מעגלי נשים

veeren

New member
סדנת ריברסינג ומדיטציה-Born 2 Be Me

Born To Be Me - החופש להיות עצמי האם אני חופשי? האם אלו באמת החיים ש ל י? נולדנו להיות עצמנו- לא אף אחד אחר. אבל התרגלנו להיות כל כך הרבה דברים אחרים. התרגלנו לדכא את אנרגיית החיים החופשית שלנו, לשפוט את הצרכים האמיתיים שקיימים בתוכנו ולא להביא לידי ביטוי חלקים משמעותיים שלנו. פיתחנו דימויים לא-אותנטיים של עצמנו בהתאם לציפיות של הסובבים אותנו כדי לְרָצות ולקבל אהבה. מתי בפעם האחרונה העזתי פשוט להיות עצמי, בלי מסכות או מעצורים? התהליך המיוחד של סדנת "BORN TO BE ME" תומך בצורך שלנו להיות קשובים לעצמנו, לזהות ולקלף רעיונות, התניות וקולות מן העבר שעדיין מהדהדים בתוכנו. להיות פשוט מי שאנחנו. כאשר אנו מאפשרים לעצמנו להשתחרר מדימויים שגויים ומטענים ישנים ומוכנים פשוט להיות נוכחים וטבעיים- אפשרויות חדשות נפתחות. נוכל לחזור למרכז של עצמנו, לגלות ולבטא את האנרגיה הטבעית שקיימת בתוכנו ולחוות עוצמה נפלאה, שחרור והנאה ספונטאנית. בסדנא עמוקה ומעוררת דרך נשימה טראנס-אנרגטית (Rebirthing) וסשנים מגוונים מתחומי התרפיה והמדיטציה, נגע בתוכנו במקום בו חבויה קשת עשירה של רגשות ותחושות. נגלה מחדש תחושת חיוּת מלאה ונזכר באיכויות הקיימות בתוכנו, שמחכות להתגלות גם בחיי היומיום שלנו. בסדנא נעבוד דרך מגוון סשנים: נשימה- ריברסינג, סשנים מתחומי התרפיה האקטיבית, תנועה, מדיטציות אקטיביות, משחקי תפקידים, שיתוף וביטוי עצמי יצירתי. היכן: אשרם במדבר - שיטים . מתי : 21/10/2006 - 19/10/2006 מחיר: 680 ₪ כולל כלכלה מלאה ואירוח בחדר ממוזג בהנחיית קרן ברס-בוגנים, מנחת קבוצות תרפיה ומדיטציה, תרפיסטית מוסמכת ל-Rebirthing , ומנחת קבוצות לכתיבה אינטואיטיבית. מיוצרי סדנת TRUST. מנחת תכנית ה-WOMP (עבודה ומדיטציה) באשרם במדבר צוות הלפרים מנוסים ילווה את הקבוצה. לפרטים והרשמה: קרן 052-4422540 אנא הרשמו מראש, הקבוצה קטנה ומספר המקומות מוגבל. אימייל: [email protected] ****** סדנת BORN TO BE ME נולדה מתוך עבודתי בשנים האחרונות, מתוך התהליך הפרטי שלי ומתוך מפגשים אנושיים וטיפוליים, ובהשראתו של אושו, מתוך התרפיה העמוקה המחוברת אל המדיטציה.

אישהאני

New member
מעגלי נשים

נשים יקרות, אני מנחה מעגלי נשים,מטפלת בשיאצו והילינג אנרגטי. אני פותחת 2 מעגלי נשים בקרוב 28 לספטמבר-מעגל לנשים בטיפולי פוריות,בסכום סמלי-30 ש"ח למפגש 3 לאוקטובר -מעגל לכל אישה שמעוניינת בהעצמה וריפוי נפשי,פיזי ורוחני, 7 מפגשים מי שמעוניינת אשמח לענות על שאלות אישהאני

חבל שאלו רק פרסומים ואין מעבר

לכך, השתתפות בדיונים היתה יכולה להאיר את הנושא ומכאן את הרצון להשתתף, הרבה יותר.

למעלה