי רעיון כללי לגבי העתיד שלי.. אבל הספק מכרסם בי . ואני מתייאשת מהר .. מוותרת לעצמי.

shoom12

New member
קצת קשה לי להגיב לזה

את מקטינה את עצמך.. תני לעצמך מעוף, תורידי את כל המחסומים וה"אולי" וכו'..

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
כדור השלג

yellow ribon יקרה, הדימוי שהבאת הוא עוצמתי מאוד ומלמד על המצוקה שאת חשה. קשה להתגד לכדור שלג, מה עוד שהוא כבר צבר מהירות ופוגש אותך בסוף המדרון. אני מסכימה עם עמיתי שקשה יהיה לעזור באופן מספק מעל גבי הפורום. אולי תוכלי לבדוק אפשרות של מאמן סטז'ר אם הקושי הוא בעיקרו תקציבי. נשמח לשמוע ולנסות לעזור כאן במידת יכולתנו. האם תוכלי לדמיין דימוי אחר למצבך, בו יש אפשרות אפשרות לשינוי? האם את יכולה להכניס מישהו נוסף לתמונה שבדימיונך שיעזור לך? כיצד תוכלי לשנות את התמונה?

למעלה