מעגלים נסגרים בג'נין

oshiko

New member
מעגלים נסגרים בג'נין

הבן נתן לי התראה כללית, שלא רציתי כמובן לרמוז עליה בפורום. פעולה ארוכה מהרגיל בג'נין. לא שזה מנחם מישהו, אבל נסגר מעגל עם המחבל שירה ביונתן עברון ז"ל ממגלן. בפעולה נהרג כלב מ"עוקץ". הצוות של אושיקו ג'וניור בעסק. כולם יחזרו ללא פגע, אמן.

טוב שנסגר מעגל, אבל הבחור איננו

כל הכבוד לצוות אושיקו ג'וניור ,מג"ב ועוקץ שלקחו חלק באירוע.

oshiko

New member
לילה קצת מודאג עובר על כוחותינו ...

עוד לא סיימנו. היתה שיחת פרידה כזו, לא אומר מתי; הבן רצה להשמיע את קולו, בצדק, כדי להפחית מהלחץ שלנו. מין שיחה שמתנחלת לי בראש, סרבנית פינוי. ובעקבותיה, הלילה, כמו בשיר המשוחזר של ריטה / דודו טסה "הלילה לא - הלילה לא אשכב לישון". מקווה לשמוע מחר (בעצם ... היום) שכל כוחותינו שבו בשלום לבסיסם. שנוכל לשמוע חוויות בשבת בשולחן. חושב כל הזמן מה כבר היינו מפסידים אם לא הייתי מפעיל בזמנו את כל הבקו"ם כדי "להשיג" לו שיבוץ קרבי. או אם הוא לא היה יוצא עם עודפי מוטיבציה לגיבוש יח"טיות. ידעתי שהרגעים האלה יבואו, עם הרהורי הכפירה שנלווים אליהם. כשהכל יעבור אתבייש שבכלל כתבתי את השירשור הזה. זה לא אותו אושיקו. אושיקו של היום זה לא אושיקו של הלילה, במיוחד לא בזמן פעולה. קחו את זה בחשבון במשפט. זה יהיה קו ההגנה שלי. הי - מנהל פורום; אתה צריך להיות זה שמרגיע ועונה לכולם כל הזמן. תתעשת, תירגע, לך לישון, ותתחיל לתפקד מייד! וויי, מ'זה מאוחר, ואני יושב פה ומקשקש ...

אושיקו - מתפללת יחד איתך ../images/Emo24.gif

אושיקו יקר, מתפללת יחד איתך. שולחת לך
ענק וגם מחזיקה לך אצבעות. כל כך צר לי על שלא ראיתי את ההודעה שלך מוקדם יותר. הייתי עסוקה ב"סרטים" מלי. ומנהל יקר, עוד משהו - אתה ממש טועה! אתה לא מנהל מומחה מבחוץ. אתה אחד משלנו ומותר לך וגם מגיע לך להביע את הדאגות שלך ואת החששות שלך. אחרת למה בדיוק הקמת ויזמת את הפורום הזה אם אתה לא יכול לשתף אותנו? מתוך לילה לבן, איתך כאן כשהלב הולם בכוח. מקווה ומייחלת לכך שאפשר יהיה בקרוב מאד לנשום שוב עמוק עמוק...

Rainbow100

New member
"אושיקו של הלילה בזמן פעולה" הוא

בדיוק כמו "אושיקו של היום" אלא שאז הוא מרשה לעצמו להוריד את המסיכה, לפחד. מרשה לעצמו לחשוף את הדאגה שנושא בליבו 24 שעות ביממה לגוזל הפרטי שלו. אושיקו,- מותר לא תמיד להיות חזק וגיבור. עזוב את השאלה מה היה "אילו" - שמע ממני, יש לי דוקטורט בשאלה הזו... היא הופכת ועושה שמות בלב, מטריפה את השכל לא נותנת מנוח ומכאיבה בלי סוף. לדעתי לא יכולת לנהוג אחרת. לא היה יכול להיות מצב אחר כי נהגת על פי הדברים שהיו הכי חזקים אצלך. גם אני פוחדת מהרהורי הכפירה שיבואו. מניחה שיבואו, למרות שהחלטתי עוד אז כשהגיוס עלה על הפרק, כבר אז החלטתי שלא אתחרט. החיים מאד מורכבים... לילה טוב. לפי השעון כבר בוקר.

י רדן

New member
לאושיקו היקר, שולחת לך ../images/Emo24.gifענק

שבנך וחבריו ישובו בשלום, ושיהיה לכולנו יום שקט ורגוע. יום עם בשורות טובות.

סמדר בנ

New member
היי מנהל פורום

שכחת שאתה מנהל בהתנדבות? חוץ מזה זה בסדר, אחרת כולם היו חושבים שאתה מושלם
הגברים בוכים בלילה כבר אמרנו מזמן. ואם להיות רציניים - לא ראיתי הבוקר חדשה מדאיגה, אז אני מקווה ש"נו ניוז, גוד ניוז". לא כדאי לך להיכנס לנושא של חרטות, פעלת כי זה מה שהבן שלך רצה, ועזרת לו כמו שכל הורה תומך היה עושה. זוהי החלטה שלו בשורה התחתונה, ועל גורל כבר דיברנו רבות. אני משערת שגם הגנבת איזו תפילה קטנה או שתיים, זה לא מזיק. אני אוסיף לך מטעם עובדי האלילים
ושישוב הבן ושאר החיילים בשלום.

oshiko

New member
../images/Emo51.gifעל כל החיזוקים

זה לא הלילה הראשון (ומן הסתם גם לא האחרון) שבו הצוות פועל. בדרך כלל הייתי די בסדר. אתמול היה איזה צירוף שגרם לדמיון לעבוד שעות נוספות. חשבתי שהבן פעל ביממה שלפני, כפי שכתבתי אתמול בתחילת השירשור, מפני שהוא הכין אותי לכך, ובידיעה היה כתוב ש"כוצות נח"ל" היו השתתפו. אתמול בערב הוא הבהיר לי שהוא לא היה בפעולה הזו, אבל עומד לצאת באותו ערב (אתמול). יותר מאוחר, ממש ביציאה, כפי שאפשר היה להבין מהרקע, הוא טילפן במין נימת פרידה, גילה צורך מיוחד להרגיע אותנו. זה מה שנתן את הטריגר לחוסר שקט שנמשך עד לשעות הקטנות. מצפים עוד הרבה כאלה - ואני מקווה שברובם לפחות אגיב כמו בלילות שקדמו ללילה הזה, ואהיה מסוגל להסיח את הדעת ע"י פעילות קצת יותר יצירתית. וכך אני גם מאחל לכל הדואגים הפוטנציאליים, וכאלה לא חסרים כאן.

אימשל2

New member
כמו הרבה פעמים גנבת לי את המילים

ועל כל דברי הטעם שכבר נאמרו אוסיף רק עיצה קטנה. לא מזיק בהזדמנויות כאלה לקחת כדור הרגעה. אני לא מתכוונת לתותחי על. אפשר לנסות משהו מהדברים הטבעוניים, שאמורים לא למכר. זה לא בושה להעזר בזה בעת קשה.

לאושיקו סיפורון קטן...

פעם אחת... הבן הוציא מהמחבוא שקית אינפוזיה ריקה. לשאלתי מה פשר המתנה המוגשת לי בזאת... הוא הסביר שלפני חצי שנה.... כשהיה בחרמון הוא לקה בהיפותרמיה וזו השקית שדחפו לו לוריד.( אינפוזיה חמה ועוד אמר שזה ממש היה סבבי כזה) הוא חיכה חצי שנה עד שהסיפור יצא החוצה. אין צורך לתאר את ההיסטריה שקיבלתי. לא עזר שהוא אמר:" אמא חצי שנה כבר עברה מה קורה לך?"... מסקנה= ילד זה ילד ולא משנה הלב תמיד רגיש...

מיקקוש

New member
אושיקו - ../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif שהבן יחזור

בשלום ותוכלו לשמוע "חוויות" בשולחן השבת.

../images/Emo45.gifכל הכבוד לבן, ולך אושיקו....

ולבני המשפחה אני מאחל שרק יהיו לילות שקטים ורגועים.
נ.ב.:מאחר ואני שוקל כל מילה שנכתבת בפורום באופן דקדקני, תמהני למה התכוון המשורר בדבריו:"..מפעיל...את כל הבקו"ם...כדי להשיג.." אז רגע, בתור מנהל פורום אתה יכול לסדר לי משהו ריטרואקטיבי? או כמו שנאמר "כשיש קשרים מי צריך פרוטקציה".

oshiko

New member
הלוואי שזה היה כל כך קל

"סידרתי" לו על ידי פתיחת חמ"ל ביתי. מצ"ב בשידור חוזר למי שפספס הוראות לחמ"ל ביתי.

paulika

New member
אושיקו, מנהלנו היקר, דווקא כי

אתה כזה, אני מרגישה טוב וחם ובטוח בפורום הזה. לא מזמן נכנסתי לרגע לכאן וקראתי את מה שכתבת והצטערתי שלא הייתי כאן בלילה לחזק. אני מאד מבינה את ההתכווצות הזאת בבטן, את ההרגשה הזו של "אלוהים שמור על ילדי (ועל כל הילדים האחרים)" ובקשר לחרטות, חבל על המחשבה הזו בכלל. בסופו של דבר, כדי להכין את ילדינו להיות בוגרים מועילים שמוצאים את דרכם בחיים, אנחנו חייבים לתת להם ללכת בדרכם, למרות המחיר הרגשי שלנו וזאת עשית. מקווה שהספקת לישון קצת הלילה ושהלב נרגע. שיחזור הביתה בשלום ויספר חוויות

אושיקו

היית כאן מיידית ,בשבילי, להרגיע כשהייתי צריכה אותך אז למרות העיתוי הגרוע שלי מאחלת לך שרק תצחקו בשולחן השבת. מגיע לכם.

למעלה