מעב"ר

Blue Eyessss

New member
מעב"ר../images/Emo47.gif

בגלל שיעל(ווינגז) לא פה ויש בקשות מהקהל לפתוח מעב"ר... אז נפתח.

../images/Emo140.gifתנקס נטנט../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

~בקשות מהקהל
~ רכבתי על שר, היה שיעור דרסז' ממש טוב, היא הלכה ממש טוב כל השיעור, מעברים עולים היו ממש אחלה, מעברים יורדים (רק מקנטר לטרוט) היא קצת רצה למעבר והתפזרה, אבל אחר-כך שוב החזרתי אותה אליי והמשיך אחלה
עבדנו קצת בלי ארכובות, על הקנטר. היא סוסה נורא לא יציבה בקנטר, צריך עליה רגל כל הזמן כדי שהיא לא תיפול לטרוט, אז בהתחלה היא נפלה לטרוט והכל התבלגן והתחרבש, אבל אחר-כך הבנתי את הקטע והמשיך ממש מעולה, וממש נהנתי
וחגית אמרה שהיא הלכה : "מאוד נחמד" , זה התקדמות

אני שונא גשם!!!!

בוטל לי השיעור עם חיים ולא רכבתי שבוע שתבינו אני רגיל לירכב 3 פעמיים בשבוע לפחות זה מציק לי הורג אותי אני רוצה לירכב כבר לא אכפת לי כוסאמק אני עכשיו בשיא העצבי שאני לא יוכל לירכב עכשיו ובעזרת אשם אולי אני ירכב יום חמישי לא שזה מענין מישהו אבל לא חשוב אני בדיכאון!!! אני מתחרפן אני במצב קשה עכשיו!!!

horse girl1

New member
גשם ארור תיהייה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif

ביטלו לנו ת'שיעור של יום ראשון
מקוהו שעד יום חמישי יפסק הגשם ויהייה לנו שיעור..

ענברי 10

New member
גשם מעצבן......

אין לי שיעור בגלל הגשם (ועוד דודים שלי באו אלי לראות אותי)........ מקווה שביום חמישי לא ירד גשם......

lions queen

New member
../images/Emo187.gif~מעתיקה מהקומונה~

כי היה ממש ממש טובבבב רכבתי על סול החמורונ'יק... היה ממש כיף כי ירד גשם היום וביטלו את כל השיעורים של כולם ואני גם ככה הייתי כל היום בחווה, ושי היה שם אז הוא עשה לי שיעור פרטי של שעה וחצי כמעט.. =] חחח היה משעשע... בהתחלה רכבתי לבד כי הוא היה עם תלמידה אחרת שלא הצליחה לרכב על פגס.. חח היה מצחיק כי הוא באמת נראה כאילו הוא רוצה לקפוץ והיא פשוט לא נתנה לו והאשימה אותו.. מסכן.. הוא היה חמוד כזה.. ונחזור אליי.. =] קפצנו סתם מטר כזה ועבדנו והיה ממש טוב... הכי אהבתי שהוא סירב לי פעמיים בברקסים שלו ולא עפתי..! (זה היה ב 90) למדתי לחכות נורמלי עד הקפיצה ולהצמיד רגלים וכאלה.. ואז שי העלה למטר וגם באתי נכון.. עם קצב טוב וידיים טובות והוא לא סירב לי אפילו פעם אחת.. אני הכי גאה..
הישיבה השתפרה סוףףףף וגם הטרוט קימה... והיה צחוקים עם דרור...
ואליעד ששכחתי לעבור בסוף
קיצר כל היום הינו בחווה בהרכב מצומצם אבל כל האנשים החמודייייים ובלילה העברנו את השיעור ל"קידום לנוער" שזה בכלל קרע אותי מצחוק כי הם עשו היום קאנטר אה, ומעיין נפלה מסול לפניי.. הוא דפק לה ברקס והיא נפלה על הראש.. מסכנההה אני אוהבת אותה... ואז הטמבל הפיל את הראשייה וטס כהרגלו על כל המיגרש.. חחח טיפששש קיצר אני מקווה שמישהו באמת קרא
בה בייי

Unreachable

New member
ביום ראשון רציתי לכתוב

שאני אוהבת דראסז' אבל זה עבר לי
השבוע כיףףףף^^ יום ראשון-אין טרקטור=הולכים לרכב יום שלישי-גומרים טרקטור ברבע ל-4=הולכים לרכב יום רביעי+חמישי אין טרקטור (יום שני טסט!!! אימלה)=אולי רוכבים (תלוי בגשם *^*%@$^%&#%) בכל מקרה, חביב לי בזמן האחרון אני עוןשה כל כך הרבה דראסז' כי נעם מתעצל להביא את הקורות למגרש ולסדר ת'מכשולים שאנחנו פשוט כבר שבועיים עושים רק דראסז' אז מתחיל ללכת נחמד:] צריך להביא מצלמה שוב...

Wild Hor§e

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif

פיטרו את המדריכה שלי, עכשיו צריך לעבור למדריך אחר. באיחוד, אחרי שהתחיל להיות טוב והתחיל להיות מעניין. תודה למי שהתעניין, (חיבוק לכולם!!!!111).

למעלה