מעגל מעריצי SG-1 ו SG-ATLANTIS

DeADrINEep

New member
מעגל מעריצי SG-1 ו SG-ATLANTIS

גדל. אמא נעשתה מכורה לס"ג אטלאנטיס. =P

lenin972

New member
זה יכול להיות מפחיד

אני למשל החלטתי לנסוע לדרום אמריקה ולא להודו ולתיאלנד בגלל שאבא שלי חזר לפני חודשיים מתיאלנד ועוד חודש הוא נוסע להודו. סוג של מרד. בכל מקרה, דווקא יתאים לי אם הוא יאהב SG, אמא אהבה פעם מב"כ אבל נמאס לה.

Sedna

New member
גם אבא. זה מאוד מטריד.

אין לו מה לעשות בשבת בצהריים אז הוא רואה איתי סטארגייט וגם מחווה את דעתו על הפרקים ("שבוע שעבר היה יותר טוב").

Tollan

New member
גם אבא שלי

כמעט מההתחלה... אפשר להקים קבוצת תמיכה

subatoi

New member
אצלי לא, אבל אני מכיר מישהו שגם

ההורים שלו רואים.

18zoot

New member
גם אבא שלי צופה אדוק

בדיוק כמוני! אבל זה לא מפריע לי מכיוון שהוא חובב מד"ב וותיק, זה הוא שהכניס אותי לתחום עם הצפייה שלו ב TNG ששודרה בערוץ אחד בשעתו.

אני הדבקתי את כל המשפחה

אני התחלתי לצפות בס"ג-1 ומהר מאוד הדבקתי את אבא שלי ושתי האחיות שלי. אין לכם מושג איזה הישג זה היה לגרום לאחותי השנייה לראות מרצון סטארגייט. הייתי בשוק שהיא אשכרה שאלה שאלות מסקרנות ולא מציניות (כגון : "הבחור הזה עם הדבר הזה על המצח, הוא הומו ? אז למה יש לו פאקינג צלליות בעיניים ???")

Echelon

New member
תנו כבוד להורים

בזכות אבא שלי התחלתי לראות את התוכנית! מאז לא החמצנו כמעט אף פרק. זה היה עוד בפרק הראשון, וכל פעם שאמא שלי ראתה גואולד \ גואולד נכנס למישהו \ נרתיק של מישהו בבטן היא די הייתה נגלעת ומוסיפה איזה "פיחץ" קטן. אחיות שלי רואות מדי פעם... לא ממש עוקבות אחרי העלילה או משהו.

lenin972

New member
אני הגעתי לSG גם דרך אבא של מישהו

אני זוכר איך אני ובן-דוד שלי התלהבנו אחד לשני מכל מיני דברים על SG ואז דוד שלי אמר לנו "אתם צחקתם עלי כשהתחלתי לראות את הסדרה הזאת, אבל עכשיו אתם מכורים יותר ממני". כמה שהוא צדק.

Enderew

New member
גם אבי הצתרף לאטלנטיס

הוא ראה איתי את הפיילוט והפרק הראשון של עונה 8, אבל מ SG1 הוא פחות התלהב כי הוא בקושי מבין מה הולך שם (הוא לא מכיר את הדמויות). אבל באטלנטיס הוא יחסית מתמיד. אישית אני דווקא אוהב את זה, כי פעם אחת הייתי צריך להקליט, ואם אבא לא היה רואה את אטלנטיס, הוא היה רואה משהו במקום והורס תהקלטה כי אמא שחכה לומר לו שאסור להעביר ערוץ...

Chelnak

New member
וגם אני התחלתי לצפות בסטארגייט בגלל

אבא שלי...

shefshef

New member
זה התחיל ממני

ועבר לאחותי הגדולה, שהיום מכורה בדיוק כמוני, אם לא יותר. והיו גם עונות שסבתא ראתה, עד שנמאס לה לעקוב...

למעלה